Hi! Wij zijn Omedia.

Wij zijn search specialisten.

 Wij willen onze opdrachtgevers laten excelleren met rendabele online marketing campagnes én spraakmakende websites waar zij trots op kunnen zijn. Dit doen we door proactief, slim én net wat harder samen te werken dan jouw conculega’s. Wij zijn als online marketing bureau klaar voor de toekomst, ben jij dat ook?

DA huid om te stralen

Omedia is hét bureau voor groei.

Wij zijn een klein online marketing bureau voor grootse resultaten. Met onze resultaatgerichte werkwijze willen wij onze opdrachtgevers voorzien van een essentiële schakel in de customer journey van hun (potentiële) klanten. Wij zorgen ervoor dat jij op hét beste moment zichtbaar bent voor potentiële klanten die op zoek zijn naar jouw aanbod. Dit doen we het liefst met aantoonbare resultaten, samen met jouw branchekennis én zonder eindeloze vergaderingen, wurgcontracten of andere ‘onnodige’ poespas. Als search specialist halen we alles uit jouw zuurverdiende marketingbudget en gaan we voor meer omzet met hetzelfde of minder budget. Wij maken organisaties beter vindbaar, zorgen voor meer website traffic en verhogen omzet. Wij ademen traffic & conversie én bestaan om jou online te laten groeien! Wij zijn als online marketing bureau klaar voor de toekomst, ben jij dat ook?

Hoe het begon…

Wil jij weten wie wij zijn, waar wij voor staan en wat wij doen? Owyn is heel cliché begonnen met Omedia op zijn kamer en nu zijn we uitgegroeid tot een succesvolle start-up waar we me enthousiasme en passie werken. Wij zijn specialisten en werken met liefde aan de groei van jouw organisatie. Omedia werkt net dat beetje harder en slimmer, zo blijven we de concurrentie voor vinden we. Wij zijn toegankelijk, informeel en een tikkeltje eigenwijs. Wij geven iedere klant persoonlijke aandacht en advies op maat. Data en resultaat zijn de grondleggers van onze werkwijze. Onze frisse kijk en hedendaagse oplossingen zorgen dat jij klaar bent voor de toekomst.

Wat kan je van ons verwachten?

Teaser: een hoop! Je kan verwachten dat wij ons sterk focussen op jouw resultaat en dat we beslissingen maken op basis van data. Wij zijn een team dat met enthousiasme en passie werkt aan jouw online succes. Wij onderscheiden ons door nog harder te werken, ijzersterke campagnes, knallende resultaten en persoonlijk, laagdrempelig contact. Als we niet nét dat beetje harder lopen voor klanten, dan lopen we even snel als jouw concurrentie, en dat moeten we juist zien te voorkomen. Wij bekijken iedere opdracht en leveren maatwerk zodat dit aansluit op jouw bedrijf. Zo laten we jou uitblinken en realiseren we de groei van jouw organisatie centraal.

Gedreven door een hoge standaard.

Wij werken resultaatgericht

Onze resultaatgerichte werkwijze is een van onze grondleggers voor het succes van onze opdrachtgevers. Online marketing is inmiddels (zeer) volwassen geworden en dat is keihard en vooral slim werken!

Wij lopen extra hard voor resultaat

Ons team neemt geen genoegen met 'goed genoeg', stilstaan is achteruit gaan en zilver is de 1e verliezer. Soms moet je nét wat harder lopen om uitdagingen te overwinnen en voorop te blijven lopen.

Collectief succes haal je samen

Collectieve successen hebben voorrang op individuele successen. Het gezegde luidt: 'Als je snel wilt gaan, dan ga je alleen. Wil je ver komen? Dan ga je samen.' Waarom gaan we samen niet gewoon snel én ver?

Beslissingen op data gebaseerd

(bijna) iedere beslissing die wij maken is gebaseerd op data. Data liegt niet, zo weten we zeker dat wij de juiste beslissingen nemen en de resultaten van deze beslissingen kunnen analyseren. Gissen is écht missen!

Terwijl we ook nog plezier maken!

Werken hoeft niet een dagelijkse sleur/grind te zijn. Het hoeft ook zeker niet saai te zijn. Wij geloven er heilig in dat goed werk en ijzersterk resultaat gestimuleerd wordt door het maken van plezier en niet door tegenzin.

Succes is een uitdagende hobbelweg

Succes behalen is nooit één rechte lijn omhoog. Je komt obstakels tegen als: nieuwe technologie, fulfillment capaciteit, klantvragen en voorraad. We nemen het initiatief om hier vroegtijdig op te anticiperen en sturen.

Wij werken trots samen met

nine logo
da logo
monsley logo
sherlocked logo
logo kledenonline
kiran badloe logo
brigad logo
van straaten logo
huisenthuis.nl logo
bam infra logo
mu coaching logo
shirt-discounter.nl logo
shirt-shirts.nl logo
huisenthuis.nl logo
barntools logo
nine logo
heijmans logo
jump logo

Betere performance is klaar voor jou – jij ook?