logo omedia

Een goede online strategie is de basis voor succes.

Het plan achter het idee: Hoe vertaal je het koopproces van je doelgroep op een concrete wijze naar een effectieve online marketingmix?

Gratis Strategische Quickscan

Online Marketing Strategie: Het plan achter het idee

Hoe vertaal je het koopproces van je doelgroep op een concrete manier naar een effectieve marketingmix? Uiteraard gaan we hierover eerst met je in gesprek. Het is namelijk belangrijk dat we goed begrijpen wat je als organisatie doet en wat je (digitale) groeiambities zijn. Om ervoor te zorgen dat jouw online marketing strategie meer nieuwe klanten gaat opleveren, ontwikkelen we samen een online strategie waarbij we kijken naar de gehele customer journey, sales funnel en user experience. Middelen die wij inzetten: SEO, Google Ads, Google Shopping, Social Media, Converterende websites en webshops.

Omedia helpt je graag bij het ontwikkelen van een doordachte, integrale Online Marketing Strategie die perfect aansluit bij de organisatie, campagne of merk. Gedegen vooronderzoek, data-analyse, customer journeys en strategische roadmaps zijn de basis van succes.

Meer omzet met een online marketing strategie 

E-Commerce Strategie

Meten = Weten

Online Marketing Kanalen Activeren

Concreet Actieplan

Ruim 50+ Bedrijven groeien door Omedia

da logo
jump logo
monsley logo
logo kledenonline
nine logo
da logo
sherlocked logo
van straaten logo
barntools logo
bam infra logo
shirt-shirts.nl logo
mu coaching logo
shirt-discounter.nl logo
huisenthuis.nl logo
heijmans logo
brigad logo
kiran badloe logo
displaygigant logo

CASES

Bekijk onze recente projecten

Resultaat Gedreven.

Onze resultaat gedreven werkwijze is wat Omedia geliefd maakt. Als online marketing partner steken wij er een stokje voor om de doelstelling van onze opdrachtgever en haar organisatie in iedere beslissing voorop te stellen. Wij voelen de drang om samen met onze opdrachtgevers succesvol te zijn en verwachtingen in iedere campagne te overtreffen.

Wij begrijpen jouw behoeften.

Waar veel bureaus opdrachtgevers niet de aandacht geven die zij verdienen onderscheid Omedia zich door jou de aandacht te geven die jij verdiend door ons niet te focussen op hippe smoothie bars, overdadige bedrijfsuitjes en de binnentuin, maar door goed te luisteren naar jouw behoeften en hard te werken aan ijzersterke campagnes op maat.

Geef jouw online marketing een boost met onze Quickscan!

Benieuwd waar voor jouw organisatie kansen liggen? Neem contact met ons op, we brengen ze graag in kaart!