Online marketing bureau Utrecht

Jouw website of webshop binnen -en buiten Utrecht online laten groeien? We laten je graag jouw kansen zien met ons gratis adviesgesprek! Vraag hem snel aan.

Online marketing in Utrecht

Is jouw bedrijf gevestigd in Utrecht en ben je op zoek naar een online marketing bureau? Dan ben je aan het juiste adres! We laten jouw website écht scoren door middel van data-driven online marketing. Doordat we ons dagelijks betrokken voelen en we onszelf als “bonus collega’s” zien, zetten we altijd een stapje extra om het beste uit onszelf en jouw online marketing efforts te halen. “Je vindt ‘t pas écht in Utrecht”, toch!? Gelukkig heb je Omedia gevonden om de ROAS (return on ad spend) van jouw online campagnes boven de domtoren uit te laten stijgen!

Ben je op zoek naar een “traditioneel” marketing bureau en vind je het wel voldoende om gewoon voldoende online aanwezig te zijn? Dan ben je helaas op de verkeerde plek. Ben je ervan op de hoogte (of wil je graag bijgebracht worden) dat online marketing niet meer in zijn kinderschoenen staat en écht keihard werken is? Dan is online marketing uitbesteden aan ons een goed plan. Door in zee te gaan met Omedia, online marketing bureau Utrecht bespaar je tijd, behaal je meer rendement en wordt je volledig ontzorgd. 

Wij zijn gecertificeerde search specialisten

Beter vindbaar worden in en rondom Utrecht?

Wil je met jouw website beter vindbaar zijn in Utrecht en omstreken? Of liever nationaal? Geen probleem! Althans, online vindbaar zijn is helaas geen kwestie van even in je vingers knippen. Online marketing en goed vindbaar zijn is écht hard werken. Als Online marketing bureau Utrecht specialiseren we ons in het vindbaar maken van onze opdrachtgevers, dit doen we momenteel met succes voor veel verschillende opdrachtgevers. Niet alleen in Utrecht, maar ook in bijvoorbeeld Amsterdam, Lelystad, Den Haag, Eindhoven en Breda! Omedia is niet alleen een resultaat gedreven online marketing bureau, we zijn ook dagelijks betrokken en erg nuchter! We zeggen graag waar het op staat, want als ondernemer zijnde weet je dat dit soms ook even nodig is!

Ook geloven we absoluut niet in online marketing uitbesteden zonder omkijken. Wanneer je online marketing uitbesteed aan Omedia, dan mag en kan je ervanuit gaan dat we goed en snel bereikbaar zijn en voor je klaar staan als resultaat gedreven bonus collega’s. Hierdoor noemen we onze opdrachtgevers ook wel eens partners, groeipartners. Zo zien we onze opdrachtgevers ook, want laten we eerlijk zijn: de resultaten die we als online marketing bureau Utrecht boeken voor onze opdrachtgevers, kwantificeren ook ons succes! Jouw doelen zijn onze doelen en jouw groei betekent onze groei.

Hoe leren jullie mijn bedrijf kennen?

Omedia begint vaak met een quickscan en/of een kennismakingsgesprek. Omedia neemt namelijk niet iedere opdrachtgever “blind” aan. We gaan alleen in gesprek wanneer we écht potentieel zien in een samenwerking waarbij we jou daadwerkelijk kunnen helpen. Zien wij dit potentieel? Dan plannen we een kick-off meeting in, brengen we bedrijfsbezoekjes, hosten we (video)calls en verrichten we een markt en-concurrentie onderzoek.

We hebben ervaring binnen de meeste branches, maar met jouw inbreng versnellen we het resultaat en voorkomen we foute aannames.

Hoe weet ik of jullie aanpak werkt?

Tot op heden is iedere opdrachtgever met een looptijd langer dan 3 maanden zichtbaar gegroeid. Bekijk ons meest recente werk op deze pagina. Profiteer ook van onze ervaring met andere, snelgroeiende opdrachtgevers.

Hoe vaak hebben we contact?

