logo omedia

Website Laten Maken?

Een website laten maken door Web Developers in samenwerking met Online Marketeers? Wij zetten onze digitale kennis optimaal in om de bezoekers van jouw nieuwe website om te zetten in betalende klanten.

Mogelijkheden Bespreken?

Gratis & Vrijblijvend

Onze Quickscans zijn altijd Gratis & Vrijblijvend

Groei Opdrachtgevers

Alle aanvragers zijn tot op heden zichtbaar gegroeid

Persoonlijk Contact

We onderscheiden ons door jou de aandacht te geven die jij verdiend.

Mogelijkheden Bespreken?

Website Laten Maken?

Een website laten maken door Omedia betekent dat we samen werken aan een website die gemaakt wordt met de focus op zowel traffic als conversies. Omedia maakt websites voor organisaties die online marketing en conversies als uitgangspunt hebben. Samen met jou maken we een nieuwe website, passend bij de wens van jouw onderneming. Websites staan sinds vroeger al bekend als “Een Digitaal visitekaartje”. Wij zijn ervan overtuigd dat een website tegenwoordig veel meer kan zijn dan alleen een digitaal visitekaartje. Natuurlijk, je website moet de boodschap uitstralen waar je als organisatie voor staat, maar daarnaast kun je er ook je doelgroep goed mee bereiken. Wanneer een website goed in elkaar zit, kan het een echte groeimachine zijn.

Wanneer je ervoor kiest om door Omedia een website te laten maken gaan wij eerst in gesprek, zodat je ons uitgebreid kan vertellen wat je wens is en de doelen zijn van jouw organisatie. Nadat we dit gesprek gevoerd hebben, gaat Omedia intern met zowel onze developers als de online marketeers om tafel om ervoor te zorgen dat jouw nieuwe website voldoet aan jouw doelen en wensen. De marketeers worden ingeschakeld, omdat wij websites maken die vanaf het begin ook écht de perfecte basis hebben voor Google. Dit doen we bewust, omdat je zonder de juiste technische basis nooit het maximale uit jouw website haalt.

Vervolgens vertalen wij jouw wensen naar een digitaal pronkstuk die zowel jouw doelgroep aanspreekt als technisch goed in elkaar steekt. Het is namelijk belangrijk dat de website goed functioneert, een bezoeker moet haar weg weten te vinden, zich aangesproken voelen, de boodschap begrijpen en ook nog eens een goede (eerste) indruk krijgen. Tijdens het ontwikkelen van websites moet er rekening gehouden worden met talloze factoren, dat valt niet mee! Omedia helpt jou graag met het realiseren van een converterende website.

Wil jij samen het maximale halen uit jouw nieuwe website? Omedia helpt je graag. Vraag nu een Gratis Quickscan aan en ontdek direct waar jouw kansen en (bij bestaande websites) verbeterpunten liggen.

Professionele Website Laten Maken

Wanneer je een professionele (WordPress) website laat maken door Omedia, kan je nieuwe responsive website voor verschillende doeleinden gebruikt worden. De website kan zowel voor informatieve als omzet genererende activiteiten worden ingezet. Op voornamelijk het laatste zijn onze developers en marketeers getraind. We maken websites die aansluiten op jouw design-wensen en online marketing doelen. Dit doen we altijd met conversies als uitgangspunt. Hoe we dit doen? De websites worden gemaakt door web developers in nauwe samenwerking met online marketeers, zo zorgen wij ervoor dat de door Omedia gemaakte websites meer conversies genereren.

Wanneer je Omedia inschakelt om een professionele website te laten maken, zorgen we ervoor dat we een samenwerkingsverband aangaan met korte lijnen om er zo voor te zorgen dat jij de benodigde zeggenschap hebt tijdens de ontwikkeling van je nieuwe website. Zo ben jij, constant in de gelegenheid om de developer aanpassingen te laten maken in het ontwerp en de content.

Waarom Zoekmachine Vriendelijk?

Waarom is het belangrijk om een zoekmachine vriendelijke website te laten maken? Ruim 95% van alle ervaringen op het internet starten met een eerste zoekopdracht. Het overgrote deel van dit percentage gebruikt hiervoor Google om te zoeken. Wanneer je website hoog scoort in Google met doordachte SEO Campagnes, ben je op het belangrijkste moment zichtbaar en activeer je de juiste bezoekers om zo vervolgens meer conversies te genereren. Zoekmachine Marketing is tegenwoordig een onmisbaar en vaak zelfs essentieel onderdeel van bijna iedere doordachte online marketing strategie zodra het gaat om producten of diensten op de markt of aan de man brengen, meer gekwalificeerde leads en verkoop te realiseren.

