Online marketing bureau Lelystad

Wil jij jouw website in Lelystad écht laten scoren? We laten je als online marketing bureau in Lelystad alle kansen zien tijdens een gratis adviesgesprek! Vraag hem snel aan.

Online marketing in Lelystad

Wanneer je wilt samenwerken met een resultaatgericht online marketing bureau in Lelystad, wil je de mogelijkheid hebben om je zoekmachine optimalisatie (SEO) volledig uit handen te geven zonder dat je het Spaans benauwd krijgt van de performance van je online marketing bureau. ‘Lelystad geeft lucht’ is tenslotte de stadsslogan. Met Omedia als online marketing bureau in Lelystad, weet je zeker dat zowel je zoekmachine optimalisatie als Google ads in goede handen zijn zodat jij voldoende lucht hebt binnen jouw organisatie.

Hiermee bedoelen we lucht of ademruimte in de vorm van tijdsbesparing, Omedia dagelijks als bonus collega’s, onze kennis voor beter rendement en ontzorging, omdat je weet dat jouw online marketingcampagnes meer opleveren dan ze “kosten”. Een voordeel: Dezelfde resultaatgerichte mentaliteit en het boerenverstand uit de polder delen we al! De roots van Omedia liggen namelijk in Zeewolde. We werken als online marketing bureau zowel lokaal in Almere, Harderwijk, Nijkerk als op (inter)nationaal niveau.

Wij zijn gecertificeerde search specialisten

Online marketing uitbesteden in Lelystad

Wie ervoor kiest om in Lelystad te ondernemen, kiest voor een kansrijke omgeving die als ondernemer veel te bieden heeft. Zo is er een groot station, ligt het centraal en direct aan de snelweg en komen er veel toeristen door het vele groen, water en recreatiegelegenheden. Met ruim 78.000 inwoners schaart Lelystad zich ongetwijfeld onder een kansrijke online marketing omgeving met veel potentie voor jouw campagnes. Omedia werkt altijd resultaatgericht en data-driven wanneer het aankomt op online marketing kanalen als bijvoorbeeld: Google Shopping, Social Media Marketing, SEO of een nieuwe website.

Het inpolderen was een flinke klus en hard werken voor Lelystad. Deze boeren-mentaliteit uit de polder delen we met Omedia in Zeewolde: we gebruiken ons boerenverstand en houden van slim en hard werken. Deze resultaatgerichte aanpak zien onze opdrachtgevers terug in hun online marketing resultaten, denk hierbij aan bijvoorbeeld meer bezoekers, verhoogde conversies, groter marktaandeel door meer naamsbekendheid of meer sales en leads.

Wij onderscheiden ons als Online marketing bureau Lelystad door: hard werken, ijzersterke campagnes, lage overheadkosten, knallende resultaten en persoonlijk, laagdrempelig contact. Als Online Marketing Bureau Lelystad kijken we altijd naar het maximaal te behalen resultaat met een passend advertentiebudget!

Zijn jullie in Lelystad op zoek naar een online marketing bureau die de website van jouw organisatie écht laat scoren? Zoek dan niet verder en mail of bel ons, dat vinden we beide leuk. We helpen je graag door samen je huidige marketingkanalen onder de loep te nemen en te verbeteren of op te zetten waar nodig. Met Omedia als online marketing bureau Lelystad, streven we ernaar je zakelijke doelen te bereiken door middel van online marketing. Dit doen we het liefst zonder ingewikkelde (wurg)contracten en met volledige transparantie.

Hoe leren jullie mijn bedrijf kennen?

Omedia begint vaak met een quickscan en/of een kennismakingsgesprek. Omedia neemt namelijk niet iedere opdrachtgever “blind” aan. We gaan alleen in gesprek wanneer we écht potentieel zien in een samenwerking waarbij we jou daadwerkelijk kunnen helpen. Zien wij dit potentieel? Dan plannen we een kick-off meeting in, brengen we bedrijfsbezoekjes, hosten we (video)calls en verrichten we een markt en-concurrentie onderzoek.

We hebben ervaring binnen de meeste branches, maar met jouw inbreng versnellen we het resultaat en voorkomen we foute aannames.

Hoe weet ik of jullie aanpak werkt?

Tot op heden is iedere opdrachtgever met een looptijd langer dan 3 maanden zichtbaar gegroeid. Bekijk ons meest recente werk op deze pagina. Profiteer ook van onze ervaring met andere, snelgroeiende opdrachtgevers.

Hoe vaak hebben we contact?

Over het algemeen heeft Omedia wekelijks informeel contact met haar opdrachtgevers en ontvang je minimaal een keer per maand een rapportage. We plannen met regelmaat (video)calls en meetings in om bijvoorbeeld de maandelijkse performance door te spreken en de strategie aan te passen waar nodig.

Werken jullie met contracten?

