Online marketing bureau Harderwijk

Wil jij jouw website of webshop in Harderwijk verder laten groeien of juist je bestaande online marketing campagnes beter laten renderen? Vraag een gratis adviesgesprek aan.

Online marketing bureau voor Harderwijkers

Harderwijk, de prachtige stad met een rijk vissersverleden aan de zuiderzee. De tijd van de Zuiderzee als bron van rijke visvangst is definitief voorbij. Als ondernemer in Harderwijk, is er online nog meer dan genoeg te vangen! Ben jij op zoek naar een online marketing bureau in Harderwijk die jouw website online écht laat scoren, alsof je constant vissen vangt? Genoeg over het vissersverleden van Harderwijk: Zoek jij een online marketing bureau in Harderwijk om online te groeien en meer omzet te realiseren door middel van je website? Als online marketing bureau helpt Omedia graag door met je mee te kijken naar je huidige marketingkanalen en deze te verbeteren of zelfs op te zetten waar nodig. Als online marketing bureau Harderwijk zijn wij gespecialiseerd in in Google Ads en Zoekmachine Optimalisatie (SEO). Met Omedia als online marketing bureau in Harderwijk streven wij ernaar om jouw doelstellingen van altijd voorop te stellen. Dit doen wij het liefst zonder complexe contracten en met volledige transparantie.

Wij zijn gecertificeerde search specialisten

Hoe we samen groeien in Harderwijk?

Hoe laten wij onze opdrachtgevers als online marketing bureau in Harderwijk groeien? Omedia werkt altijd data-driven en resultaatgericht, om zo goed mogelijk mee te kunnen denken met de doelstellingen van jouw organisatie. Google Ads en SEO zijn voor onze opdrachtgevers vaak één van de meest rendabele en kostenefficiënte manieren van online marketing. Google Ads is dan ook vaak een onmisbaar medium in je online Marketing Strategie. Wanneer je lokaal in Harderwijk of juist (inter)nationaal met de juiste zoektermen op het juiste moment zichtbaar bent bovenaan in Google, neemt het aantal bezoekers en de relevantie van je bezoekers op jouw website toe en zal dit in de meeste gevallen resulteren in meer conversies. Omedia heeft veel kennis van Google Ads en SEO binnen diverse branches, op zowel lokaal, nationaal en internationaal niveau. Profiteer van onze best-practices door onze ervaring met verschillende snelgroeiende opdrachtgevers. Omedia heeft ook ervaring met lokale zoekmachine marketing en SEO, speciaal voor de ondernemer uit Harderwijk die beter zichtbaar wilt zijn rondom de veluwe. Zo kijken we als Online Marketing Bureau voor Harderwijkers naar het maximaal te behalen resultaat met een passend advertentiebudget!
Hoe leren jullie mijn bedrijf kennen?

We beginnen altijd met een quick-scan en/of een kennismakingsgesprek. Omedia neemt namelijk niet iedere opdrachtgever “blind” aan. We gaan alleen in gesprek wanneer we écht potentieel zien in een samenwerking waarbij we jou daadwerkelijk kunnen helpen. Zien wij dit potentieel? Dan plannen we een kick-off meeting in, brengen we bedrijfsbezoekjes, hosten we (video)calls en verrichten we een markt en-concurrentie onderzoek.

We hebben ervaring binnen de meeste branches, maar met jouw inbreng versnellen we het resultaat en voorkomen we foute aannames.

Hoe weet ik of jullie aanpak werkt?

Tot op heden is iedere opdrachtgever met een looptijd langer dan 3 maanden zichtbaar gegroeid. Bekijk ons meest recente werk op deze pagina. Profiteer ook van onze ervaring met andere, snelgroeiende opdrachtgevers.

Hoe vaak hebben we contact?

Over het algemeen heeft Omedia wekelijks informeel contact met haar opdrachtgevers en ontvang je minimaal een keer per maand een rapportage. We plannen met regelmaat (video)calls en meetings in om bijvoorbeeld de maandelijkse performance door te spreken en de strategie aan te passen waar nodig.

Werken jullie met contracten?

Omedia werkt met haar opdrachtgevers op basis van een simpele, maandelijks opzegbare overeenkomst. Want wat is het nut van een wurgcontract als klanten ontevreden zijn? Omedia bouwt graag aan lange termijn relaties door het leveren van kwaliteit. Ons trouwe klantenbestand geeft ons bevestiging van de kwaliteit van onze diensten. Wanneer wij bedrijven niet kunnen helpen om te groeien door middel van online marketing, dan groeien we zelf ook niet. Wij weten namelijk hoe je je omzet kunt verhogen met Online Marketing.

