logo omedia

Google Ads Bureau

Meer winst, omzet en nieuwe klanten met Google Ads? Wij laten jou graag alle kansen zien met onze gratis Quickscan. Waar wacht je nog op?

Gratis Google Ads Scan

Gratis & Vrijblijvend

Onze Quickscans zijn altijd Gratis & Vrijblijvend

Groei Opdrachtgevers

Alle aanvragers zijn tot op heden zichtbaar gegroeid

Persoonlijk Contact

We onderscheiden ons door jou de aandacht te geven die jij verdiend.

Gratis Google Ads Scan

Wat is Google Ads?

Google Ads is eigenlijk niets anders dan het plaatsen van advertenties binnen de betaalde zoekresultaten van Google. Wanneer jij of een potentiële klant een zoekopdracht intypt binnen Google verschijnen de zoekresultaten. Deze zoekresultaten zijn opgebouwd uit een tweetal soorten zoekresultaten, namelijk betaald en gratis.

Bij Google Ads gaat het om het plaatsen van advertenties binnen de betaalde zoekresultaten. De betaalde advertenties worden altijd weergegeven boven de organische zoekresultaten. Omedia spreekt altijd haar voorkeur uit naar de inzet van zowel Google Ads als SEO omdat deze elkaar versterken.

Je kan het je vast voorstellen, wanneer een zoekwoord een maandelijks zoekvolume heeft van 20.000 zoekopdrachten en je zowel in de betaalde als gratis zoekresultaten in de top 3 staat je ontzettend veel website bezoekers aantrekt. Wanneer we SEO inzetten optimaliseren we landingspagina’s om deze hoger te laten ranken binnen de gratis (organische) zoekresultaten. Bij de combinatie van Google Ads en SEO dragen we niet alleen zorg voor de bovenste posities binnen de betaalde zoekresultaten, maar laten ook webpagina’s zo hoog mogelijk binnen de organische resultaten van Google verschijnen. Wanneer je aan de slag gaat met SEO kan het echter wel even duren voordat je resultaat ziet, afhankelijk van je aanbod en competitie en branche. Door de synergie van deze 2 spreekt Omedia altijd haar voorkeur uit naar de combinatie van Google Ads en SEO en vinden wij het verstandig dat je naast SEO ook aan zoekmachine adverteren doet.

Heb jij hulp nodig met het effectief inzetten van Google Ads voor jouw bedrijf? Omedia helpt je graag. Vraag nu een Gratis Quickscan aan en ontdek direct waar jouw kansen en verbeterpunten liggen.

Waarom is Google Ads belangrijk?

98% van de online ervaringen beginnen met een zoekopdracht. Het overgrote deel van dit percentage gebruikt hiervoor Google om te zoeken. Met doordachte Google Ads Campagnes ben je op het belangrijkste moment zichtbaar, activeer je de juiste bezoekers en genereer je meer conversies, tegen lagere kosten. Google Ads is geen rage of hype, het is geen optie meer om niet aan Google Ads te denken wanneer je serieus bezig bent met de groei van je bedrijf. Het is een onmisbaar en vaak zelfs essentieel onderdeel van bijna een doordachte online marketing strategie wat betreft producten of diensten op de markt brengen, meer gekwalificeerde leads en verkoop te realiseren.

De meeste internetgebruikers gebruiken het internet om producten, diensten en bedrijven te vinden. Staat jouw bedrijf al op de eerste pagina van de zoekmachines met de zoekwoorden welke bij jouw branche of merk horen? Wanneer dit niet het geval is, dan loop je potentieel veel waardevolle leads mis. 

We kunnen concluderen dat het als bedrijf steeds belangrijker wordt om online goed zichtbaar te zijn. Als Google Ads bureau hebben wij vele, succesvolle campagnes uitgevoerd. Hierdoor weten wij ook hoe belangrijk het is dat er niet alleen bezoekers naar je website komen, maar voornamelijk potentiële klanten. Je wilt het liefst het maximale rendement uit jouw Google Ads halen, dat lukt niet wanneer je website bezoekers voornamelijk aan “Kijken kijken niet kopen” doen…

Door onze ervaring weten wij jouw doelgroep doormiddel van Google Ads écht te activeren. Dit merk je dan ook aan een toenemende omzet. Je organische resultaten kun je doormiddel van SEO beïnvloeden. Via Google Ads kan je doelgericht bezoekers naar je website en producten genereren. Omedia heeft jarenlange ervaring met adverteren in verschillende branches. en hierdoor zien we vrijwel direct welke advertentievorm binnen Google Ads voor jou het meest interessant en potentieel rendabel is.

