Webshop laten maken

Een webshop laten maken door webdevelopers in samenwerking met E-Commerce specialisten? Wij zetten onze digitale kennis optimaal in om de bezoekers van jouw nieuwe webshop om te zetten in betalende klanten.

Webshop beginnen?

Wanneer je een webshop wil starten dan zijn er vele aspecten waar je aan moet denken. De online wereld kan overweldigend zijn. Wij zorgen ervoor dat je niet van de hash op te tag springt. Omedia zorgt voor een duidelijke rode draad voor jouw webshop en besteden aandacht aan de onderwerpen die van belang zijn. Wij helpen jou met de ontwikkeling, oplevering, nazorg en een waardevolle online marketingstrategie. Kies voor Omedia en kies voor een toekomstbestendige webshop!

Een professionele webshop zorgt voor meer bezoekers, klanten en omzet. Is jouw webshop toe aan een nieuw ontwerp, lanceer je een nieuw concept of ben je benieuwd wat een nieuwe webshop jouw bedrijf op kan leveren? Neem dan direct contact op met het team van Omedia en vertel ons je wens! Wij laten je graag zien wat de mogelijkheden zijn en hoe jij een goed fundament kan leggen voor jouw webshop.

Vindbaarheid als fundament.

Een converterende, gebruiksvriendelijke webshop met een goed aanbod levert niet veel op als je onvoldoende gevonden wordt door je klant. Als je niet gevonden wordt en niemand op jouw website komt, dan zul je ook geen klanten of bestellingen krijgen. Wanneer wij voor jou aan de slag gaan dan staan vindbaarheid, traffic en conversie centraal. Zo gaan we bij het ontwerp van je nieuwe webshop voor een stevige, technische basis. Die basis kunnen we aanvullen met zoekmachine optimalisatie, content marketing en zoekmachine adverteren. Dit levert op dat je goed gevonden wordt in de gratis (organische) en betaalde resultaten. Wij zijn allround inzetbaar en zorgen voor een gedegen online marketing strategie die past bij jouw webshop en onderneming.

Hoe pakken wij dit aan?

Omedia maakt websites en webshops voor organisaties die online marketing en conversies als speerpunt hebben. Samen maken we een webshop die past bij jouw onderneming. Wij gaan voor een optimale webshop met een zo hoog mogelijk rendement. Wij stellen de juiste vragen en voorzien jou van passende antwoorden en mogelijkheden. Zo kun jij alle kansen aangrijpen en online succesvol zijn. Wij denken o.a. aan een goede webshop structuur, de juiste zoekopdrachten bij jouw producten, organische en betaalde vindbaarheid en aandachttrekkende landingspagina’s.

Professionele webshop laten maken in WooCommerce?

We bouwen al onze websites en webshops op basis van WordPress en WooCommerce. Bijna 35% van alle websites wereldwijd (2011-2020) draait op basis van WordPress. Met dit Content Management System (CMS) kun je na oplevering van je nieuwe webshop gemakkelijk je eigen content plaatsen, wijzigen of verwijderen. WooCommerce is een gebruiksvriendelijke E-Commerce oplossing voor WordPress die zowel flexibel als SEO-vriendelijk is. Wanneer je een professionele webshop laat maken door Omedia, is jouw nieuwe responsieve webshop op meerdere manieren te gebruiken en gericht op conversie. Op het gebied van user experience en conversies zijn onze developers en marketeers getraind. We maken webshops die aansluiten op je wensen en online marketing doelen. Dit doen we altijd met conversies als uitgangspunt.

Wat zijn de kosten van een webshop?

De kosten van een webshop bouwen verschillen per webshop. Een professionele webshop laten maken hangt namelijk af van diverse factoren. Wij zullen in een kennismakingsgesprek jouw wensen bespreken en een inschatting maken van de kosten. Vervolgens stellen wij een offerte voor je op. In deze offerte specificeren wij alle werkzaamheden en de kosten die daar bij komen kijken. Je kunt hierbij denken aan hoeveelheid pagina’s, gewenste functionaliteiten, koppelingen en integraties, maatwerk Plugins, automatiseringen, conversiegerichtheid en de hoeveelheid codeer en-maatwerk. Uiteraard kunnen wij ook de nodige nazorg doen zoals hosting, het onderhoud en de support.

Bij het ontwikkelen van een webshop is wat het je oplevert een belangrijk vraagstuk. Is het de investering waard? Tot op heden zijn al onze conversie gerichte websites en webshops aanzienlijk meer waard dan de ontwikkelkosten. Een webshop te laten bouwen verdient zichzelf uiteindelijk in verkochte producten terug. Echter hangt het succes van je webshop ook af van je doelstellingen. Wat wil je bereiken, hoeveel bezoekers heb je nodig en hoeveel van deze bezoekers moeten klant worden?

Wil jij samen het maximale halen uit jouw nieuwe webshop? Wij gaan voor hét maximale e-commerce rendement.

Wij werken trots samen met

nine logo
da logo
monsley logo
sherlocked logo
logo kledenonline
kiran badloe logo
brigad logo
van straaten logo
huisenthuis.nl logo
bam infra logo
mu coaching logo
shirt-discounter.nl logo
shirt-shirts.nl logo
huisenthuis.nl logo
barntools logo
nine logo
heijmans logo
jump logo

Een renderende webshop is klaar voor jou – jij ook?