Nieuwe WordPress website voor Hermano Airconditioning

Een nieuwe WordPress website voor Hermano Airconditioning die de passie én ambacht voor klimaat technische oplossingen goed weerspiegeld.

DA huid om te stralen

De passie en ambacht van Hermano Airconditioning

Hermano Airconditioning levert klimaat technische installaties van A tot Z. Zij installeren, onderhouden en repareren airconditioning systemen. Van advies tot oplevering. De deskundigheid, vakkennis en ervaring zetten de gecertificeerde monteurs in om uw klimaatwensen werkelijkheid te laten worden. Zó staat er altijd een gemotiveerd team klaar!

“Onze klanten zijn particulieren, ondernemers en bedrijven die op zoek zijn naar passende oplossingen voor hun bestaande woning, nieuwbouwwoning, winkel, kantoorpand of horecabedrijf.
Wij werken met passie aan allerlei soorten projecten. Wij plaatsen installaties voor ondernemers zoals slagerijen, bakkers, supermarkten of horecapanden. Daarnaast werken wij voor bedrijven die hun kantoorpand willen koelen of verwarmen. Wij staan klaar voor particulieren die een airco willen installeren in hun woning. Tot slot voeren wij ook andere bijzondere projecten uit zoals datacentra en archieven.”

Benieuwd wat de doelstellingen zijn?

 • Het laten ontwikkelen van een professionele website.
 • Een website die goed laat zien wie Hermano is en wat ze doen.
 • Er is een website die vakmanschap, snelheid en klantenservice uitstraalt.
 • Een website die overzichtelijk en snel is (goede laadtijden).
 • Een gebruiksvriendelijke website die eenvoudig te bedienen is op meerdere apparaten (desktop en mobile).
 • Een website die een informatieve waarde heeft.
 • Een website met een goede interactie bijv. dat er gemakkelijk vragen kunnen worden gesteld.
 • Een goed beheersbaar CMS.

De uitdaging

Hermano Airconditioning groeit als kool en is toe aan een nieuwe website die hun vakmanschap beter weergeeft. De ‘oude website’ voorzag de klant onvoldoende van informatie. Hermano wilde hier in samenwerking met Omedia en onze content marketeer verandering in brengen. Het is tijd om de website in een nieuw jasje te steken en te zorgen dat die aansluit bij deze tijd. De uitdaging was om een gebruiksvriendelijkere website te ontwikkelen waarbij bezoekers gemakkelijker kunnen navigeren.

Hiernaast moet er natuurlijk ook rekening worden gehouden met een website die toekomstbestendig is voor zowel de gebruiker als zoekmachines. Daarnaast moest deze voldoende beheersbaar blijven voor het team van Hermano Airconditioning. Dit hield in dat het verouderde design van de website vernieuwd werd en de onderliggende techniek ook een flinke upgrade heeft ondergaan. De bestaande huisstijl mocht in dit proces niet uit het oog worden verloren.

DA huid marketing
DA huid marketing
DA huid marketing

Onze aanpak:

We hebben samen met het team van Hermano Airconditioning meerdere gesprekken gehad over de invulling van de website en de vindbaarheid hiervan. Onze online marketeer en content marketeer hebben een adviserende rol gehad en zijn de samenwerking met Hermano met enthousiasme aangegaan.

Data driven structuur

Wij werken data-driven. Data is de basis voor ons werk en geeft ons inzichten om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken. We zijn gestart met een semantisch zoekwoorden onderzoek. Dit om te bepalen waar nu écht op gezocht wordt. Dit heeft ertoe geleid dat we van de ‘willekeurige URL’s’ van de oude website af konden stappen.

Vinbaarheid & user experience

Vervolgens is de website ontwikkeling en het design in gang gezet. Er is een overzichtelijke menustructuur ontwikkeld. De rode draad was hierin de vindbaarheid, zoekwoorden, websiteverkeer en gebruiksvriendelijkheid. We hebben verschillende pagina’s en iconen ontworpen. Deze zijn geïmplementeerd in het website design. Dit resulteerde erin dat Hermano Airconditioning hun vakmanschap uitstraalde. Tevens leverde het een website op die klantvriendelijk is, een goede laadtijd heeft. Daarnaast werd het mogelijk de website zelf goed te beheren.

Informatieve SEO content

De website is vervolgens voorzien van informatieve, gebruiksvriendelijke, seo proof content. Dit zorgde ervoor dat de website informatief, klantvriendelijk en vindbaar in Google was. De website straalde de merkidentiteit uit van Hermano er werd hierdoor meer website verkeer gegenereerd.

DA huid marketing
DA huid marketing
DA huid marketing

Benieuwd hoe het zit met de vooraf gestelde doelen?

 • NEen overzichtelijke, snelle, gebruiksvriendelijke website die professionaliteit uitstraalt.
 • NDe website is ontwikkeld met de bedrijfsidentiteit en waarden als uitgangspunt. Het laat goed laat zien wie Hermano is en wat ze doen
 • NDe website is op meerdere apparaten goed werkzaam en is eenvoudig te hanteren voor de bezoekers.
 • NDe website heeft een informatieve waarde voor haar bezoekers en interactie is gemakkelijk mogelijk.
 • NDe website is goed zelf te beheren door het team van Hermano.
 • NHet onderscheidend vermogen ten opzichte van concullega´s is goed zichtbaar geworden.
 • NDe website is geoptimaliseerd voor zoekmachines en goed vindbaar.
DA huid marketing
DA huid marketing

Wil jij ook een nieuwe website laten maken?

Wil je meer weten over onze werkwijze of verkennen wat een nieuwe WordPress website voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend advies op met onze specialisten of vraag een gratis adviesgesprek aan. Wij zetten de koffie alvast voor je klaar!

Betere performance is klaar voor jou – jij ook?