Google Ads Uitbesteden

Wil je Google Ads uitbesteden aan professionele Google Ads specialisten? Er zijn verschillende situaties waarin het raadzaam is om Google Ads uit te besteden. Gebrek aan ervaring leidt vaak tot fouten in je Google Ads campagnes en weinig tijd tot ineffectieve Google Ads campagnes. Een Google Ads specialist behaalt over het algemeen betere resultaten met minder tijd. Google Ads uitbesteden bespaart veel tijd die mogelijk niet veel oplevert. Google Ads uitbesteden geeft je de mogelijkheid om je tijd in andere activiteiten binnen jouw bedrijf te investeren. Google Ads uitbesteden heeft vele voordelen: Bespaar tijd, haal het maximale uit jouw advertentie budget, bereik de juiste doelgroep en klant die niet bereikt worden en genereer de maximale omzet met jouw budget. Wij bieden je concreet inzicht in de resultaten en handelen hiernaar.

Wil jij Google Ads uitbesteden? Dan ben je bij Omedia aan het juiste adres. Onze specialisten zijn allen Google gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring. Door onze intensieve samenwerking met Google zijn jouw campagnes altijd gecreëerd op basis van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Google Ads. Vraag de gratis Quickscan aan en laat het met een gerust hart over aan een Google Ads specialist.

Snel en meetbaar resultaat met Google Ads

Betaal alleen als je meer bezoekers krijgt

Zoekmachine Marketing (SEM) is de meest voorkomende vorm van Online Marketing. Dit kan natuurlijk via Google Ads, maar ook via andere zoekmachines. Denk bij andere zoekmachines aan Bing, Yahoo, Startpagina e.d. Google Ads is in onze ogen het meest krachtige SEM platform, omdat Google met Google Ads ruim 85% van alle zoekopdrachten verwerkt. De overige 15% wordt opgevuld door eerder benoemde zoekmachines. Wanneer je gebruikt maakt van Google Ads, betaal je per click aan Google. Aan de hand van de zoekopdracht van de gebruiker wordt een bepaalde advertentie getoond. Klikt de gebruiker op de getoonde advertentie? Dan betaal je alleen voor de click en niet voor de weergave.

Dit is erg gunstig en maakt Google Ads erg flexibel. Wil je bijvoorbeeld dagelijks, per maand of per campagne een maximaal budget vaststellen? Dan is dat geen probleem. Tevens weten wij van Omedia als geen ander hoe we niet alleen succesvolle campagnes creëren, maar ook effectieve campagnes. Wij weten wat de juiste target en campagne instellingen zijn, zodat je met jouw advertentie precies de juiste doelgroep kunt bereiken en door deze op het juiste moment met koopintenties activeert. Zo realiseren wij het beste rendement uit jouw Google Ads budget.

Heb jij hulp nodig met het effectief inzetten van Google Ads voor jouw bedrijf? Omedia helpt je graag. Vraag nu een Gratis Quickscan aan en ontdek direct waar jouw kansen en verbeterpunten liggen.

Google Ads: Van Quickscan naar meer omzet

Heb jij hulp nodig met het effectief inzetten van Google Ads en ben jij benieuwd naar de kansen en mogelijkheden op het gebied van Google Ads voor jouw organisatie? Lees dan snel verder of vraag direct de Quickscan aan. Doormiddel van de Quickscan van Omedia kijkt een specialist naar waar jouw kansen en verbeterpunten liggen op het gebied van Google Ads en hoe we hier het beste op in kunnen spelen. Een Google Ads campagne kan al snel een hoop geld kosten, het is hierdoor van groot belang dat het geld goed besteed wordt voor een mooi rendement. Na de quickscan krijg je een helder advies omtrent onze bevindingen en krijg je de mogelijkheid om hierover te sparren. Ben je het hiermee eens? Dan ontvang je van ons een offerte, waarin duidelijk wordt welke investeringen voor jou passend zijn en wat deze investeringen kunnen opleveren. Liever direct een offerte ontvangen? Neem dan direct contact met ons op.

Na de Quickscan en acceptatie van het uitgebrachte voorstel starten we zo snel mogelijk met het optimaliseren van jouw Google Ads campagne(s), op basis van de adviezen die we je in de Quickscan gegeven hebben. We houden de resultaten van deze optimalisatie nauwkeurig in de gaten en bespreken deze met jou.

Overweeg je om te starten met Google Ads en vraag je jezelf af of een Quickscan mogelijk is zonder een bestaand Google Ads account? Dat kan zeker! Indien je nog geen Google Ads campagnes hebt steken we de Quickscan vanuit een ander perspectief in. Hierbij gaan we verder in op de kansen met Google Ads als (een van de) Middelen voor jouw succesvolle online marketing strategie. Omedia begint altijd met het verrichten van een beknopt zoekwoordonderzoek. Hierin worden interessante zoekwoorden die relevant zijn voor de potentiële performance voor jouw bedrijf in kaart gebracht. Hiernaast bekijken we ook grondig je website. Voor succesvolle Google Ads campagnes is het namelijk belangrijk dat de landingspagina’s waarnaar je advertenties naar verwijzen, relevant zijn en kunnen converteren. Dit is ook een meewegende factor voor de kwaliteitsscore van je advertentie.

