Werken bij Omedia?

Wij zijn altijd op zoek naar resultaatgericht, leergierig en bevlogen talent en geloven dat werk veel meer is (en moet zijn) dan alleen een bureau en een to-do lijst! We complementeren ons team graag met nieuw digitaal talent. Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie!

DA huid om te stralen

Omedia. Waar kom je te werken?

Wij zijn Omedia. Leuk om kennis met jou te maken! Wij zijn een jong en snelgroeiend online marketing bureau die gaat voor grootse resultaten. Met onze resultaatgerichte werkwijze willen wij onze opdrachtgevers voorzien van een essentiële schakel in de customer journey van hun (potentiële) klanten. Zo willen wij ervoor zorgen dat onze opdrachtgever op hét beste moment zichtbaar is voor potentiële klanten die op zoek zijn naar hun aanbod. Dit doen we het liefst met aantoonbare resultaten, samen met hun branchekennis én zonder eindeloze vergaderingen, wurgcontracten of andere ‘onnodige’ poespas. Je leest het vast al, je komt te werken in een nuchter team met een gezonde dosis humor! Dat moet ook wel, om het tussen al die schermtijd door een beetje gezellig te houden op kantoor 😉

Als search specialist is het ons doel om hét maximale te halen uit het ‘zuurverdiende’ marketingbudget van onze opdrachtgever. We gaan altijd voor meer omzet met hetzelfde of minder budget. Wij ademen (bijna dan…) traffic & conversie én bestaan om jou (persoonlijk) en onze opdrachtgever (online) te laten groeien! Wij zijn als online marketing bureau klaar voor de toekomst, wil jij dat ook zijn?

Hier hechten wij waarde aan:

Expertise

Wij zijn specialisten! Wij zijn trots op ons ambacht, ervaring en vakkennis. Samen werken wij aan het de beste resultaten voor onze klanten. Dit kan alleen door ervaring en kennis met elkaar te delen. Er is ruimte om van elkaar te leren en te blijven groeien.

Aandacht

Wij hechten veel waarde aan hard werken en ijzersterke resultaten leveren, maar ook aan plezier maken. Bij Omedia hebben wij aandacht voor elkaar en is er een gezellige, informele sfeer waarin we elkaar motiveren én het beste uit elkaar halen.

Voel je thuis!

Het is belangrijk dat jij volledig jezelf kan zijn en je lekker thuis kan voelen op je werk! We zorgen voor een ergonomische werkplek, een informele werksfeer en voldoende flexibiliteit. Wij gaan voor een werkwijze die past bij deze tijd!

Wie ben jij?

Wij zijn resultaatgericht, leergierig en bevlogen. Jij ook? Dan zijn wij op zoek naar jou! Versterk ons team met jouw vakkennis, ervaring, humor of enthousiasme. Work hard, play hard is ons motto! Eén computer maakt nog geen lan party. Word jij onze nieuwe collega? Wij vullen ons team graag aan met online talent! Bekijk onze vacatures snel of stuur een open sollicitatie naar owyn@omedia.nl, je weet nooit hoe het kan lopen!

Parttime 16/24 uur – Zeewolde

Digital designer

Bekijk de vacature

Fulltime 32/40 uur – Zeewolde

SEA/SEO Specialist

Bekijk de vacature

Zeewolde

Open sollicitatie

Neem contact op

Voor wie jij kan werken

nine logo
da logo
monsley logo
sherlocked logo
logo kledenonline
kiran badloe logo
brigad logo
van straaten logo
huisenthuis.nl logo
bam infra logo
mu coaching logo
shirt-discounter.nl logo
shirt-shirts.nl logo
huisenthuis.nl logo
barntools logo
nine logo
heijmans logo
jump logo

Wij zoeken digitale uitblinkers – ben jij dat?