Cases

Uitgelichte ProjectEN

DA DROGISTERIJ

Succesvolle campagnes die alle touchpoints binnen de customer journey aan elkaar verbindt en daarnaast het transactievolume in de webshop bijna verdubbeld heeft, tegen dezelfde kosten.

Van Straaten – Displaygigant.nl

Omedia bedacht voor Displaygigant een online marketing strategie, resulterend in een forse kostendaling van PPC kanalen en een bereik van ruim 2.5 miljoen mensen.

BRIGAD

Brigad, ook bekend als de Franse en Engelse marktleider op het gebied van Hospitality Staffing & Recruitment. De in Frankrijk opgerichte #1 Startup Brigad is een Staffing & Recruitment Agency voor de hospitality Branche.

Magazijncompleet.nl

Ondanks Magazijncompleet.nl haar voetafdruk al heeft achtergelaten in de branche, miste Magazijncompleet toch nog een stukje. Lees verder over hoe Omedia dit ingevuld heeft.

mu-coaching

Na het opzetten van de eerste campagnes bleek al snel, dat het bounce percentage te hoog was. Zo zijn wij van koers gewisseld en hebben wij de focus verlegd naar het maken van web en data analyses, gevolgd door conversie optimalisatie.

Recente Websites

De Fabriek

Kledenonline.nl

Magazijn Compleet

Kiran Badloe

Sport Escape Rooms

Horecazeewolde.nl

Sport-Shirts.nl

Monsley Blog

OPDRACHTGEVERS

WE WERKEN SAMEN MET DEZE OPDRACHTGEVERS

da logo
jump logo
monsley logo
logo kledenonline
nine logo
da logo
sherlocked logo
van straaten logo
barntools logo
bam infra logo
shirt-shirts.nl logo
mu coaching logo
shirt-discounter.nl logo
huisenthuis.nl logo
heijmans logo
brigad logo
kiran badloe logo
displaygigant logo

Resultaat Gedreven.

Onze resultaat gedreven werkwijze is wat Omedia geliefd maakt. Als online marketing partner steken wij er een stokje voor om de doelstelling van onze opdrachtgever en haar organisatie in iedere beslissing voorop te stellen. Wij voelen de drang om samen met onze opdrachtgevers succesvol te zijn en verwachtingen in iedere campagne te overtreffen.

Wij begrijpen jouw behoeften.

Waar veel bureaus opdrachtgevers niet de aandacht geven die zij verdienen onderscheid Omedia zich door jou de aandacht te geven die jij verdiend door ons niet te focussen op hippe smoothie bars, overdadige bedrijfsuitjes en de binnentuin, maar door goed te luisteren naar jouw behoeften en hard te werken aan ijzersterke campagnes op maat.

Geef jouw online marketing een boost met onze Quickscan!

Benieuwd waar voor jouw organisatie kansen liggen? Neem contact met ons op, we brengen ze graag in kaart!