Gedurende onze samenwerking ontvang je van ons een advies, waarin duidelijk wordt gemaakt of Google Ads voor jou op dit moment rendabel is. Ondanks het feit dat wij gespecialiseerd zijn in Zoekmachine Marketing, vinden wij dat je altijd een eerlijk advies moet krijgen en daarom nooit zomaar moet starten met het plaatsen van advertenties in de zoekmachines. Mocht het zoekmachine adverteren voor jou niet rendabel zijn, geven we je aanbevelingen voor de inzet van andere online marketing kanalen die jouw organisatie wel wat kunnen opbrengen. Tot op heden hebben alle opdrachtgevers die 3 maanden of langer klant zijn omzetgroei gerealiseerd. Dit hopen we zo lang mogelijk voort te kunnen zetten, wie weet ben jij het volgende succesverhaal!

Samenwerken met Omedia?

Heb jij vertrouwen in Google Ads, zie jij de kansen die Google Ads biedt en wordt je hiervan net zo enthousiast als wij? Dan komen wij graag in contact met jou om samen de mogelijkheden te bespreken en te sparren over wat Google Ads voor jouw onderneming kan betekenen. Heb je een bestaand Google Ads account met lopende of gepauzeerde campagnes? Dan voeren wij met plezier een Quickscan uit waar we onze bevindingen aankaarten en je passend advies geven.

Een Quickscan van Omedia is te aller tijden geheel vrijblijvend en je bent nergens aan gebonden. Wij kijken naar de kansen en verbeterpunten en hoe we hier het beste op in kunnen spelen. Na de Quickscan krijg je een helder advies omtrent onze bevindingen en krijg je de mogelijkheid om hierover te sparren. Ben je het hiermee eens? Dan ontvang je van ons een offerte, waarin duidelijk wordt welke investeringen voor jou passend zijn en wat deze investeringen kunnen opleveren. Liever direct een offerte ontvangen? Neem dan direct contact met ons op.

Heb jij hulp nodig met het effectief inzetten van Google Ads voor jouw bedrijf? Omedia helpt je graag. Vraag nu een Gratis Quickscan aan en ontdek direct waar jouw kansen en verbeterpunten liggen.

Google Advertenties inzetten

Voor veel van onze opdrachtgevers is Google Ads goed voor gemiddeld 30% van de omzet. Google Ads is vaak de grootste inkomstenbron voor bedrijven. Het is van belang om de ROAS (return on ad spend) te bewaken, zodat je met jouw advertenties marge-technisch uitkomt. Kunnen jouw advertenties nu uit? Of kan jouw Google Ads campagne beter met meer omzet tegen lagere kosten tot gevolg? Met de gratis Google Quickscan brengen wij kansen en verbeterpunten voor jou in kaart op het gebied van jouw Google Advertenties of kijken wij of Google Ads adverteren geschikt is voor jouw bedrijf.

Ruim 50+ Bedrijven groeien door Omedia

da logo
jump logo
monsley logo
logo kledenonline
nine logo
da logo
sherlocked logo
van straaten logo
barntools logo
bam infra logo
shirt-shirts.nl logo
mu coaching logo
shirt-discounter.nl logo
huisenthuis.nl logo
heijmans logo
brigad logo
kiran badloe logo
displaygigant logo

CASES

Bekijk onze recente projecten

Resultaat Gedreven.

Onze resultaat gedreven werkwijze is wat Omedia geliefd maakt. Als online marketing partner steken wij er een stokje voor om de doelstelling van onze opdrachtgever en haar organisatie in iedere beslissing voorop te stellen. Wij voelen de drang om samen met onze opdrachtgevers succesvol te zijn en verwachtingen in iedere campagne te overtreffen.

Wij begrijpen jouw behoeften.

Waar veel bureaus opdrachtgevers niet de aandacht geven die zij verdienen onderscheid Omedia zich door jou de aandacht te geven die jij verdiend door ons niet te focussen op hippe smoothie bars, overdadige bedrijfsuitjes en de binnentuin, maar door goed te luisteren naar jouw behoeften en hard te werken aan ijzersterke campagnes op maat.

Geef jouw online marketing een boost met onze Quickscan!

Benieuwd waar voor jouw organisatie kansen liggen? Neem contact met ons op, we brengen ze graag in kaart!