Website laten maken

Wie I zegt moet ook Phone zeggen ofwel wie A zegt moet ook B zeggen. Wij helpen jou van begin tot eind. Wij ontwikkelen jouw website, leveren de gewenste nazorg en helpen je indien gewenst verder met ijzersterke online marketing campagnes.

Website laten maken door developers & marketeers?

Wil jij een impactvolle online indruk maken? Wij ontwikkelen professionele, creatieve websites die een indruk achterlaten bij hun bezoekers, klanten aantrekken en extra omzet genereert. Omedia zorgt met hedendaagse oplossingen dat jij klaar bent voor de toekomst. Wij leren je graag kennen. Hoe ziet jouw organisatie eruit, wat zijn jouw doelen en wensen? Samen werken wij aan een website die past bij jouw onderneming.

Onze webdesigner zorgt voor een mooi ontwerp en onze online marketeers & developers zorgen voor een technische basis waarbij er de nodige aandacht aan traffic en conversie wordt besteed. Daarnaast kijken we naar allerlei andere belangrijke factoren. We maken websites die aansluiten op jouw design-wensen en online marketing doelen. Wij leveren websites op maat die een passend digitaal visitekaartje zijn. Echter zorgen wij voor meer dan dit. Wij bouwen websites vanuit een online marketing perspectief zodat deze ook écht rendement opleveren.

Professionele WordPress websites.

Wij helpen je jouw groeiambitie waar te maken. Wij kunnen een website ontwikkelen die zowel voor informatieve doeleinden gebruikt kan worden als voor omzet generende activiteiten. Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Vindbaar in Google

Een laten maken, die vanuit een zoekmachine perspectief ontwikkeld wordt? Dan ben je aan het juiste adres! Een mooie en converterende website is leuk, maar levert niets op als je onvoldoende gevonden wordt. Ruim 95% van alle ervaringen op het internet starten met een eerste zoekopdracht. Het overgrote deel van dit percentage gebruikt hiervoor Google om te zoeken.

Klaargestoomd voor marketing

We kijken naar allerlei belangrijke factoren. Weet een bezoeker haar weg te vinden naar jouw website, voelt hij/zij zich aangesproken door de juiste content en vormgeving, is de boodschap begrijpelijk en wordt er een goede eerste indruk gemaakt? Een goed doordachte marketing strategie zorgt voor meer gekwalificeerde leads en verkoop.

Zoekmachine vriendelijk

Jouw nieuwe website heeft een SEO vriendelijke technische basis waar het algoritme van Google blij van wordt. Google geeft gebruikers op basis van hun zoekopdrachten een bepaalde volgorde van relevante pagina’s. Uiteindelijk beslist de gebruiker zelf welke website wordt bezocht en of er een aankoop wordt gedaan. Gebruiksvriendelijkheid is van cruciaal belang.

Snelle oplevering

Wij spreken met jou af op welke termijn jouw website live gaat. Wij maken heldere afspraken, communiceren vriendelijk en stemmen de gewenste deadline af. We bouwen vrij snel, maar het moet ook goed.

Snelle laadtijden

Wij ontwikkelen op één van de beste servers die ingericht zijn met een specifieke infrastructuur voor WordPress & WooCommerce. Voor een optimale werking van jouw website, de beste prestaties en snelle hosting.

Eenvoudig te beheren (no code)

We bouwen alleen op WordPress. Met dit Content Management System (CMS) kun je na oplevering van je nieuwe website gemakkelijk je eigen content plaatsen, wijzigen of verwijderen. 

Mobile-First(!)

Tijdens het ontwikkelen van je nieuwe website houden we uiteraard rekening met de gebruikers die je website via verschillende apparaten bezoeken. Alle elementen van je website zullen zich automatisch aanpassen aan de grootte en resolutie van het beeldscherm van de websitebezoeker en bouwen we mobile-frist.

Traffic & Conversie vooropgesteld

Google geeft gebruikers op basis van hun zoekopdrachten een bepaalde volgorde van relevante pagina’s. Uiteindelijk beslist de gebruiker zelf waar hij heen gaat en/of een aankoop doet. Daarom is gebruiksvriendelijkheid van cruciaal belang wanneer het om zoekmachine optimalisatie gaat.

Goede nazorg

Na het opleveren van je website verzorgen we eventueel ook de hosting, het onderhoud en support. Wij denken aan updates, back-ups, beveiliging, optimalisatie van je database, 100% uptime van je website en het verwijderen van malware en spam. Jij kunt je zorgeloos richten op jouw organisatie en haar klanten.

Wat kost een website?

Wat zijn de kosten om een website te laten maken? Goede vraag! In ieder geval veel minder dan een goede website je op gaat leveren. Dit is een veelgestelde vraag die vergelijkbaar is met ‘wat kost een auto?’ Dat hangt sterk af van wat je wilt. Een goedkope website is niet altijd een goede website. Een standaard template is geen unieke site op die goed scoort in Google. Er zijn diverse factoren die een rol spelen. Je kunt hierbij denken aan de hoeveelheid pagina’s, (complexiteit van) gewenste functionaliteiten, koppelingen, automatiseringen, conversiegerichtheid en de hoeveelheid codeer- en maatwerk.  Wij geven een overzichtelijke offerte waardoor de kosten van een website helder zijn. Wij communiceren helder, stemmen regelmatig af en zorgen voor professionele websites die online succes realiseren.

Webdesigner nodig? Start een project!

Wil jij een nieuwe website laten maken, je huidige website aan laten passen of een re-design laten doen? Allemaal redenen om eens met elkaar te sparren! We helpen je graag verder bij het realiseren van een vindbare én converterende website. Neem via het onderstaande contactformulier contact met ons op om de mogelijkheden van jouw project te verkennen.

Wij werken trots samen met

nine logo
da logo
monsley logo
sherlocked logo
logo kledenonline
kiran badloe logo
brigad logo
van straaten logo
huisenthuis.nl logo
bam infra logo
mu coaching logo
shirt-discounter.nl logo
shirt-shirts.nl logo
huisenthuis.nl logo
barntools logo
nine logo
heijmans logo
jump logo

Een gloednieuwe website is klaar voor jou – jij ook?