logo omedia

Webshop Laten Maken?

Een webshop laten maken door Web Developers in samenwerking met E-Commerce specialisten? Wij zetten onze digitale kennis optimaal in om de bezoekers van jouw nieuwe webshop om te zetten in betalende klanten.

Mogelijkheden Bespreken?

Gratis & Vrijblijvend

Onze Quickscans zijn altijd Gratis & Vrijblijvend

Groei Opdrachtgevers

Alle aanvragers zijn tot op heden zichtbaar gegroeid

Persoonlijk Contact

We onderscheiden ons door jou de aandacht te geven die jij verdiend.

Mogelijkheden Bespreken?

Webshop Laten Maken?

Wil jij een webshop laten maken of ben je op zoek naar een nieuw ontwerp voor een bestaande webshop? Wanneer je een webshop laat maken door Omedia betekent dit dat we samen werken aan een webshop die gemaakt wordt met de focus op traffic en conversies. Wij vertellen je op deze pagina waarom een samenwerking met een Online Marketing Bureau belangrijk kan zijn op E-Commerce gebied, zodat jij online de voorsprong kan behouden. Omedia maakt websites en webshops voor organisaties die online marketing en conversies als speerpunt (willen) hebben. Samen met jou maken we een webshop die past bij de wens van jouw onderneming. E-Commerce is een snelgroeiende en soms complexe branche, daarom is het extra belangrijk om een optimale webshop en weergave te behouden voor een zo hoog mogelijk rendement.

Wanneer je ervoor kiest om door Omedia een webshop te laten maken gaan wij na onze kennismaking waarin jij ons zo veel mogelijk verteld over je wensen en doelen van je nieuwe webshop, met zowel onze developers als de online marketeers om tafel om ervoor te zorgen dat jouw nieuwe webshop vanaf het begin ook écht voldoet aan je wensen en doelen. Wanneer wij webshops maken, zorgen wij ook voor een solide technische SEO basis voor Google. Dit doen we bewust in samenwerking met online marketeers, omdat je zonder het juiste design je nooit het maximale uit jouw webshop haalt.

Nadat we in gesprek zijn geweest met jou en ons team, vertalen we jouw wensen naar een digitaal pronkstuk die zowel jouw doelgroep aanspreekt als technisch goed in elkaar steekt. Het is van essentieel belang dat je nieuwe webshop goed functioneert. Een bezoeker moet namelijk haar weg weten te vinden, zich aangesproken voelen, de boodschap begrijpen en ook nog eens een goede (eerste) indruk krijgen om vervolgens op conversie over te gaan. Tijdens het ontwikkelen van je nieuwe webshop moet er rekening gehouden worden met talloze factoren, dat valt niet mee! Omedia helpt jou graag met het realiseren van een converterende nieuwe webshop.

Wil jij samen het maximale halen uit jouw nieuwe webshop? Omedia helpt je graag. Vraag nu een Gratis Quickscan aan en ontdek direct waar jouw kansen en (bij bestaande websites) verbeterpunten liggen.

Professionele Webshop Laten Maken

Wanneer je een professionele (WooCommerce) webshop laat maken door Omedia, is jouw nieuwe responsive webshop op meerdere manieren te gebruiken en gericht op conversie. Op het gebied van user experience en conversies zijn onze developers en marketeers getraind. We maken webshops die aansluiten op je wensen en online marketing doelen. Dit doen we altijd met conversies als uitgangspunt.

Hoe we dit doen? Onze webshops worden gemaakt door developers in nauwe samenwerking met online marketeers en e-commerce specialisten, zo zorgen wij ervoor dat de door Omedia gemaakte websites meer conversies genereren. Tijdens de bouw houden wij sterk rekening met verschillende belangrijke factoren, omdat de eindgebruiker tegenwoordig snel bij het product wilt zijn en wat hij zoekt / nodigt heeft snel wilt vinden. De beleving van het online winkelen moet prettig zijn zonder lange wachttijden en onduidelijke navigaties.

Wanneer je Omedia inschakelt om een professionele webshop te laten maken, zorgen we ervoor dat je een samenwerkingsverband aangaan met korte lijnen om er zo voor te zorgen dat jij de benodigde zeggenschap hebt tijdens de ontwikkeling van je nieuwe webshop. Zo ben jij, constant in de gelegenheid om de developer aanpassingen te laten maken in het ontwerp en de content. 

