Gratis, vrijblijvende Quickscan aanvragen

Meer winst, omzet en nieuwe klanten door middel van online marketing? Wij laten jou graag alle kansen zien met onze gratis Quickscan. Waar wacht je nog op?

Gratis Quickscan aanvragen

Gratis & Vrijblijvend

Onze Quickscans zijn altijd Gratis & Vrijblijvend

Groei Opdrachtgevers

Alle aanvragers zijn tot op heden zichtbaar gegroeid

Persoonlijk Contact

We onderscheiden ons door jou de aandacht te geven die jij verdiend.

Gratis Quickscan aanvragen

Een Quickscan? Wat kan ik verwachten?

Een Quickscan van Omedia is te aller tijden geheel vrijblijvend en je bent nergens aan gebonden. Vraag je een Quickscan aan? Dan wordt je op werkdagen binnen 24 uur teruggebeld om het doel van je aanvraag te bespreken. Je kan dit zien als een korte kennismaking en een telefonische inventarisatie met een van onze online marketing specialisten. Omedia kijkt vervolgens naar jouw huidige situatie, de kansen, verbeterpunten en hoe we hier het beste op in kunnen spelen. Na de Quickscan krijg je een helder advies omtrent onze bevindingen en krijg je de mogelijkheid om hierover te sparren. Ben je het hiermee eens? Dan ontvang je van ons een offerte, waarin duidelijk wordt welke investeringen voor jou passend zijn en wat deze investeringen kunnen opleveren. Liever direct een offerte ontvangen? Neem dan direct contact met ons op.

Heb jij hulp nodig met het effectief inzetten van Online Marketing voor jouw bedrijf? Omedia helpt je graag. Vraag nu een Gratis Quickscan aan en ontdek direct waar jouw kansen en verbeterpunten liggen.

Stap 1. Telefonische Analyse

Heb je een Quickscan aangevraagd? Dan wordt je op werkdagen binnen 24 uur door een van onze online marketing specialisten teruggebeld voor een telefonische analyse. De Quickscan van Omedia is namelijk geen automatisch gegenereerd rapport welke je direct in je mailbox ontvangt. Tijdens de telefonische analyse maken we persoonlijk kennis met elkaar en bespreken we de reden van de scan. De specialist stelt je uiteraard de vraag “Wat mogen we Quickscannen”? In onze ogen is iedere opdrachtgever is uniek, net als iedere marketing strategie. Een Quickscan is niet “one size fits all”, maar écht persoonlijk maatwerk. Wil je aan de slag met Google Ads? Heb je al campagnes of twijfel je nog? Zet je al in op zoekmachine optimalisatie of heb je vragen over hoe jij jouw doelgroep het beste kan bereiken? Tijdens onze telefonische analyse bieden we je de kans om al je vragen te stellen en met een specialist te sparren, zodat we de best mogelijke scan kunnen realiseren. Quickscans van Omedia zijn te aller tijden geheel vrijblijvend en je bent nergens aan gebonden. 

Stap 2. De Quickscan uitvoeren

Nadat we een telefonische Analyse hebben gemaakt en zo een scenario geschetst hebben wordt het tijd voor het echte werk: het uitvoeren van de Quickscan. Dit kan een Quickscan zijn voor verschillende Online Marketing kanalen als SEO, Google Ads of Google Shopping. Doormiddel van de Quickscan van Omedia kijkt een specialist naar waar jouw kansen en verbeterpunten liggen voor de in de analyse vastgestelde vakgebieden en hoe we hier het beste op in kunnen spelen.