Zoekmachine Vriendelijke Websites

We zorgen ervoor dat je nieuwe website een SEO vriendelijke technische basis heeft waar het algoritme van Google blij van wordt. Hierbij houden we rekening met de SEO structuur, bijvoorbeeld met title tags, headers, en snelheid. Liever ook je SEO teksten laten schrijven? Onze tekstschrijvers zijn gespecialiseerd in het schrijven van SEO teksten. Zo heb jij de juiste technische basis voor Google. De door Omedia gemaakte websites zijn er op gebouwd om bezoekers om te zetten in betalende klanten.

Een mooie en converterende website levert namelijk niets op als je onvoldoende gevonden wordt. Door de dynamische samenwerking tussen E-commerce Specialisten, Web Developers en Online Marketeers hebben wij de kennis aan boord om jouw website met een geoptimaliseerde basis voor zoekmachines op te leveren. Het enige wat we niet (altijd) in huis hebben is de branchekennis die jij hebt. Samen met jouw en onze kennis zorgen we voor een complete, zoekmachine vriendelijke website. Na het maken van een website, kunnen we ook samen aan de slag met de vindbaarheid van je website en bijvoorbeeld je SEO campagnes.

Conversies en online marketing als uitgangspunt
Goed vindbaar in Google
Gemaakt in WordPress, simpel aan te passen
Maakt je website ook geschikt voor online marketing
Jouw website Kan al binnen 2 weken live zijn

Bekijk Onze Recente Projecten

Responsive Website Laten Maken

Uit recent onderzoek blijkt dat de traffic van B2C websites door ruim 50% bezocht wordt door mobiele apparaten. Bij het ontwikkelen van je nieuwe website houden we uiteraard rekening met de gebruikers die je website via verschillende apparaten bezoeken. Daarnaast onderzoeken we welke apparaten jouw klanten gebruiken om de website te bezoeken. Omedia houdt tijdens het ontwikkelen van het technische aspect van de website rekening met grote(re), mobiele bezoekersaantallen. Hierdoor maakt het niet uit op welk apparaat de bezoeker jouw nieuwe website bezoekt, omdat de content die op je nieuwe website staat altijd goed te lezen is.

Alle elementen van je website zullen zich automatisch aanpassen aan de grootte en resolutie van het beeldscherm van de websitebezoeker. Denk hierbij aan witregels, afbeeldingen, productfoto’s, lettertypes en buttons. Door Responsive design voorkomen we dat een groot deel van je bezoekers geen slechte gebruikerservaring heeft en hierdoor de website verlaat / niet overgaat tot conversie. Op deze manier verhoog je tevens niet alleen de gebruiksvriendelijkheid van je nieuwe website, maar draagt dit ook bij aan de SEO posities in de zoekmachines als Google.

Uit recent onderzoek blijkt dat: De traffic van B2C websites door ruim 50% bezocht wordt door mobiele apparaten.

Welk CMS gebruiken wij? 

We bouwen al onze websites en webshops op basis van WordPress en WooCommerce. Ruim 35% van alle websites wereldwijd (2011-2020) draait op basis van WordPress. Met dit Content Management System (CMS) kun je na oplevering van je nieuwe website gemakkelijk je eigen content plaatsen wijzigen of verwijderen.  

Het is ontzettend fijn om een mooie en converterende website te hebben, maar hoe fijn is het als zowel de voorkant voor de eindgebruiker als de achterkant voor jou als ondernemer gebruiksvriendelijk zijn? Erg fijn… We spreken uit ervaring met onvriendelijke back-ends, deze tijd en frustratie besparen we je graag! WordPress is qua back-end zeer gebruiksvriendelijk, waardoor je gemakkelijk zelf aanpassingen kan maken en niet constant onze hulp of de hulp van een technische partij nodig hebt. Zo zorgen we ervoor dat je een van de meest gebruiksvriendelijke back-ends van Nederland krijgt en je zelfs als je nooit of weinig met websites werkt weet wat je moet doen om wijzigingen door te voeren!

