logo omedia

Gratis analyse met onze experts.

Gratis quickscan aanvragen?

Een quickscan van Omedia is geheel vrijblijvend en je bent nergens aan gebonden. Vraag je een Quickscan aan? Dan wordt je op werkdagen binnen 24 uur teruggebeld om het doel van je aanvraag te bespreken. Je kan dit zien als een korte kennismaking en een telefonische inventarisatie met een van onze online marketing specialisten.

Omedia kijkt vervolgens naar jouw huidige situatie, de kansen, verbeterpunten en hoe we hier het beste op in kunnen spelen. Na de Quickscan krijg je een helder advies omtrent onze bevindingen en krijg je de mogelijkheid om hierover te sparren. Ben je het hiermee eens? Dan ontvang je van ons een offerte, waarin duidelijk wordt welke investeringen voor jou passend zijn en wat deze investeringen kunnen opleveren. Liever direct een offerte ontvangen? Neem dan direct contact met ons op.

Wat kan je verwachten?

Conversies en online marketing als uitgangspunt
Op werkdagen binnen 24 uur teruggebeld
Gratis nulmeting op maat waarbij je kansen & mogelijkheden in kaart worden gebracht.
Gratis en vrijblijvend telefonisch advies, Quickscan en nabespreking met een online marketing specialist

Nu een vrijblijvende quickscan aanvragen voor jouw bedrijf: 

Meer winst, omzet en nieuwe klanten door middel van online marketing? Wij laten jou graag alle kansen zien voor jouw bedrijf met onze gratis Quickscan. Je hebt (op 1 uur van je tijd na) niets te verliezen. Waar wacht je nog op? Vraag ‘m nu aan, dan spreken we elkaar straks telefonisch.

Wanneer ben jij het best bereikbaar?

Gratis & Vrijblijvend

Onze Quickscans zijn altijd Gratis & Vrijblijvend

Groei Opdrachtgevers

Alle aanvragers zijn tot op heden zichtbaar gegroeid

Persoonlijk Contact

We onderscheiden ons door jou de aandacht te geven die jij verdiend.

Heb jij hulp nodig met het effectief inzetten van Online Marketing voor jouw bedrijf? Omedia helpt je graag. Vraag nu een Gratis Quickscan aan en ontdek direct waar jouw kansen en verbeterpunten liggen.

Stap 1. Telefonische Analyse

Heb je een Quickscan aangevraagd? Dan wordt je op werkdagen binnen 24 uur door een van onze online marketing specialisten teruggebeld voor een telefonische analyse. De Quickscan van Omedia is namelijk geen automatisch gegenereerd rapport welke je direct in je mailbox ontvangt. Tijdens de telefonische analyse maken we persoonlijk kennis met elkaar en bespreken we de reden van de scan. De specialist stelt je uiteraard de vraag “Wat mogen we Quickscannen”? In onze ogen is iedere opdrachtgever is uniek, net als iedere marketing strategie. Een Quickscan is niet “one size fits all”, maar écht persoonlijk maatwerk. Wil je aan de slag met Google Ads? Heb je al campagnes of twijfel je nog? Zet je al in op zoekmachine optimalisatie of heb je vragen over hoe jij jouw doelgroep het beste kan bereiken? Tijdens onze telefonische analyse bieden we je de kans om al je vragen te stellen en met een specialist te sparren, zodat we de best mogelijke scan kunnen realiseren. Quickscans van Omedia zijn te aller tijden geheel vrijblijvend en je bent nergens aan gebonden. 

Stap 2. De Quickscan uitvoeren

Nadat we een telefonische Analyse hebben gemaakt en zo een scenario geschetst hebben wordt het tijd voor het echte werk: het uitvoeren van de Quickscan. Dit kan een Quickscan zijn voor verschillende Online Marketing kanalen als SEO, Google Ads of Google Shopping. Doormiddel van de Quickscan van Omedia kijkt een specialist naar waar jouw kansen en verbeterpunten liggen voor de in de analyse vastgestelde vakgebieden en hoe we hier het beste op in kunnen spelen.

