logo omedia

Magazijncompleet.nl

Magazijncompleet.nl is gespecialiseerd in het inrichten van magazijnen en het leveren maatwerk en kant en klare magazijnstellingen. Magazijncompleet is een betrouwbare organisatie en heeft haar voetafdruk in de branche al achtergelaten. Op zoek naar een optimale, maar ook verantwoorde magazijninrichting voor jouw magazijn? Magazijncompleet.nl levert  A-Kwaliteit magazijnstellingen voor B prijzen.

Ondanks Magazijncompleet.nl haar voetafdruk al heeft achtergelaten in de branche, miste Magazijncompleet toch nog een stukje.. Een stukje gemak voor de klant waarbij zij online kunnen bestellen en binnen 1 minuut een offerte aan kunnen vragen. Magazijncompleet heeft Omedia benaderd met de vraag een strakke, representatieve webshop neer te zetten met een betrouwbare uitstraling naar zowel bestaande als potentiële klanten. Tijdens het ontwerp, hebben wij rekening gehouden met een aantal zeer specifieke wensen.

De Uitdaging

Ontwikkel een webshop waarbij wij iedere magazijnhouder kunnen informeren en adviseren in het optimaal en verantwoord inrichten van zijn magazijn. Bij deze webshop moet gebruiksvriendelijkheid voor de bezoeker en voor de medewerker van Magazijncompleet.nl centraal staan. De gebruiker moet in een oogopslag de productspecificaties kunnen zien. Ook is het van belang dat de bezoeker direct kan bestellen en voor de aan de offerte-lijst toegevoegde producten een offerte aan kan vragen.

Het Resultaat

Een webshop die zeer gebruiksvriendelijk is voor bezoeker en beheerder. Content kan niet alleen snel worden toegevoegd maar ook direct worden aangevuld met de juiste SEO instellingen, hierdoor wordt er direct gescoord in Google. De bezoeker kan in een oogopslag zien wat de productspecificaties zijn en na het aanvragen van een offerte direct online de offerte accepteren en betalen.

Magazijncompleet.nl is gespecialiseerd in het inrichten van magazijnen en het leveren maatwerk en kant en klare magazijnstellingen. Magazijncompleet.nl is een betrouwbare organisatie en heeft haar voetafdruk in de branche al achtergelaten. 

Ondanks Magazijncompleet.nl haar voetafdruk al heeft achtergelaten in de branche, miste Magazijncompleet.nl toch nog een stukje.. Een stukje gemak voor de klant waarbij zij online kunnen bestellen en binnen 1 minuut een offerte aan kunnen vragen. Magazijncompleet.nl heeft Omedia benaderd met de vraag een strakke, representatieve webshop neer te zetten met een betrouwbare uitstraling naar zowel bestaande als potentiële klanten. Tijdens het ontwerp, hebben wij rekening gehouden met een aantal zeer specifieke, maatwerk wensen. De bezoeker kan in een oogopslag zien wat de productspecificaties zijn en na het aanvragen van een offerte direct online de offerte accepteren en betalen.

Wordt jouw organisatie

Het volgende succes?