Waarom Zoekmachine Vriendelijk?

Waarom is het belangrijk om een zoekmachine vriendelijke webshop te laten maken? Omdat ruim 95% van alle ervaringen op het internet starten met een eerste zoekopdracht. Het overgrote deel van dit percentage gebruikt hiervoor Google om te zoeken. Wanneer je webshop hoog scoort in Google met doordachte SEO Campagnes, ben je op het belangrijkste moment zichtbaar en activeer je de juiste bezoekers om zo vervolgens meer conversies te genereren. Zoekmachine Marketing is tegenwoordig een onmisbaar en vaak zelfs essentieel onderdeel van bijna een doordachte online marketing strategie zodra het gaat om producten of diensten op de markt of aan de man brengen en meer gekwalificeerde website bezoekers te genereren.

Zoekmachine Vriendelijke Webshops

Vaak begint het echte werk pas wanneer de webshop af en opgeleverd is. Dit is te vergelijken met offline shoppen: Een winkel openen in een “niet zo drukke winkelstraat” zonder enige vorm van traffic te genereren is niet bepaald effectief. Zo houden we bij het ontwerp van je nieuwe webshop sterk rekening met een solide technische SEO basis, zodat je steeds dichterbij die drukke winkelstraat komt.. (Hoog in Google) Hierbij houden we rekening met de SEO structuur, schrijven we (optioneel) product en/of categorie teksten, houden we rekening met title tags, headers en snelheid. Zo heb jij de juiste technische basis voor Google. De door Omedia gemaakte webshops zijn er op gebouwd om bezoekers om te zetten in betalende klanten.

Een technisch perfecte, converterende, gebruiksvriendelijke webshop met een goed aanbod levert namelijk niet veel op als je onvoldoende gevonden wordt door je klant. Door de dynamische samenwerking tussen E-commerce Specialisten, Developers en Online Marketeers hebben wij de kennis in huis om jouw webshop met een geoptimaliseerde basis voor zoekmachines op te leveren. Na het maken van een webshop, kunnen we ook samen aan de slag met jouw SEO campagnes. Het enige wat we niet (altijd) in huis hebben is de branchekennis die jij hebt. Hier zullen we onze krachten moeten bundelen zodat wij samen onze kennis zorgen voor een complete, zoekmachine vriendelijke webshop.

Conversies en online marketing als uitgangspunt
Goed vindbaar in Google
Gemaakt in WordPress, simpel aan te passen
Maakt je webshop ook geschikt voor online marketing
Jouw webshop Kan al binnen 2 weken live zijn

Bekijk Onze Recente Projecten

Responsive Webshop Laten Maken

Recentelijk heeft Omedia de data van haar klantenportefeuille onderzocht. Hieruit is gebleken dat de traffic van B2C websites en webshops voor ruim 50% bezocht wordt door mobiele apparaten. Bij het ontwikkelen van je nieuwe webshop houden we daarom uiteraard rekening met dat de gebruikers van je webshop via verschillende apparaten op bezoek komen. Daarnaast onderzoeken we welke apparaten jouw klanten gebruiken om de webshop te bezoeken.

Omedia houdt tijdens het ontwikkelen van het technische aspect van de webshop rekening met mogelijk grote(re), mobiele bezoekersaantallen. Hierdoor maakt het niet uit op welk apparaat de eindgebruiker jouw nieuwe webshop bezoekt, omdat de content die op je nieuwe webshop staat altijd goed te lezen is en de producten overzichtelijk blijven. Alle elementen van je webshop zullen zich automatisch aanpassen aan de grootte en resolutie van het beeldscherm van de websitebezoeker. Denk hierbij aan categorieën, productpagina’s, de betaalpagina, witregels, afbeeldingen, productfoto’s, lettertypes en buttons. Door Responsive design voorkomen we dat een groot deel van je bezoekers geen slechte gebruikerservaring heeft en hierdoor de webshop verlaat / niet overgaat tot conversie. Op deze manier verhoog je tevens niet alleen de gebruiksvriendelijkheid van je nieuwe webshop, maar draagt dit ook bij aan de SEO posities in de zoekmachines als Google.