Over het algemeen heeft Omedia wekelijks informeel contact met haar opdrachtgevers en ontvang je minimaal een keer per maand een rapportage. We plannen met regelmaat (video)calls en meetings in om bijvoorbeeld de maandelijkse performance door te spreken en de strategie aan te passen waar nodig.

Werken jullie met contracten?

Omedia werkt met haar opdrachtgevers op basis van een simpele, maandelijks opzegbare overeenkomst. Want wat is het nut van een wurgcontract als klanten ontevreden zijn? Omedia bouwt graag aan lange termijn relaties door het leveren van kwaliteit. Ons trouwe klantenbestand geeft ons bevestiging van de kwaliteit van onze diensten. Wanneer wij bedrijven niet kunnen helpen om te groeien door middel van online marketing, dan groeien we zelf ook niet. Wij weten namelijk hoe je je omzet kunt verhogen met Online Marketing.

Dit doen wij het liefst zonder complexe contracten en met volledige transparantie, zodat jij altijd weet waar je aan toe bent. En die omzetverhoging? Die tonen we aan d.m.v. concrete data en KPI’s.

Hoe helpen jullie bedrijven met groeien?
Bij aanvang van onze samenwerking hebben we al een of meerdere afspraken gehad waarbij wij jouw doelstellingen vooraf in kaart gebracht hebben. Ons marketing team zorgt ervoor dat we deze doelstellingen behalen, meetbaar maken en de bijbehorende marketingkanalen dagelijks optimaliseren. De resultaten worden doormiddel van datatracking, dashboards en sheets bijgehouden. We rapporteren maandelijks en evalueren telefonisch of via een videocall.
Wat zijn de voordelen van een search specialisme?
Omedia is een online marketing bureau dat zich gespecialiseerd heeft in zoekmachine marketing. Dit heeft zijn voordelen. Omedia biedt organisaties het voordeel dat alle ervaring die wij opgedaan hebben (en doen) ook kunnen toepassen in jouw campagnes. Wij geloven namelijk sterk in de synergie van onze diensten. Onze developers bouwen betere, converterende websites door de samenwerking met onze SEO en E-Commerce specialisten. Zo presteren onze SEO specialisten beter door onze SEO tekstschrijvers die we in-house hebben. Zie je de synergie? Daarnaast zijn we ook al bekend met jouw organisatie als we eerder campagnes gedraaid hebben.

Betere performance is klaar voor jou, jij ook?

Hét online marketing bureau om het maximale

uit je marketingbudget te halen.

Wij willen op de juiste momenten aanwezig zijn in de betaalde zoekresultaten van Google middels Google Ads.

E-commerce rendement maximaliseren met Google Shopping voor bezoekers die klaar zijn om te kopen.

Organisch beter gevonden worden door potentiële klanten? Met SEO verhogen we jouw website traffic.
Informeer én activeer website bezoekers met converterende SEO Content die goed scoort in de zoekmachines.

Wil je een converterende website laten maken vanuit online marketing perspectief, gericht op jouw doelgroep?

Zoek je het plan achter het idee? Wij kijken vanuit helicopterview naar je (groei)kansen en mogelijke verbeterpunten.

Online marketing uitbesteden in Utrecht?

Waarschijnlijk heb je tussen het leze door met je scherpe ondernemers blik al gezien dat Omedia helemaal niet gevestigd zit in Utrecht. We horen de lezers van dit artikel bijna denken: ‘Heb ik dit dan voor niets gelezen?’ Waarom profileren jullie je als online marketing bureau utrecht?’ Geen zorgen, je hebt het niets voor niets gelezen. We profileren ons als online marketing bureau Utrecht, omdat het in het huidige digitale tijdperk niet nodig is om fysiek op dezelfde locatie te zitten. Natuurlijk ook omdat het vanuit SEO perspectief interessant is om op meerdere zoekwoorden als “online marketing bureau Utrecht” gevonden te worden, dit weet je: anders zit je niet op deze pagina. We komen overigens wel graag bij je langs in Utrecht om een kop koffie te drinken en elkaar de hand te schudden! We zijn dus geen online marketing bureau in Utrecht, maar wel hét online marketing bureau vóór Utrecht. Vanuit waar we dat doen? De polder! Tussen de koeien (en het grootste datacenter van Europa) in Zeewolde!

