logo omedia

Online Marketing Bureau Lelystad

Wil jij jouw website in Lelystad écht laten scoren? We laten je als online marketing bureau in Lelystad alle kansen zien met onze gratis Quickscan! Vraag hem snel aan.

Online Marketing Quickscan Lelystad

Online marketing bureau Lelystad, Omedia.

Wanneer je wilt samenwerken met een resultaatgericht online marketing bureau in Lelystad, wil je de mogelijkheid hebben om je zoekmachine optimalisatie (SEO) volledig uit handen te geven zonder dat je het Spaans benauwd krijgt van de performance van je online marketing bureau. ‘Lelystad geeft lucht’ is tenslotte de stadsslogan. Met Omedia als online marketing bureau in Lelystad, weet je zeker dat zowel je zoekmachine optimalisatie als Google ads in goede handen zijn zodat jij voldoende lucht hebt binnen jouw organisatie. Hiermee bedoelen we lucht of ademruimte in de vorm van tijdsbesparing, Omedia dagelijks als bonus collega’s, onze kennis voor beter rendement en ontzorging, omdat je weet dat jouw online marketingcampagnes meer opleveren dan ze “kosten”. Een voordeel: Dezelfde resultaatgerichte mentaliteit en het boerenverstand uit de polder delen we al! De roots van Omedia liggen namelijk in Zeewolde. We werken als online marketing bureau zowel lokaal in Almere, Harderwijk, Nijkerk als op (inter)nationaal niveau.

Als online marketing bureau in Lelystad hebben we meerdere succesverhalen en online marketing cases. Wij delen ze graag met je, om samen te werken aan ons digitale succesverhaal! Neem direct contact met ons op of vraag een Quickscan aan, dan laten we je alle kansen zien.

Google Shopping

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

SEO Copywriting

Online Marketing Strategie

Social Media

Website Development

Samenwerken met Omedia in Lelystad?

Als je op zoek bent naar een “traditioneel” marketing bureau in Lelystad, dan ben je op de verkeerde plek. Je mag ons zien als resultaat gedreven “bonus collega’s”. Wij geloven namelijk niet in marketing uitbesteden zonder omkijken. Uit ervaring weten wij dat échte online voortgang geboekt wordt als je samen met Omedia werkt aan je online marketing campagnes.

Samenwerken met Omedia 

We kennen regio Lelystad & Flevoland
Profiteer van onze ervaring met andere snelgroeiende organisaties
Omedia werkt data-driven en resultaatgericht
Geen verkeerde aannames door jouw input & branchekennis
Geen overbodige wurgcontracten

Hoe leren jullie mijn bedrijf kennen in Lelystad?

Omedia begint als Online Marketing Bureau Lelystad vaak met een quick-scan en/of een kennismakingsgesprek. Omedia neemt namelijk niet iedere opdrachtgever “blind” aan. We gaan alleen in gesprek wanneer we écht potentieel zien in een samenwerking waarbij we jou daadwerkelijk kunnen helpen. Zien wij dit potentieel? Dan plannen we een kick-off meeting in, brengen we bedrijfsbezoekjes, hosten we (video)calls en verrichten we een markt en-concurrentie onderzoek.

We hebben ervaring binnen de meeste branches, maar met jouw inbreng versnellen we het resultaat en voorkomen we foute aannames.

Hoe weet ik of jullie aanpak in Lelystad werkt?

Tot op heden is iedere opdrachtgever met een looptijd langer dan 3 maanden zichtbaar gegroeid. Bekijk ons meest recente werk op deze pagina. Profiteer ook van onze ervaring met andere, snelgroeiende opdrachtgevers.

Hoe vaak hebben we contact, online of in Lelystad?

Over het algemeen heeft Omedia wekelijks informeel contact met haar opdrachtgevers en ontvang je minimaal een keer per maand een rapportage. We plannen met regelmaat (video)calls en meetings in om bijvoorbeeld de maandelijkse performance door te spreken en de strategie aan te passen waar nodig.

Werken jullie met contracten?

Omedia werkt met haar opdrachtgevers op basis van een simpele, maandelijks opzegbare overeenkomst. Want wat is het nut van een wurgcontract als klanten ontevreden zijn? Omedia bouwt graag aan lange termijn relaties door het leveren van kwaliteit. Ons trouwe klantenbestand geeft ons bevestiging van de kwaliteit van onze diensten. Wanneer wij bedrijven niet kunnen helpen om te groeien door middel van online marketing, dan groeien we zelf ook niet. Wij weten namelijk hoe je je omzet kunt verhogen met Online Marketing.

Dit doen wij het liefst zonder complexe contracten en met volledige transparantie, zodat jij altijd weet waar je aan toe bent. En die omzetverhoging? Die tonen we aan d.m.v. concrete data en KPI’s.

Hoe helpen jullie bedrijven met groeien?

Bij aanvang van onze samenwerking hebben we al een of meerdere afspraken gehad waarbij wij jouw doelstellingen vooraf in kaart gebracht hebben. Ons marketing team zorgt ervoor dat we deze doelstellingen behalen, meetbaar maken en de bijbehorende marketingkanalen dagelijks optimaliseren. De resultaten worden doormiddel van datatracking, dashboards en sheets bijgehouden. We rapporteren maandelijks en evalueren telefonisch of via een videocall. 