Uit recent onderzoek blijkt dat: De traffic van B2C webshops door ruim 50% bezocht wordt door mobiele apparaten.

WooCommerce 

We bouwen al onze websites en webshops op basis van WordPress en WooCommerce. Ruim 35% van alle websites wereldwijd (2011-2020) draait op basis van WordPress. Met dit Content Management System (CMS) kun je na oplevering van je nieuwe webshop gemakkelijk je eigen content plaatsen wijzigen of verwijderen. WooCommerce is een gebruiksvriendelijke E-Commerce oplossing voor WordPress die zowel flexibel als SEO-vriendelijk is.

Het is ontzettend fijn om een mooie en converterende website te hebben, maar hoe fijn is het als zowel de voorkant voor de eindgebruiker als de achterkant voor jou als ondernemer gebruiksvriendelijk zijn? Erg fijn… We spreken uit ervaring met onvriendelijke back-ends, deze tijd en frustratie besparen we je graag! WordPress is qua back-end zeer gebruiksvriendelijk, waardoor je gemakkelijk zelf aanpassingen kan maken en niet constant onze hulp of de hulp van een technische partij nodig hebt. Zo zorgen we ervoor dat je een van de meest gebruiksvriendelijke back-ends van Nederland krijgt en je zelfs als je nooit of weinig met websites werkt weet wat je moet doen om wijzigingen door te voeren! Voor de geavanceerdere gebruiker biedt WooCommerce ook de mogelijkheid om diverse back-end systemen, applicaties en maatwerk code te implementeren.

Kosten webshop laten maken 

Wat kost het om een webshop te laten maken? Ons antwoord: Veel minder dan een goede webshop je op gaat leveren. Wanneer je onze online (marketing) kennis combineert met jouw branchekennis, kan er een converterende webshop ontwikkeld worden. Hoe groter of complexer de webshop en hoe zwaarder de eisen, hoe duurder het wordt. Omedia kan webshops al opleveren vanaf €1.000,- t/m €75.000,- +. Deze kosten lopen ver uiteen, omdat ze afhankelijk zijn van veel verschillende factoren. Factoren als de hoeveelheid pagina’s, (complexiteit van) gewenste functionaliteiten, koppelingen en integraties, (maatwerk) Plugins, automatiseringen, conversiegerichtheid en de hoeveelheid codeer en-maatwerk. Vertel ons je wensen, dan kijken wij welke aanpak hier het beste bij past en waar je qua budget en looptijd aan moet denken. Naast ontwikkelkosten heb je ook andere kosten zoals onderhoud en hosting (Doorgaans €300,- tot €3500,- per jaar), doorontwikkeling en kleine periodieke kostenposten. Zie de kosten van een nieuwe webshop overigens altijd als een investering. Een investering die zich terugbetaald in meer conversies, betere vindbaarheid en een gebruiksvriendelijke webshop die bij jouw organisatie en haar doelen past.

Wil jij samen het maximale halen uit jouw nieuwe webshop? Omedia helpt je graag. Vraag nu een Gratis Quickscan aan en ontdek direct waar jouw kansen en (bij bestaande websites) verbeterpunten liggen.

Online Marketing voor webshops

We maken graag webshops voor ondernemers die Online Marketing als speerpunt van hun organisatie hebben. Bij het ontwikkelen van een webshop en de kosten hiervan is wat het je oplevert een nog belangrijker vraagstuk. Is het de investering waard? Tot op heden zijn al onze conversie gerichte websites en webshops aanzienlijk meer waard dan de ontwikkelkosten. Een investering om een webshop te laten bouwen, levert zichzelf uiteindelijk in verkochte producten weer op. Echter, hangt het succes van je webshop af van je doelstellingen. Wat wil je bereiken, hoeveel bezoekers heb je nodig en hoeveel van deze bezoekers moeten klant worden? Voor deze metrics heb je handige dashboards zoals bijvoorbeeld Google Analytics. Door verschillende E-Commerce Dashboards in Google Analytics kan je gemakkelijk zien hoe je webshop presteert en het de investering waard is geweest. 

