Een nieuwe website voor Vivreplus in Frankrijk

Voor Vivreplus ontwikkelden wij een rustige, overzichtelijke website die professionaliteit uitstraalt. We willen het stijlvolle interieur met rustige naturel tinten weerspiegelen op de nieuwe website.

DA huid om te stralen

Smaakvolle appartementen in Frankrijk

Na het succesvol renoveren en verhuren van smaakvolle appartementen op het Franse platteland, heeft de eigenaresse van Bassivière een nieuw project onder handen genomen. Ze heeft twee oude schuren op het landgoed waar zij zelf woont in een paar maanden getransformeerd tot prachtige vakantiehuizen. De landelijke stijl en een eigentijds design komen samen. Geniet hier van een ontspannende vakantie in de uitzonderlijke omgeving van Lot-et-Garonne!

Je wordt bij binnenkomst begroet door veel natuurlijk licht en een smaakvolle, verfijnde inrichting. Het interieur wordt gekenmerkt door Scandinavische eenvoud en mooie accessoires. In beiden huizen tref je prachtige houten meubels, terracotta potten, rieten manden en zorgvuldig uitgekozen linnen. Het kleurenpalet van naturel tinten geeft het geheel een rustgevende uitstraling. De twee huizen bieden plek aan 4-6 personen en bevinden zich op mooie, groene heuvels en vanaf de woonkamer en de terrassen heb je een panorama uitzicht over het schilderachtige Franse landschap. Dompel jezelf onder in een oase van rust en geniet van alle luxe en comfort die Vivre+ te bieden heeft.

Benieuwd wat de doelstellingen zijn?

 • We willen ontzorgd worden in het onderhouden van onze website
 • De naturel-stijl van Vivre+ weerspiegelen in een professionele, minimalistische website.
 • Een visueel aantrekkelijke website die voldoende ruimte geeft voor beeldmateriaal.
 • De mogelijkheid om gemakkelijk contactverzoeken te versturen
 • API koppeling maken met WordPress en Mailchimp voor nieuwsbrieven
 • Een website die past bij de sfeer en uitstraling van Vivre+.

De uitdaging

Hoe weerspiegelen we de minimalistische en natuurlijke sfeer van de appartementen naar een minimalistische, visuele website voor de verhuur van twee vakantiewoningen in Frankrijk? Er is geen boekingssysteem nodig, maar er moet wel een reserveringsoptie worden opgenomen in de website. Het doel van de website is dat potentiële huurders eenvoudig hun huuraanvraag via de website kunnen indienen.

Daarnaast moeten de bezoekers faciliteiten, tarieven en sfeerimpressies kunnen zien van zowel de woningen als de omgeving. We wilde een visueel aantrekkelijke website ontwikkelen die de inrichtingssferen van de huisjes weerspiegelden in het ontwerp. Tevens moest er een API koppeling met Mailchimp worden gemaakt zodat er nieuws en updates verstuurd konden worden naar website bezoekers en terugkerende klanten. Deze koppeling is vervolgens gekoppeld aan het inschrijfformulier op de website.

DA huid marketing
DA huid marketing
DA huid marketing
DA huid marketing
DA huid marketing

Onze aanpak:

Omedia is met Vivre+ in gesprek gegaan om het doel van de website te bepalen. Op basis van deze gesprekken is er een concept voorgelegd. Dit concept bestond uit een design met het kleuren pallet van de woningen en de omgeving. Het idee was om deze kleuren om te zetten naar digitale kleuren en deze terug te laten komen in de website. Het betreft hier natuurlijke, rustige tinten. Vervolgens is er een website ontwerp opgesteld waarbij het besproken concept is doorgevoerd en de kleurtinten prominent naar voren komen. Tevens is er gebruik gemaakt van tijdloze en sfeervolle afbeeldingen van Vivre+.

Er is een overzichtelijke menustructuur vastgesteld waarbij we de gebruiker in de gelegenheid stellen om eenvoudig te kunnen navigeren tussen het krijgen van een impressie van de woningen, de omgeving en alle overige informatie. Alle informatie zoals tarieven, faciliteiten en contactmogelijkheden zijn gemakkelijk vindbaar. De website is uiteraard volledig responsive en werkt goed op zowel desktop als mobile.

DA huid marketing
DA huid marketing
DA huid marketing

Benieuwd hoe het zit met de vooraf gestelde doelen?

 • NWe ontzorgen Vivre+ volledig in het website en server onderhoud
 • NDe website heeft een informatieve waarde voor haar bezoekers. Zo worden er voldoende beelden van de huisjes weergegeven.
 • NEen minimalistische WordPress website die de sfeer en uitstraling van Vivre+ laat zien.
 • NEen website waar de gebruiker eenvoudig informatie kan vinden om tot een beslissing te komen.
 • NEen koppeling met Mailchimp zodat er gemakkelijk nieuws en updates kunnen worden verstuurd.
 • NDe website zorgt ervoor dat er gemakkelijk gereserveerd kan worden.
 • NEr wordt gebruik gemaakt van galerijen om de mooiste foto’s extra goed weer te geven.
 • NDe website is responsive en werkt een stuk beter op mobiel dan de oude website.
DA huid marketing
DA huid marketing

Wil jij ook een nieuwe website laten maken?

Wil je meer weten over onze werkwijze of verkennen wat een nieuwe WordPress website voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend advies op met onze specialisten of vraag een gratis adviesgesprek aan. Wij zetten de koffie alvast voor je klaar!

Betere performance is klaar voor jou – jij ook?