Tijdens een Quickscan kijken we ook naar je website en landingspagina’s. Wanneer je jouw Google Ads campagnes wilt laten scannen sturen we je een verzoek tot toegang, dit kunnen we ook voor het Google Analytics account vragen indien nodig. We wijzigen uiteraard niets aan je campagnes en instellingen, we zijn nu enkel aan het scannen naar wat je doet en waar de verbeterpunten liggen.

kantoor van online marketing bureau

Stap 3. Gezamenlijk de Quickscan doornemen

Na de uitvoering van de Quickscan plannen we een nieuwe afspraak in om gezamenlijk de Quickscan door te nemen. Hierbij leggen je uit wat onze bevindingen zijn en waar wij denken dat de kansen liggen voor jouw bedrijf. Ben jij het eens met onze bevindingen en heb je net als ons zin om aan de slag te gaan? Dan brengen wij een voorstel uit om samen het actieplan werkelijkheid te maken. Na acceptatie van het uitgebrachte voorstel starten we zo snel mogelijk met het optimaliseren van jouw Online Marketing campagne(s), uiteraard op basis van de adviezen die we je in de Quickscan gegeven hebben.

We houden de resultaten van deze optimalisatie nauwkeurig in de gaten en bespreken deze met jou. Omedia laat je graag zien wat voor jou een plan van aanpak kan zijn. Inzicht en bevindingen zijn ontzettend belangrijk, maar een actieplan en het opvolgen van het juiste actieplan is nog belangrijker. Met de Quickscan ontdekken we kansen en mogelijkheden voor jouw bedrijf en bespreken we deze. Vraag snel de Quickscan aan, dan spreken we elkaar snel!

kantoor van online marketing bureau

Heb jij hulp nodig met het effectief inzetten van Online Marketing voor jouw bedrijf? Omedia helpt je graag. Vraag nu een Gratis Quickscan aan en ontdek direct waar jouw kansen en verbeterpunten liggen.

Waarom een Quickscan laten uitvoeren?

Voor veel van onze opdrachtgevers is Online Marketing goed voor gemiddeld 70% van de omzet. Google Ads is vaak de grootste inkomstenbron voor bedrijven. Het is van belang om de ROAS (return on ad spend) te bewaken, zodat je met jouw advertenties marge-technisch uitkomt. Kunnen jouw advertenties nu uit? Of kan jouw Google Ads campagne beter met meer omzet tegen lagere kosten tot gevolg? Met de gratis Quickscan brengen wij kansen en verbeterpunten voor jou in kaart op het gebied van jouw Google Advertenties en andere online marketing kanalen of kijken wij welke vorm van online adverteren geschikt is voor jouw bedrijf.

Ruim 50+ Bedrijven groeien door Omedia

Voordelen van een quickscan

Conversies en online marketing als uitgangspunt
Op werkdagen binnen 24 uur teruggebeld
Gratis nulmeting op maat waarbij je kansen & mogelijkheden in kaart worden gebracht.
Gratis en vrijblijvend telefonisch advies, Quickscan en nabespreking met een online marketing specialist

Gratis Quickscan Aanvragen

Wanneer ben jij het best bereikbaar?

Ruim 50+ Bedrijven groeien door Omedia

We werken niet voor, maar met jou

Hoe kunnen we helpen om jouw groeiambitie waar te maken?

Wij willen op de juiste momenten aanwezig zijn in de betaalde zoekresultaten van Google middels Google Ads.
Wij willen ons e-commerce rendement maximaliseren met effectieve Google Shopping campagnes.
Wij willen in de organische zoekresultaten beter gevonden worden door potentiële klanten en onze SEO verbeteren.
Ik wil graag een website/webshop laten ontwikkelen vanuit een online marketing en conversie perspectief.
Wij willen d.m.v. SEO teksten relevante webtraffic genereren en onze (potentiële) klant effectief informeren.
Ik zoek een partij die vanuit een helicopter-view onze verbeterpunten en kansen eens flink onder de loep neemt.

Online marketing bureau uit Zeewolde

Ben jij op zoek naar een online marketing bureau die jouw website écht laat scoren? We houden ervan om bedrijven te laten groeien door middel van online marketing en de kracht van het internet. Dit zeggen we niet omdat het leuk klinkt, want als we realistisch zijn: Wanneer wij bedrijven niet kunnen helpen om te groeien doormiddel van online marketing, dan groeien we zelf ook niet. Wij weten hoe je je omzet kunt verhogen met Online Marketing.

