Google Ads

Wil je snel beter vindbaar zijn of direct extra verkopen of leads genereren? Halen wij nu de Adwords uit jouw mond? Dan zitten we op één lijn als wij zeggen dat het steeds belangrijker wordt om online goed zichtbaar en vindbaar te zijn. Met Google Ads realiseren we snel & schaalbaar bedrijfsgroei.

Waarom Google Ads inzetten?

Wil je helemaal bovenaan staan in Google? Dat doe je met Google Ads. Om nog specifieker te zijn: gemiddeld klikt 25% van de gebruikers op een advertentie bij het uitvoeren van een zoekopdracht. Deze extra omzet wil je natuurlijk niet mislopen, toch? Google is de meest gebruikte zoekmachine en levert daardoor het beste resultaat op voor jouw onderneming. Met doordachte Google Ads Campagnes ben je op het belangrijkste moment zichtbaar, activeer je de juiste bezoekers en genereer je meer conversies, tegen lagere kosten. Kies voor de volgende voordelen van Google Ads:

Voordelen van Google Ads

  • NJe bent op korte termijn verzekerd van een groter aantal website bezoekers met hoge relevatie
  • NSnel en meetbaar resultaat, krijg inzicht in welke zoektermen leiden tot bijvoorbeeld: aankopen, aanvragen en ingevulde formulieren
  • NBepaal je eigen passende budget en wanneer je zichtbaar wilt zijn. Stem campagnes af op drukke of rustige perioden en seizoenen
  • NKwalitatieve leads door een hogere relevantie van de bezoeker, speel slim in op de zoekintentie van de bezoeker
  • NVergroot je naamsbekendheid en marktaandeel met betere online zichtbaarheid
  • NZoek de synergie met jouw SEO campagnes op, gebruik goed converterende zoekwoorden voor je SEO content én dynamische campagnes

Google Ads uitbesteden voor meer winst

Als Google Partner helpen we je om meer omzet te realiseren met hetzelfde (of minder) Google Ads budget. Vraag jij je wel eens af of je momenteel het maximale rendement haalt uit iedere Google Ads click. Wie Google Ads uitbesteed aan een bureau heeft het goed bekeken. Als Google Ads bureau leveren wij makkelijk winst op meerdere vlakken: meer omzet (door ons specialisme), tijdsbesparing, kennis en snelle implementatie. Voor optimale vindbaarheid kies je voor SEA ofwel Search Engine Advertising. Zoekmachine Marketing (SEM) is de meest voorkomende vorm van Online Marketing. Dit kan via Google Ads, maar ook via andere zoekmachines. Je kunt hierbij denken aan zoekmachines zoals Bing, Yahoo of Startpagina.

Google Ads (voorheen bekend als Google Adwords) is het meest krachtige platform, omdat Google Ads ruim 85% van alle zoekopdrachten verwerkt. Wanneer je een zoekopdracht intypt op een zoekmachine heb je twee soorten zoekresultaten. Dit zijn betaalde en gratis (organische) zoekresultaten, in de gratis zoekresultaten scoor je hoger door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO). Wat is google Ads? Google Ads is het plaatsen van advertenties binnen de betaalde zoekresultaten van Google. De betaalde advertenties worden altijd weergegeven boven de organische zoekresultaten.

Wij zijn gecertificeerde search specialisten

Hoe werkt Google Ads? Betaal alleen bij meer bezoekers!

Wanneer je gebruikt maakt van Google Ads, betaal je per click aan Google. Aan de hand van de zoekopdracht van de gebruiker wordt een bepaalde advertentie getoond. Klikt de gebruiker op de getoonde advertentie? Dan betaal je alleen voor de click en niet voor de weergave. Omedia weet als geen ander hoe we succesvolle, effectieve campagnes creëren. Wij weten wat de juiste target- en campagne instellingen zijn. Dit zodat je met jouw advertentie precies de juiste doelgroep kunt bereiken en door deze op het juiste moment met koopintenties activeert. Zo weet jij waar iedere marketing-euro(cent) naartoe gaat. Je werkt er tenslotte hard voor!

Google Ads uitbesteden? Wij zijn Google Ads specialist

Heb jij hulp nodig met het effectief inzetten van Google Ads voor jouw bedrijf? Bespaar tijd, haal het maximale uit jouw advertentie budget, bereik de juiste doelgroep, bereik klanten die nu niet bereikt worden en genereer de maximale omzet met jouw budget.

Wil jij adverteren in Google? Kies voor de Google Ads specialisten van Omedia als dit jou aanspreekt. Onze specialisten zijn uiteraard Google gecertificeerd. Als Google Ads bureau hebben wij vele, succesvolle campagnes uitgevoerd. Omedia heeft jarenlange ervaring met adverteren in verschillende branches. Hierdoor zien we vrijwel direct welke advertentievorm binnen Google Ads voor jou het meest interessant en potentieel rendabel is.

Wij weten jouw doelgroep doormiddel van Google Ads écht te activeren. Wij gaan voor resultaten die snel zichtbaar zijn en geven concreet inzicht in de resultaten. Zo monitoren, analyseren en rapporteren wij de resultaten van onze campagnes. Wij zijn Google Partner. Deze intensieve samenwerking met Google levert op dat jouw campagnes altijd gecreëerd worden op basis van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Google Ads.

Wij werken trots samen met

nine logo
da logo
monsley logo
sherlocked logo
logo kledenonline
kiran badloe logo
brigad logo
van straaten logo
huisenthuis.nl logo
bam infra logo
mu coaching logo
shirt-discounter.nl logo
shirt-shirts.nl logo
huisenthuis.nl logo
barntools logo
nine logo
heijmans logo
jump logo

Meer omzet met hetzelfde Google Ads budget?

Als Google Partner helpen we je om meer omzet te realiseren met hetzelfde (of minder) Google Ads budget. Vraag jij je wel eens af of je momenteel het maximale rendement haalt uit iedere Google Ads eurocent of besteed je het uit en heb je behoefte aan een second opinion? Als Google Ads bureau helpen onze SEA specialisten je graag verder. Neem via het onderstaande contactformulier contact met ons op of vraag naar een gratis Google Ads scan of second opinion.

Jouw kansen zijn onze uitdaging. Google Ads management in goede handen!

Weet jij waar de kansen en uitdagingen voor jouw organisatie liggen? Wij zijn search specialist en helpen je op weg. We bespreken alle mogelijkheden. Google adverteren was nog nooit zo makkelijk. Zoek ook vooral de synergie op tussen SEA en SEO, ze versterken elkaar. Combineer SEA en SEO voor een optimaal resultaat.

Wanneer we SEO inzetten laten we je hoger ranken binnen de gratis (organische) zoekresultaten. Wanneer je aan de slag gaat met SEO kan het echter wel even duren voordat je resultaat ziet, afhankelijk van je aanbod, de competitie en branche. Echter is de combinatie zeker de moeite waard!

Betere Google Ads performance is klaar voor jou – jij ook?