Tijdens een Quickscan kijken we ook naar je website en landingspagina’s. Wanneer je jouw Google Ads campagnes wilt laten scannen sturen we je een verzoek tot toegang, dit kunnen we ook voor het Google Analytics account vragen indien nodig. We wijzigen uiteraard niets aan je campagnes en instellingen, we zijn nu enkel aan het scannen naar wat je doet en waar de verbeterpunten liggen.

kantoor van online marketing bureau

Stap 3. Gezamenlijk de Quickscan doornemen

Na de uitvoering van de Quickscan plannen we een nieuwe afspraak in om gezamenlijk de Quickscan door te nemen. Hierbij leggen je uit wat onze bevindingen zijn en waar wij denken dat de kansen liggen voor jouw bedrijf. Ben jij het eens met onze bevindingen en heb je net als ons zin om aan de slag te gaan? Dan brengen wij een voorstel uit om samen het actieplan werkelijkheid te maken. Na acceptatie van het uitgebrachte voorstel starten we zo snel mogelijk met het optimaliseren van jouw Online Marketing campagne(s), uiteraard op basis van de adviezen die we je in de Quickscan gegeven hebben.

We houden de resultaten van deze optimalisatie nauwkeurig in de gaten en bespreken deze met jou. Omedia laat je graag zien wat voor jou een plan van aanpak kan zijn. Inzicht en bevindingen zijn ontzettend belangrijk, maar een actieplan en het opvolgen van het juiste actieplan is nog belangrijker. Met de Quickscan ontdekken we kansen en mogelijkheden voor jouw bedrijf en bespreken we deze. Vraag snel de Quickscan aan, dan spreken we elkaar snel!

kantoor van online marketing bureau

Heb jij hulp nodig met het effectief inzetten van Online Marketing voor jouw bedrijf? Omedia helpt je graag. Vraag nu een Gratis Quickscan aan en ontdek direct waar jouw kansen en verbeterpunten liggen.

Waarom een Quickscan laten uitvoeren?

Voor veel van onze opdrachtgevers is Online Marketing goed voor gemiddeld 70% van de omzet. Google Ads is vaak de grootste inkomstenbron voor bedrijven. Het is van belang om de ROAS (return on ad spend) te bewaken, zodat je met jouw advertenties marge-technisch uitkomt. Kunnen jouw advertenties nu uit? Of kan jouw Google Ads campagne beter met meer omzet tegen lagere kosten tot gevolg? Met de gratis Quickscan brengen wij kansen en verbeterpunten voor jou in kaart op het gebied van jouw Google Advertenties en andere online marketing kanalen of kijken wij welke vorm van online adverteren geschikt is voor jouw bedrijf.

Ruim 50+ Bedrijven groeien door Omedia

da logo
jump logo
monsley logo
logo kledenonline
nine logo
da logo
sherlocked logo
van straaten logo
barntools logo
bam infra logo
shirt-shirts.nl logo
mu coaching logo
shirt-discounter.nl logo
huisenthuis.nl logo
heijmans logo
brigad logo
kiran badloe logo
displaygigant logo
Klanten online marketing Omedia

Voordelen van een quickscan

Conversies en online marketing als uitgangspunt
Op werkdagen binnen 24 uur teruggebeld
Gratis nulmeting op maat waarbij je kansen & mogelijkheden in kaart worden gebracht.
Gratis en vrijblijvend telefonisch advies, Quickscan en nabespreking met een online marketing specialist

Gratis Quickscan Aanvragen

Wanneer ben jij het best bereikbaar?

CASES

Bekijk onze recente projecten

Resultaat Gedreven.

Onze resultaat gedreven werkwijze is wat Omedia geliefd maakt. Als online marketing partner steken wij er een stokje voor om de doelstelling van onze opdrachtgever en haar organisatie in iedere beslissing voorop te stellen. Wij voelen de drang om samen met onze opdrachtgevers succesvol te zijn en verwachtingen in iedere campagne te overtreffen.

Wij begrijpen jouw behoeften.

Waar veel bureaus opdrachtgevers niet de aandacht geven die zij verdienen onderscheid Omedia zich door jou de aandacht te geven die jij verdiend door ons niet te focussen op hippe smoothie bars, overdadige bedrijfsuitjes en de binnentuin, maar door goed te luisteren naar jouw behoeften en hard te werken aan ijzersterke campagnes op maat.

Samen aan de slag?

Benieuwd waar voor jouw organisatie kansen liggen? Neem contact met ons op, we brengen ze graag in kaart!