Doordat Omedia uit de polder komt, zetten we ons ‘boerenverstand’ in voor de slimme en resultaatgerichte online marketing campagnes van onze opdrachtgevers. Ben je bekend in de polder? Dan weet je dat we hier kneiter hard werken. Onze no-nonsense werkwijze wordt door onze opdrachtgevers ontzettend gewaardeerd. Zo hebben we geen overdadige bedrijfsuitjes, torenhoge overheadkosten, smoothie bars en in de dagelijkse praktijk ook geen eindeloze ‘vage’ strategische consulten, want deze tijd kunnen we beter in je campagnes steken. Dit zien onze opdrachtgevers terug in de resultaten! Meer leads, omzet, website bezoekers en een hoger conversiepercentage.

Zo onderscheiden we on als Online Marketing Bureau Utrecht door: Hard werken, ijzersterke resultaten, lage overheadkosten en persoonlijk laagdrempelig contact waarin snel geschakeld wordt. We hechten veel waarde aan transparantie en doen zaken niet mooier voor dan ze zijn, fijn he? We voorzien je van persoonlijk, vakkundig eerlijk advies. Zo heb jij eerlijke verwachtingen voor het verwachtte resultaat. Wij zijn (bijna) altijd online, snel en goed bereikbaar en schakelen snel om ijzersterke resultaten te behalen.

Genoeg over ons… Je weet nu een hoop van ons, maar we praten eigenlijk het liefst over jou! Wie jij bent, in welke business jij zit, wat jouw (bedrijfs)doelen zijn, je grootste zakelijke uitdagingen, waar je staat en waar je naartoe wilt. Laten we het hier eens over hebben! Bel of mail ons direct.

Wij werken trots samen met

nine logo
da logo
monsley logo
sherlocked logo
logo kledenonline
kiran badloe logo
brigad logo
van straaten logo
huisenthuis.nl logo
bam infra logo
mu coaching logo
shirt-discounter.nl logo
shirt-shirts.nl logo
huisenthuis.nl logo
barntools logo
nine logo
heijmans logo
jump logo

Gratis adviesgesprek in Utrecht?

Als je op zoek bent naar een “traditioneel” marketing bureau in Utrecht, dan ben je op de verkeerde plek. Je mag ons zien als resultaat gedreven “bonus collega’s”. Wij geloven namelijk niet in marketing uitbesteden zonder omkijken. Uit ervaring weten wij dat échte online voortgang geboekt wordt als je samen met Omedia werkt aan je online marketing campagnes. Voor veel van onze opdrachtgevers is online marketing goed voor gemiddeld 70% van hun omzet. Google Ads is vaak de grootste inkomstenbron voor bedrijven. Het is van belang om de ROAS (return on ad spend) te bewaken, zodat je met jouw advertenties marge-technisch uitkomt.

Veel bedrijven zien de kosten van hun online marketing kanalen toenemen, en de resultaten teruglopen. Online marketing mag in onze ogen nooit een kostenpost zijn, maar juist een middel om meer omzet te realiseren! Met ons gratis advies gesprek krijg je antwoorden op vragen als:

Krijg antwoord op vragen als:

  • Zijn mijn Google Ads campagnes optimaal gestructureerd en ingericht en kan ik meer omzet genereren tegen dezelfde of lagere kosten?
  • Zijn mijn huidige KPI's als: ROAS, CPC, CTR, Cost/Conversie acceptabel binnen onze branche?
  • Hoe kan ik mijn website verbeteren voor meer conversies?
  • Kan ik mij beter focussen op het volledig optimaliseren van een kanaal of beter wedden op meerdere paarden?
  • Presteert mijn huidige online marketing bureau goed genoeg en krijg ik voldoende resultaat voor mijn investering?
  • Ik heb het gevoel dat de opbrengst van mijn campagnes stagneren of zelfs teruglopen, wat kan ik hier aan doen?
  • Hoe kan ik organisch beter vindbaar worden en wat kan ik doen om (nog) meer omzet en marktaandeel te realiseren?

Gratis adviesgesprek aanvragen

Betere performance is klaar voor jou – jij ook?