Zoekmachine Optimalisatie

Gooi je eigen Windows niet in en maak van jouw website een klantenmagneet. Het grootste deel van je klanten begint hun zoektocht naar informatie, diensten of producten op Google. Een doordachte SEO strategie kan je helpen om ‘het gevecht’ om de eerste positie te winnen.

Wat is zoekmachine optimalisatie (SEO)?

De meeste van je klanten beginnen hun zoektocht naar jouw dienst, product of organisatie met een zoekopdracht op Google. Zoekmachine optimalisatie ofwel SEO (Search Engine Optimization) is een vorm van online marketing die wordt ingezet om hoger te ranken in de gratis (organische) zoekresultaten van zoekmachines zoals Google of Bing. Met zoekmachine optimalisatie zorg je ervoor dat jouw website goed vindbaar is voor jouw bezoekers en de zoekmachine. Daarnaast zorgt het ervoor dat je voldoet aan de strenge eisen die Google stelt.

Waarom is zoekmachine optimalisatie belangrijk?

Waarom SEO? Als je een website of webshop hebt is zoekmachine optimalisatie een essentieel proces om meer bezoekers naar je website te krijgen. Wanneer jij geen actie onderneemt beland je steeds lager in de zoekresultaten. Zo loop je relevante website bezoekers, lees: omzet mis. Het wordt als ondernemer steeds belangrijker om online en in de zoekmachines goed zichtbaar te zijn. Kies voor de voordelen van SEO.

  • NRelevante(re) website bezoekers met een duidelijke zoekintentie
  • NMeetbaar resultaat, meet welke zoekwoorden leiden tot aankopen en ingevulde formulieren
  • NVerhoogd webtraffic & vergroot naamsbekendheid
  • NKwalitatieve traffic door hoge relevantie, speel slim in op de zoekintentie van de bezoeker
  • NGoede rankings zorgen voor vertrouwen van de website bezoeker
  • NBudgetvriendelijk doordat het voornamelijk veel kennis en tijd kost

Wij zijn gecertificeerde search specialisten

Op zoek naar een SEO specialist?

SEO verbeteren? Als zoekmachine marketing bureau hebben wij succesvolle campagnes uitgevoerd. Onze seo specialisten hebben jarenlange ervaring zodat zij SEA, SEO en SEO teksten op de juiste manier weten in te zetten. Onze specialisten zien vrijwel direct welke vorm van marketing binnen zoekmachines voor jou het meest interessant en potentieel rendabel is. Wij hebben de beste tips voor jouw SEO, waar letten wij op?

De juiste SEO fundering

Wij verzorgen jouw basis. We kijken naar structuur, SEO Content, zoekwoorden, techniek, linkbuilding, social media en gebruiksvriendelijkheid. Heb je bijvoorbeeld al een sterke domeinnaam, een Google mijn bedrijf pagina en een indexering voor zoekmachines?

Core web vitals

De core web vitals van jouw website of webshop worden steeds belangrijker. Zo wordt de gebruikerservaring op websites gemeten. Zo wordt er gekeken naar laadsnelheid, reactievermorgen en stabiliteit van de pagina. Wij staan klaar met het beste advies en helpen graag bij de uitvoering hiervan.

Zoekwoorden onderzoek

Om een goed beeld te krijgen van wie deze zoeker is en waar zij behoefte aan hebben, focussen we ons altijd eerst op de doelgroep en het zoekwoordenonderzoek. Vervolgens passen we de SEO strategie op de doelgroep aan en gebruiken we de beste zoekwoorden. Dit zodat we ons richten op de juiste bezoeker met relevante content.

SEO Content

SEO vriendelijke content is een zwaarwegende factor voor zoekmachine optimalisatie. Wanneer er kwalitatieve content op je landingspagina staat, linken andere pagina’s hiernaar als een “pagina van hoogwaardige kwaliteit”. Hierdoor stijgt je autoriteit binnen het algoritme van Google.

User Experience

Google geeft gebruikers op basis van hun zoekopdrachten een bepaalde volgorde van relevante pagina’s. Wanneer een bezoeker op je website komt wil je dat deze zo snel mogelijk converteert of zo lang mogelijk blijft. Dit moet je de bezoeker zo makkelijk mogelijk maken.

Techniek

Om de vindbaarheid van je website en zo je online zichtbaarheid te vergroten, zorgen we ervoor dat de techniek van je website in orde is. Een technisch goede website maakt zoekmachines wegwijs wat resulteert in een zoekmachine die beter begrijpt waar je website over gaat. Zo toont een zoekmachine jouw pagina eerder bij een relevante zoekvraag.

SSL Certificaat

Het algoritme van Google waardeert gebruiksvriendelijkheid, snelheid en veiligheid. Snelheid en laadtijd is een belangrijk onderdeel van je gebruiksvriendelijkheid en SEO campagnes.

Linkbuilding

Voor goede SEO is linkbuilding onmisbaar. In de ogen van Google wordt jouw website interessanter en waardevoller wanneer er veel andere websites zijn die naar jou verwijzen.

Social Media

Het bereik van social media neemt maandelijks toe en de invloed hiervan op de zoekmachine optimalisatie ook. Om via social media een positie stijging in Google te realiseren is het belangrijk dat je je website promoot via al je social media kanalen.

SEO uitbesteden aan Omedia?

Ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen en wat er nodig is om hoger in de zoekresultaten van Google te ranken? We optimaliseren jouw website voor Google door de huidige situatie te bekijken, de gewenste situatie te bespreken en te luisteren waar je naartoe wil. Wij passen de juiste SEO strategie toe en kijken welke marketing kanalen van meerwaarde kunnen zijn. We luisteren graag naar je wensen en verwachtingen. SEO inzetten? Wij adviseren je over wat zoekmachine optimalisatie voor jouw onderneming zou kunnen betekenen! Plan direct een gratis adviesgesprek in met onze SEO specialisten.

Wij werken trots samen met

nine logo
da logo
monsley logo
sherlocked logo
logo kledenonline
kiran badloe logo
brigad logo
van straaten logo
huisenthuis.nl logo
bam infra logo
mu coaching logo
shirt-discounter.nl logo
shirt-shirts.nl logo
huisenthuis.nl logo
barntools logo
nine logo
heijmans logo
jump logo

Neem contact met ons op

Betere SEO performance is klaar voor jou – jij ook?