Omedia werkt met haar opdrachtgevers op basis van een simpele, maandelijks opzegbare overeenkomst. Want wat is het nut van een wurgcontract als klanten ontevreden zijn? Omedia bouwt graag aan lange termijn relaties door het leveren van kwaliteit. Ons trouwe klantenbestand geeft ons bevestiging van de kwaliteit van onze diensten. Wanneer wij bedrijven niet kunnen helpen om te groeien door middel van online marketing, dan groeien we zelf ook niet. Wij weten namelijk hoe je je omzet kunt verhogen met Online Marketing.

Dit doen wij het liefst zonder complexe contracten en met volledige transparantie, zodat jij altijd weet waar je aan toe bent. En die omzetverhoging? Die tonen we aan d.m.v. concrete data en KPI’s.

Hoe helpen jullie bedrijven met groeien?
Bij aanvang van onze samenwerking hebben we al een of meerdere afspraken gehad waarbij wij jouw doelstellingen vooraf in kaart gebracht hebben. Ons marketing team zorgt ervoor dat we deze doelstellingen behalen, meetbaar maken en de bijbehorende marketingkanalen dagelijks optimaliseren. De resultaten worden doormiddel van datatracking, dashboards en sheets bijgehouden. We rapporteren maandelijks en evalueren telefonisch of via een videocall.
Wat zijn de voordelen van een search specialisme?
Omedia is een online marketing bureau dat zich gespecialiseerd heeft in zoekmachine marketing. Dit heeft zijn voordelen. Omedia biedt organisaties het voordeel dat alle ervaring die wij opgedaan hebben (en doen) ook kunnen toepassen in jouw campagnes. Wij geloven namelijk sterk in de synergie van onze diensten. Onze developers bouwen betere, converterende websites door de samenwerking met onze SEO en E-Commerce specialisten. Zo presteren onze SEO specialisten beter door onze SEO tekstschrijvers die we in-house hebben. Zie je de synergie? Daarnaast zijn we ook al bekend met jouw organisatie als we eerder campagnes gedraaid hebben.

Betere performance is klaar voor jou, jij ook?

Hét online marketing bureau om het maximale

uit je marketingbudget te halen.

Wij willen op de juiste momenten aanwezig zijn in de betaalde zoekresultaten van Google middels Google Ads.

E-commerce rendement maximaliseren met Google Shopping voor bezoekers die klaar zijn om te kopen.

Organisch beter gevonden worden door potentiële klanten? Met SEO verhogen we jouw website traffic.
Informeer én activeer website bezoekers met converterende SEO Content die goed scoort in de zoekmachines.

Wil je een converterende website laten maken vanuit online marketing perspectief, gericht op jouw doelgroep?

Zoek je het plan achter het idee? Wij kijken vanuit helicopterview naar je (groei)kansen en mogelijke verbeterpunten.

Gratis adviesgesprek in Lelystad?

Als je op zoek bent naar een “traditioneel” marketing bureau in Lelystad, dan ben je op de verkeerde plek. Je mag ons zien als resultaat gedreven “bonus collega’s”. Wij geloven namelijk niet in marketing uitbesteden zonder omkijken. Uit ervaring weten wij dat échte online voortgang geboekt wordt als je samen met Omedia werkt aan je online marketing campagnes. Voor veel van onze opdrachtgevers is online marketing goed voor gemiddeld 70% van hun omzet. Google Ads is vaak de grootste inkomstenbron voor bedrijven. Het is van belang om de ROAS (return on ad spend) te bewaken, zodat je met jouw advertenties marge-technisch uitkomt.

Veel bedrijven zien de kosten van hun online marketing kanalen toenemen, en de resultaten teruglopen. Online marketing mag in onze ogen nooit een kostenpost zijn, maar juist een middel om meer omzet te realiseren! Met ons gratis advies gesprek krijg je antwoorden op vragen als:

Krijg antwoord op vragen als:

  • Zijn mijn Google Ads campagnes optimaal gestructureerd en ingericht en kan ik meer omzet genereren tegen dezelfde of lagere kosten?
  • Zijn mijn huidige KPI's als: ROAS, CPC, CTR, Cost/Conversie acceptabel binnen onze branche?
  • Hoe kan ik mijn website verbeteren voor meer conversies?
  • Kan ik mij beter focussen op het volledig optimaliseren van een kanaal of beter wedden op meerdere paarden?
  • Presteert mijn huidige online marketing bureau goed genoeg en krijg ik voldoende resultaat voor mijn investering?
  • Ik heb het gevoel dat de opbrengst van mijn campagnes stagneren of zelfs teruglopen, wat kan ik hier aan doen?
  • Hoe kan ik organisch beter vindbaar worden en wat kan ik doen om (nog) meer omzet en marktaandeel te realiseren?

Gratis adviesgesprek aanvragen

Wij werken trots samen met

nine logo
da logo
monsley logo
sherlocked logo
logo kledenonline
kiran badloe logo
brigad logo
van straaten logo
huisenthuis.nl logo
bam infra logo
mu coaching logo
shirt-discounter.nl logo
shirt-shirts.nl logo
huisenthuis.nl logo
barntools logo
nine logo
heijmans logo
jump logo

Betere performance is klaar voor jou – jij ook?