Wat zijn de voordelen van een full-service bureau?

Omedia is een (zo goed als) full-service online marketing bureau, dit heeft zijn voordelen. Omedia biedt organisaties het voordeel dat alle online marketing diensten onder een dak ondergebracht kunnen worden. Wij geloven namelijk sterk in de synergie van onze diensten. Onze developers bouwen betere, converterende websites door de samenwerking met onze SEO en E-Commerce specialisten. Zo presteren onze SEO specialisten beter door onze SEO tekstschrijvers die we in-house hebben. Zie je de synergie? Daarnaast zijn we ook al bekend met jouw organisatie.

Hier kan Omedia, Online marketing bureau Lelystad je bij helpen

Zoekmachine Optimalisatie

Beter vindbaar in de organische zoekresultaten, wordt beter gevonden door potentiële klanten die jou zoeken.

Google Shopping

Vergroot je zichtbaarheid voor klanten die klaar zijn om te kopen en genereer op korte termijn extra sales!

Google Ads

Wij helpen jouw organisatie om op de juiste momenten aanwezig te zijn op verschillende plekken.

Online Marketing Strategie

Het plan achter het idee: Hoe vertaal je het koopproces van je doelgroep op een naar een effectief systeem?

Website Ontwikkeling

Jouw website laten maken door web developers in samenwerking met online marketeers voor online succes.

Social Media Adverteren

Gebruik de kracht van social media om uit te groeien tot een autoriteit en een begrip in jouw branche.

OPDRACHTGEVERS

WE WERKEN SAMEN MET DEZE OPDRACHTGEVERS

da logo
jump logo
monsley logo
logo kledenonline
nine logo
da logo
sherlocked logo
van straaten logo
barntools logo
bam infra logo
shirt-shirts.nl logo
mu coaching logo
shirt-discounter.nl logo
huisenthuis.nl logo
heijmans logo
brigad logo
kiran badloe logo
displaygigant logo

Waarom Online Marketing in Lelystad?

Wie ervoor kiest om in Lelystad te ondernemen, kiest voor een kansrijke omgeving die als ondernemer veel te bieden heeft. Zo is er een groot station, ligt het centraal en direct aan de snelweg en komen er veel toeristen door het vele groen, water en recreatiegelegenheden. Met ruim 78.000 inwoners schaart Lelystad zich ongetwijfeld onder een kansrijke online marketing omgeving met veel potentie voor jouw campagnes. Omedia werkt altijd resultaatgericht en data-driven wanneer het aankomt op online marketing kanalen als bijvoorbeeld: Google Shopping, Social Media Marketing, SEO of een nieuwe website. 

Het inpolderen was een flinke klus en hard werken voor Lelystad. Deze boeren-mentaliteit uit de polder delen we met Omedia in Zeewolde: we gebruiken ons boerenverstand en houden van slim en hard werken. Deze resultaatgerichte aanpak zien onze opdrachtgevers terug in hun online marketing resultaten, denk hierbij aan bijvoorbeeld meer bezoekers, verhoogde conversies, groter marktaandeel door meer naamsbekendheid of meer sales en leads.

Wij onderscheiden ons als Online marketing bureau Lelystad door: hard werken, ijzersterke campagnes, lage overheadkosten, knallende resultaten en persoonlijk, laagdrempelig contact. Als Online Marketing Bureau Lelystad kijken we altijd naar het maximaal te behalen resultaat met een passend advertentiebudget!

Zijn jullie in Lelystad op zoek naar een online marketing bureau die de website van jouw organisatie écht laat scoren? Zoek dan niet verder en mail of bel ons, dat vinden we beide leuk. We helpen je graag door samen je huidige marketingkanalen onder de loep te nemen en te verbeteren of op te zetten waar nodig. Met Omedia als online marketing bureau Lelystad, streven we ernaar je zakelijke doelen te bereiken door middel van online marketing. Dit doen we het liefst zonder ingewikkelde (wurg)contracten en met volledige transparantie.

Waar kunnen we jou bij helpen?

 CASES

Bekijk onze recente projecten

Resultaat Gedreven.

Onze resultaat gedreven werkwijze is wat Omedia geliefd maakt. Als online marketing partner steken wij er een stokje voor om de doelstelling van onze opdrachtgever en haar organisatie in iedere beslissing voorop te stellen. Wij voelen de drang om samen met onze opdrachtgevers succesvol te zijn en verwachtingen in iedere campagne te overtreffen.

Wij begrijpen jouw behoeften.

Waar veel bureaus opdrachtgevers niet de aandacht geven die zij verdienen onderscheid Omedia zich door jou de aandacht te geven die jij verdiend door ons niet te focussen op hippe smoothie bars, overdadige bedrijfsuitjes en de binnentuin, maar door goed te luisteren naar jouw behoeften en hard te werken aan ijzersterke campagnes op maat.

Geef jouw online marketing een boost met onze Quickscan!

Benieuwd waar voor jouw organisatie kansen liggen? Neem contact met ons op, we brengen ze graag in kaart!