Kosten website laten maken 

Wat kost het om een website te laten maken? Ons antwoord: “Veel minder dan een goede website je op gaat leveren.” Wanneer je onze online (marketing) kennis combineert met jouw branchekennis, kan er een converterende website ontwikkeld worden. Hoe groter of complexer de website, hoe duurder het wordt. Omedia kan websites al opleveren vanaf €600,- t/m €75.000,- +. Deze kosten lopen ver uiteen, omdat ze afhankelijk zijn van veel verschillende factoren. Factoren als de hoeveelheid pagina’s, (complexiteit van) gewenste functionaliteiten, koppelingen, automatiseringen, conversiegerichtheid en de hoeveelheid codeer en-maatwerk. Vertel ons je wensen, dan kijken wij welke aanpak hier het beste bij past en waar je qua budget en looptijd aan moet denken. Zie de kosten overigens altijd als een investering. Een investering die zich terugbetaald in meer conversies, betere vindbaarheid en een gebruiksvriendelijke website die bij jouw organisatie past. 

Gebruiksvriendelijkheid & SEO

Google geeft gebruikers op basis van hun zoekopdrachten een bepaalde volgorde van relevante pagina’s. Uiteindelijk beslist de gebruiker zelf waar hij heen gaat en/of een aankoop doet. Daarom is gebruiksvriendelijkheid van cruciaal belang wanneer het om zoekmachine optimalisatie gaat. Wanneer een bezoeker op je website komt wil je dat deze zo snel mogelijk converteert of zo lang mogelijk blijft. De gebruiksvriendelijkheid van je website speelt hier een grote rol in. Je kent het vast wel, wanneer een website traag is.. Wanneer een gebruiker op je website komt met een bepaald doel en deze niet uit kan voeren of het te lang duurt, zal de bezoeker de pagina verlaten. Snelheid en laadtijd is een belangrijk onderdeel van je gebruiksvriendelijkheid en SEO campagnes.

Na het maken van je nieuwe website

Na het opleveren van je website verzorgen we uiteraard* ook de hosting, het onderhoud en de support. Hierbij zorgen we o.a. voor updates, back-ups, beveiliging, optimalisatie van je database, uptime van je website en het verwijderen van malware en spam, zodat jij je dagelijks zorgeloos kan focussen op je eigen klanten. *optioneel

Nu je nieuwe website klaargestoomd is voor online succes wil je uiteraard ook online goed gevonden worden! Dit kan bijvoorbeeld door middel van Online Marketing. Zie jij net als ons de kansen die Online Marketing biedt en wordt je hiervan net zo enthousiast als wij? Dan komen wij graag in contact met jou om samen de mogelijkheden te bespreken en te sparren over wat verschillende online marketingkanalen als bijvoorbeeld Google Ads of SEO voor jouw onderneming kunnen betekenen. Heb je een bestaand Online Marketing kanaal of een Google Ads account met lopende of gepauzeerde campagnes? Dan voeren wij met plezier een Quickscan uit waar we onze bevindingen aankaarten en je passend advies geven.

Een Quickscan van Omedia is te aller tijde geheel vrijblijvend en je bent nergens aan gebonden. Wij kijken naar de kansen en verbeterpunten en hoe we hier het beste op in kunnen spelen. Na de Quickscan krijg je een helder advies omtrent onze bevindingen en krijg je de mogelijkheid om hierover te sparren. Ben je het hiermee eens? Dan ontvang je van ons een offerte, waarin duidelijk wordt welke investeringen voor jou passend zijn en wat deze investeringen kunnen opleveren. Liever direct een offerte ontvangen? Neem dan direct contact met ons op.

Resultaat Gedreven.

Onze resultaat gedreven werkwijze is wat Omedia geliefd maakt. Als online marketing partner steken wij er een stokje voor om de doelstelling van onze opdrachtgever en haar organisatie in iedere beslissing voorop te stellen. Wij voelen de drang om samen met onze opdrachtgevers succesvol te zijn en verwachtingen in iedere campagne te overtreffen.

Wij begrijpen jouw behoeften.

Waar veel bureaus opdrachtgevers niet de aandacht geven die zij verdienen onderscheid Omedia zich door jou de aandacht te geven die jij verdiend door ons niet te focussen op hippe smoothie bars, overdadige bedrijfsuitjes en de binnentuin, maar door goed te luisteren naar jouw behoeften en hard te werken aan ijzersterke campagnes op maat.

Samen aan de slag?

Benieuwd waar voor jouw organisatie kansen liggen? Neem contact met ons op, we brengen ze graag in kaart!