Omedia is gespecialiseerd in Google Ads, Google Shopping en Zoekmachine Optimalisatie (SEO). Met Omedia als online marketing partner streven wij ernaar om de doelstellingen van onze opdrachtgever altijd voorop te stellen. Dit doen wij het liefst zonder complexe wurgcontracten en wel met volledige transparantie.

 

Hoe wij onze opdrachtgevers laten groeien met online marketing

Wij werken data-driven en resultaatgericht, om zo goed mogelijk mee te kunnen denken met de doelstellingen van jouw organisatie. Google Ads en SEO zijn voor onze opdrachtgevers meestal één van de meest rendabele en kostenefficiënte manieren van online marketing. Google Ads is dan ook vaak een onmisbaar medium in je online Marketing Strategie. Door met de juiste zoektermen op het juiste moment zichtbaar te zijn bovenaan in Google, neemt het aantal bezoekers en hun relevantie op jouw website toe en zal dit uiteindelijk resulteren in meer conversies. Omedia heeft veel kennis van Google Ads en SEO binnen diverse branches. Profiteer van onze best-practices door onze ervaring met verschillende snelgroeiende opdrachtgevers. Omedia heeft ook ervaring met lokale zoekmachine marketing en SEO, speciaal voor de ondernemer die beter zichtbaar wilt zijn in de regio. Wij hebben ervaring met het opstellen van een complete SEO & Google Ads strategie tot het optimaliseren en beheren van conversie gerichte campagnes.

Zo kijken we als Online Marketing Bureau naar het maximaal te behalen resultaat met een passend advertentiebudget.

Samenwerken met Omedia?

Als je op zoek bent naar een “traditioneel” marketing bureau, dan ben je op de verkeerde plek. Je mag ons zien als resultaat gedreven “bonus collega’s”. Wij geloven namelijk niet in marketing uitbesteden zonder omkijken. Uit ervaring weten wij dat échte online voortgang geboekt wordt als je samen met Omedia werkt aan je online marketing campagnes.

Samenwerken met Omedia 

Profiteer van onze ervaring met andere snelgroeiende organisaties
Omedia werkt data-driven en resultaatgericht
Geen verkeerde aannames door jouw input & branchekennis
Geen overbodige wurgcontracten

Hoe leren jullie mijn bedrijf kennen?

We beginnen altijd met een quick-scan en/of een kennismakingsgesprek. Omedia neemt namelijk niet iedere opdrachtgever “blind” aan. We gaan alleen in gesprek wanneer we écht potentieel zien in een samenwerking waarbij we jou daadwerkelijk kunnen helpen. Zien wij dit potentieel? Dan plannen we een kick-off meeting in, brengen we bedrijfsbezoekjes, hosten we (video)calls en verrichten we een markt en-concurrentie onderzoek.

We hebben ervaring binnen de meeste branches, maar met jouw inbreng versnellen we het resultaat en voorkomen we foute aannames.

Hoe weet ik of jullie aanpak werkt?

Tot op heden is iedere opdrachtgever met een looptijd langer dan 3 maanden zichtbaar gegroeid. Bekijk ons meest recente werk op deze pagina. Profiteer ook van onze ervaring met andere, snelgroeiende opdrachtgevers.

Hoe vaak hebben we contact?

Over het algemeen heeft Omedia wekelijks informeel contact met haar opdrachtgevers en ontvang je minimaal een keer per maand een rapportage. We plannen met regelmaat (video)calls en meetings in om bijvoorbeeld de maandelijkse performance door te spreken en de strategie aan te passen waar nodig.

Werken jullie met contracten?

Omedia werkt met haar opdrachtgevers op basis van een simpele, maandelijks opzegbare overeenkomst. Want wat is het nut van een wurgcontract als klanten ontevreden zijn? Omedia bouwt graag aan lange termijn relaties door het leveren van kwaliteit. Ons trouwe klantenbestand geeft ons bevestiging van de kwaliteit van onze diensten. Wanneer wij bedrijven niet kunnen helpen om te groeien door middel van online marketing, dan groeien we zelf ook niet. Wij weten namelijk hoe je je omzet kunt verhogen met Online Marketing.

