Dit zijn onze partners.

Samen bereik je meer.

Wij geloven er in dat je samen écht een stuk meer kan bereiken dan alleen. Slim werken en automatiseren overstijgt vaak de output van hard werken, daarom bundelen wij graag onze krachten met die van onze partners.

Onze partners

Wij bundelen onze krachten en werken graag samen. Samen bereiken we veel meer dan alleen. We maken jouw ambities en doelstellingen waar. Kennis delen is leuk en samen staan wij immers sterk. Ieder bedrijf is uniek en wij stemmen onze strategie daarop af. Wij denken mee met onze partners en andersom. Wij zijn vakkundig en leveren een kwalitatief hoogstaand resultaat. Wij blijven leren om hedendaagse oplossingen te kunnen bieden. Omedia heeft productieve, prettige samenwerkingen opgebouwd. Wij zijn trots op de onderstaande partnerschappen.

Google partner

Omedia is Google Partner. Wij hebben de nodige kennis en ervaring met Google. Onze competenties en expertise hebben wij bewezen. Wij zijn hierdoor trotse Google partner en behalen maximale campagne resultaten.

Google Analytics qualified individual

Wij zijn een ervaren Google analytics gebruiker. Wij voldoen aan alle eisen en zijn gekwalificeerd. Onze deskundigheid kun je terugzien in het feit dat wij qualified individual zijn. Wij hebben onze expertise aangetoond en zetten deze graag in voor jouw onderneming.

Channable partner

Wij kiezen voor de beste feedmanagement. Wij kiezen voor een samenwerking met Channable. In Channable regelen wij data- of productfeeds van hoge kwaliteit die zorgen voor een logische categorisering en hogere zichtbaarheid. Vervolgens kunnen wij deze feeds doorsturen naar bijvoorbeeld Google Shopping. Omedia en Channable tillen jouw online marketing naar een hoger niveau.

Shoparize partner (CSS)

Wij zijn trots op onze samenwerking met Shoparize. Shoparize is een prijsvergelijkingsnetwerk dat actief is in diverse landen in Europa. Omedia en Shoparize werken samen om zo bij te dragen aan jouw online prestaties. Dit levert voordeel op in Shopping (20% clickvoordeel). Neem gerust contact met ons op wanneer je hier meer over wil weten.

Facebook marketing partner

Wij gaan voor samenwerkingen die onze prestaties verbeteren en jouw organisatie ten goede komen. Wij zijn erkend Facebook Marketing Partner. Dit betekent dat wij de juiste expertise hebben om jouw onderneming te helpen via bijvoorbeeld Facebook adverteren. Jouw facebook campagnes kun je aan ons overlaten!

Mollie partner

Mollie staat voor makkelijke betaaloplossingen voor zakelijk gebruikers. Van kleine bedrijven tot grote ondernemingen. Omedia en Mollie staan voor een krachtige samenwerking om zo bij te dragen aan het succes van jouw onderneming.

E-Trusted shops partner

Het Trusted Shops keurmerk biedt consumenten zekerheid tijdens het online shoppen. Zij staan voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij zijn E-trusted shops partner en werken succesvol samen met elkaar zodat jouw onderneming geholpen is.

Kiyoh partner

Online beoordelingen zijn enorm belangrijk voor websites en webshops. Wij werken trots samen met Kiyoh en zijn Kiyoh Partner. Met Kiyoh kunt u vertrouwen op betrouwbare reviews.

Leadinfo partner

Omedia is Leadinfo partner. Wij werken samen om zo meer leads te generen voor jouw onderneming. Omedia en Leadinfo gaan ervoor om jouw online prestaties te verbeteren. Wij combineren onze inspanningen om jouw onderneming te helpen. Met leadinfo heb je software die jouw website bezoekers herkent.

Copernica partner

Copernica draagt bij aan e-mail campagnes, templates of integraties. Wij zijn Copernica partner en werken samen om marketing software zo slim mogelijk in te zetten. Samen gaan wij voor krachtige, impactvolle e-mailmarketing voor jouw organisatie.