Content marketing

Ben jij content met jouw content? Onze taaltovenaars helpen jou met SEO content die prettig leesbaar is, geoptimaliseerd is voor zoekmachines en datgene oproept bij de lezer wat jij als intentie hebt. Zoekmachine marketing begint namelijk bij goede content! De juiste content zorgt voor meer websiteverkeer en triggert jouw doelgroep.

Wat is content en content marketing?

Content marketing is het creëren en uitbrengen van relevante content voor jouw doelgroep. Deze content heeft als doel om jouw klanten te binden aan je merk. Je gebruikt de content om de aandacht van je doelgroep te trekken en aan te zetten tot het door jou gewenste gedrag. Content gebruik je om te informeren, inspireren en activeren. Een passende strategie met waardevolle content is essentieel voor ieder bedrijf. Veelal bestaat content uit (web)teksten schrijven. Ook afbeeldingen, animaties en video vallen onder content creatie. SEO teksten zijn teksten op een website die zijn geschreven met relevantie voor zoekmachines als uitgangspunt. Het zijn teksten die prettig zijn om te lezen maar tevens converteren.

Wat kan content marketing voor jou betekenen?

Waardevolle content is niet alleen een marketing middel waarmee je jouw boodschap overbrengt. Het draait om het verzorgen van content die jouw doelgroep interesseert. Goede content is content die ervoor zorgt dat iemand de informatie heeft gekregen waar hij/zij naar op zoek was. Content marketing is van groot belang voor zoekmachine optimalisatie en vindbaarheid. Kies voor alle voordelen van de juiste content!

  • NHet zorgt voor aandacht
  • NGoede content triggert jouw doelgroep
  • NDoordachte content zorgt voor meer conversie
  • NContent draagt bij aan hoogwaardige én beter geïnformeerde leads
  • NSterke(re) relatie met je doelgroep
  • NBetere vindbaarheid in zoekmachines, indien goed verwerkt
  • NVerbeteren van reputatie en betrouwbaarheid

Wij zijn gecertificeerde search specialisten

Hoe werkt content marketing?

SEO teksten zijn essentieel voor een goede vindbaarheid. SEO teksten schrijven is een vak apart. Je moet namelijk niet alleen de bezoeker verleiden, maar ook de zoekmachine! Google ziet dat er content met waarde wordt gegenereerd. Het is content die klanten interesseert en dit zorgt voor een hogere positie in Google resultaten. De kwaliteit van de content op je website wordt voor Google en haar algoritme steeds belangrijker. Google laat websites zien die relevant zijn en waarbij de context van de zoekopdracht klopt. Dit om haar eindgebruiker de beste ervaring te bieden bij gebruik van de zoekmachine. Om de juiste bezoeker aan te trekken is het belangrijk om vast te stellen welke zoekwoorden je klanten intypen wanneer zij zoeken naar de door jou aangeboden informatie of dienst. Je wilt de structuur zodanig opbouwen, dat de lezer constant geïnteresseerd blijft en overgaat tot de door jou gewenste conversie.

SEO tekstschrijvers nodig? Wij zijn content specialisten!

Heb jij hulp nodig bij het schrijven van converterende SEO teksten? Een SEO tekstschrijver weet welke factoren een rol spelen bij het opstellen van SEO content. Onze specialisten zorgen dat je vindbaar bent, teksten worden gelezen en dat er ook overgegaan wordt tot actie. We weten met welke boodschap we jouw doelgroep over de streep kunnen trekken om in zee te gaan met jouw bedrijf.

Teksten laten schrijven? Wij zijn het content marketing bureau voor jou!

Wil jij ook beter gevonden worden in de gratis zoekresultaten van Google? Heb jij hulp nodig bij het schrijven van je SEO teksten? Wij zorgen voor effectieve online marketing met de juiste content! Wij kunnen jou helpen met het schrijven van bijvoorbeeld: webteksten, blogs, teksten voor categoriepagina’s, landingspagina’s, productteksten en ad-copy. Staat jouw tekst hier niet bij? Neem gerust contact met ons op. Onze content specialisten helpen je graag.

Wij werken trots samen met

nine logo
da logo
monsley logo
sherlocked logo
logo kledenonline
kiran badloe logo
brigad logo
van straaten logo
huisenthuis.nl logo
bam infra logo
mu coaching logo
shirt-discounter.nl logo
shirt-shirts.nl logo
huisenthuis.nl logo
barntools logo
nine logo
heijmans logo
jump logo

Content marketing bureau nodig?

Ben jij op zoek naar ondersteuning op het gebied van content? Als content marketing bureau helpen onze content marketeers je graag verder. Neem via het onderstaande contactformulier contact met ons op of vraag naar een gratis content scan of second opinion.

ijzersterke, vindbare content is klaar voor jou – jij ook?