Dit doen wij het liefst zonder complexe contracten en met volledige transparantie, zodat jij altijd weet waar je aan toe bent. En die omzetverhoging? Die tonen we aan d.m.v. concrete data en KPI’s.

Hoe helpen jullie bedrijven met groeien?
Bij aanvang van onze samenwerking hebben we al een of meerdere afspraken gehad waarbij wij jouw doelstellingen vooraf in kaart gebracht hebben. Ons marketing team zorgt ervoor dat we deze doelstellingen behalen, meetbaar maken en de bijbehorende marketingkanalen dagelijks optimaliseren. De resultaten worden doormiddel van datatracking, dashboards en sheets bijgehouden. We rapporteren maandelijks en evalueren telefonisch of via een videocall.
Wat zijn de voordelen van een search specialisme?
Omedia is een online marketing bureau dat zich gespecialiseerd heeft in zoekmachine marketing. Dit heeft zijn voordelen. Omedia biedt organisaties het voordeel dat alle ervaring die wij opgedaan hebben (en doen) ook kunnen toepassen in jouw campagnes. Wij geloven namelijk sterk in de synergie van onze diensten. Onze developers bouwen betere, converterende websites door de samenwerking met onze SEO en E-Commerce specialisten. Zo presteren onze SEO specialisten beter door onze SEO tekstschrijvers die we in-house hebben. Zie je de synergie? Daarnaast zijn we ook al bekend met jouw organisatie als we eerder campagnes gedraaid hebben.

Betere performance is klaar voor jou, jij ook?

Hét online marketing bureau om het maximale

uit je marketingbudget te halen.

Wij willen op de juiste momenten aanwezig zijn in de betaalde zoekresultaten van Google middels Google Ads.

E-commerce rendement maximaliseren met Google Shopping voor bezoekers die klaar zijn om te kopen.

Organisch beter gevonden worden door potentiële klanten? Met SEO verhogen we jouw website traffic.
Informeer én activeer website bezoekers met converterende SEO Content die goed scoort in de zoekmachines.

Wil je een converterende website laten maken vanuit online marketing perspectief, gericht op jouw doelgroep?

Zoek je het plan achter het idee? Wij kijken vanuit helicopterview naar je (groei)kansen en mogelijke verbeterpunten.

Gratis adviesgesprek in Harderwijk?

Als je op zoek bent naar een “traditioneel” marketing bureau in Harderwijk, dan ben je op de verkeerde plek. Je mag ons zien als resultaat gedreven “bonus collega’s”. Wij geloven namelijk niet in marketing uitbesteden zonder omkijken. Uit ervaring weten wij dat échte online voortgang geboekt wordt als je samen met Omedia werkt aan je online marketing campagnes. Voor veel van onze opdrachtgevers is online marketing goed voor gemiddeld 70% van hun omzet. Google Ads is vaak de grootste inkomstenbron voor bedrijven. Het is van belang om de ROAS (return on ad spend) te bewaken, zodat je met jouw advertenties marge-technisch uitkomt. Veel bedrijven zien de kosten van hun online marketing kanalen toenemen, en de resultaten teruglopen. Online marketing mag in onze ogen nooit een kostenpost zijn, maar juist een middel om meer omzet te realiseren! Met ons gratis advies gesprek krijg je antwoorden op vragen als:

Krijg antwoord op vragen als:

  • Zijn mijn Google Ads campagnes optimaal gestructureerd en ingericht en kan ik meer omzet genereren tegen dezelfde of lagere kosten?
  • Zijn mijn huidige KPI's als: ROAS, CPC, CTR, Cost/Conversie acceptabel binnen onze branche?
  • Hoe kan ik mijn website verbeteren voor meer conversies?
  • Kan ik mij beter focussen op het volledig optimaliseren van een kanaal of beter wedden op meerdere paarden?
  • Presteert mijn huidige online marketing bureau goed genoeg en krijg ik voldoende resultaat voor mijn investering?
  • Ik heb het gevoel dat de opbrengst van mijn campagnes stagneren of zelfs teruglopen, wat kan ik hier aan doen?
  • Hoe kan ik organisch beter vindbaar worden en wat kan ik doen om (nog) meer omzet en marktaandeel te realiseren?

Gratis adviesgesprek aanvragen

Wij werken trots samen met

nine logo
da logo
monsley logo
sherlocked logo
logo kledenonline
kiran badloe logo
brigad logo
van straaten logo
huisenthuis.nl logo
bam infra logo
mu coaching logo
shirt-discounter.nl logo
shirt-shirts.nl logo
huisenthuis.nl logo
barntools logo
nine logo
heijmans logo
jump logo

Betere performance is klaar voor jou – jij ook?