Dit doen wij het liefst zonder complexe contracten en met volledige transparantie, zodat jij altijd weet waar je aan toe bent. En die omzetverhoging? Die tonen we aan d.m.v. concrete data en KPI’s.

Hoe helpen jullie bedrijven met groeien?

Bij aanvang van onze samenwerking hebben we al een of meerdere afspraken gehad waarbij wij jouw doelstellingen vooraf in kaart gebracht hebben. Ons marketing team zorgt ervoor dat we deze doelstellingen behalen, meetbaar maken en de bijbehorende marketingkanalen dagelijks optimaliseren. De resultaten worden doormiddel van datatracking, dashboards en sheets bijgehouden. We rapporteren maandelijks en evalueren telefonisch of via een videocall. 

Resultaat Gedreven.

Onze resultaat gedreven werkwijze is wat Omedia geliefd maakt. Als online marketing partner steken wij er een stokje voor om de doelstelling van onze opdrachtgever en haar organisatie in iedere beslissing voorop te stellen. Wij voelen de drang om samen met onze opdrachtgevers succesvol te zijn en verwachtingen in iedere campagne te overtreffen.

Wij begrijpen jouw behoeften.

Waar veel bureaus opdrachtgevers niet de aandacht geven die zij verdienen onderscheid Omedia zich door jou de aandacht te geven die jij verdiend door ons niet te focussen op hippe smoothie bars, overdadige bedrijfsuitjes en de binnentuin, maar door goed te luisteren naar jouw behoeften en hard te werken aan ijzersterke campagnes op maat.

Geef jouw online marketing een boost met onze Quickscan!

Benieuwd waar voor jouw organisatie kansen liggen? Neem contact met ons op, we brengen ze graag in kaart!

Omedia

Landbouwweg 22
3899 BE, Zeewolde

Direct contact

Bedrijfsgegevens

KVK: 73486930
BTW: NL002400813B88
IBAN: NL66 RABO 0336 2580 97
BIC/SWIFT: RABONL2U

Omedia

Landbouwweg 22
3899 BE, Zeewolde

Direct contact

Bedrijfsgegevens

KVK: 73486930
BTW: NL002400813B88
IBAN: NL66 RABO 0336 2580 97
BIC/SWIFT: RABONL2U

Kom bij ons langs!

Klanten

We werken trots samen met o.a.

da logo
nine logo
nine logo
sherlocked logo
mu coaching logo
jump logo
logo kledenonline
van straaten logo
barntools logo
bam infra logo
shirt-shirts.nl logo
monsley logo
shirt-discounter.nl logo
huisenthuis.nl logo
huisenthuis.nl logo
brigad logo
kiran badloe logo
heijmans logo
van straaten logo
logo kledenonline
sherlocked logo
brigad logo
mu coaching logo
shirt-discounter.nl logo
bam infra logo
da logo
nine logo
huisenthuis.nl logo
kiran badloe logo
jump logo
monsley logo
nine logo
barntools logo
heijmans logo
shirt-shirts.nl logo
huisenthuis.nl logo

Resultaat Gedreven.

Onze resultaat gedreven werkwijze is wat Omedia geliefd maakt. Als online marketing partner steken wij er een stokje voor om de doelstelling van onze opdrachtgever en haar organisatie in iedere beslissing voorop te stellen. Wij voelen de drang om samen met onze opdrachtgevers succesvol te zijn en verwachtingen in iedere campagne te overtreffen.

Wij begrijpen jouw behoeften.

Waar veel bureaus opdrachtgevers niet de aandacht geven die zij verdienen onderscheid Omedia zich door jou de aandacht te geven die jij verdiend door ons niet te focussen op hippe smoothie bars, overdadige bedrijfsuitjes en de binnentuin, maar door goed te luisteren naar jouw behoeften en hard te werken aan ijzersterke campagnes op maat.

Geef jouw online marketing een boost met onze Quickscan!

Benieuwd waar voor jouw organisatie kansen liggen? Neem contact met ons op, we brengen ze graag in kaart!