Heb jij vertrouwen in Online Marketing voor jouw webshop? Dan gaan onze E-Commerce specialisten graag met je in gesprek over kanalen als Google Ads, Google Shopping of SEO. Zie jij de kansen die de zoekmachines bieden en wordt je hiervan net zo enthousiast als wij? Dan komen wij graag in contact met jou om samen de mogelijkheden te bespreken en te sparren over wat Online Marketing voor jouw webshop kan betekenen. Heb je een bestaand Online Marketingkanaal of Google Ads campagnes met lopende of gepauzeerde campagnes? Dan voeren wij met plezier een Quickscan uit waar we onze bevindingen aankaarten en je passend advies geven.

Een Quickscan van Omedia is te aller tijde geheel vrijblijvend en je bent nergens aan gebonden. Wij kijken naar de kansen en verbeterpunten en hoe we hier het beste op in kunnen spelen. Na de Quickscan krijg je een helder advies omtrent onze bevindingen en krijg je de mogelijkheid om hierover te sparren. Ben je het hiermee eens? Dan ontvang je van ons een offerte, waarin duidelijk wordt welke investeringen voor jou passend zijn en wat deze investeringen kunnen opleveren. Liever direct een offerte ontvangen? Neem dan direct contact met ons op.

Na het maken van je nieuwe webshop

Na het opleveren van je webshop verzorgen we uiteraard (optioneel) ook de hosting, het onderhoud en de support. Hierbij zorgen we o.a. voor updates, back-ups, beveiliging, optimalisatie van je database, uptime van je webshop en het verwijderen van malware en spam, zodat jij je dagelijks zorgeloos kan focussen op je eigen klanten.

Nu je nieuwe website klaargestoomd is voor online succes wil je uiteraard ook online goed gevonden worden! Dit kan bijvoorbeeld door middel van Online Marketing. Zie jij net als ons de kansen die Online Marketing biedt en wordt je hiervan net zo enthousiast als wij? Dan komen wij graag in contact met jou om samen de mogelijkheden te bespreken en te sparren over wat verschillende online marketingkanalen als bijvoorbeeld Google Ads of SEO voor jouw webshop kunnen betekenen. Heb je een bestaand Online Marketing kanaal of een Google Ads account met lopende of gepauzeerde campagnes? Dan voeren wij met plezier een Quickscan uit waar we onze bevindingen aankaarten en je passend advies geven.

Een Quickscan van Omedia is te aller tijde geheel vrijblijvend en je bent nergens aan gebonden. Wij kijken naar de kansen en verbeterpunten en hoe we hier het beste op in kunnen spelen. Na de Quickscan krijg je een helder advies van onze E-Commerce specialisten omtrent onze bevindingen en krijg je de mogelijkheid om hierover te sparren. Ben je het hiermee eens? Dan ontvang je van ons een offerte, waarin duidelijk wordt welke investeringen voor jou passend zijn en wat deze investeringen kunnen opleveren. Liever direct een offerte ontvangen? Neem dan direct contact met ons op.

Webshop laten maken door Omedia?

Een professionele webshop zorgt voor meer bezoekers, klanten en omzet. Is jouw webshop toe aan een nieuw ontwerp, lanceer je een nieuw concept of ben je benieuwd wat een nieuwe webshop jouw bedrijf op kan leveren? Neem dan direct contact op met het team van Omedia en vertel ons je wens! Wij laten je graag zien wat de mogelijkheden zijn.  Neem dan contact met ons op.

Resultaat Gedreven.

Onze resultaat gedreven werkwijze is wat Omedia geliefd maakt. Als online marketing partner steken wij er een stokje voor om de doelstelling van onze opdrachtgever en haar organisatie in iedere beslissing voorop te stellen. Wij voelen de drang om samen met onze opdrachtgevers succesvol te zijn en verwachtingen in iedere campagne te overtreffen.

Wij begrijpen jouw behoeften.

Waar veel bureaus opdrachtgevers niet de aandacht geven die zij verdienen onderscheid Omedia zich door jou de aandacht te geven die jij verdiend door ons niet te focussen op hippe smoothie bars, overdadige bedrijfsuitjes en de binnentuin, maar door goed te luisteren naar jouw behoeften en hard te werken aan ijzersterke campagnes op maat.

Samen aan de slag?

Benieuwd waar voor jouw organisatie kansen liggen? Neem contact met ons op, we brengen ze graag in kaart!