logo omedia

Online Marketing Bureau Den Haag

Je bedrijf in en rondom Den Haag laten groeien? We laten je als online marketing bureau Den Haag alle kansen zien met onze gratis Quickscan! Vraag hem snel aan.

Online Marketing Quickscan Den Haag

Online marketing bureau Den Haag

Zoek je een resultaatgericht online marketing bureau in Den Haag? Dan zit je op de juiste pagina! Omedia is als online marketing bureau Den Haag dagelijks gefocust op één aspect, resultaat behalen! Den Haag is economisch gezien een succesvolle Stad in Nederland en hiermee ook een kansvolle regio voor ondernemers. Door het economische succes van Den Haag liggen de kansen op het gebied van online marketing feitelijk gezien voor het oprapen! Hoe speel jij hier als ondernemer op in? Maak jij middels Online Marketing al optimaal gebruik van dit veelbelovende ondernemers-klimaat in Den Haag? Als je antwoord op deze vraag ‘nee’ is dan begrijpen we dat, want online marketing is tijdrovend en écht keihard werken. Als je antwoord nee is, betekent dit wel dat er werk aan de winkel is binnen en buiten de stad van de politiek. We willen dat ze het zelfs op het Binnenhof van Den Haag nog over jouw business hebben!

Ken je Omedia al? Omedia is hét resultaatgerichte online marketing bureau voor Den Haag. Waar onze passie online marketing en het groeien van onze opdrachtgevers middels online marketing is, beloven we geen pot met goud aan het einde van de regenboog. Verfrissend, toch? We zijn er overigens wel van overtuigd dat we met de kennis die wij in huis hebben een overgroot deel van ondernemend Den Haag kunnen laten groeien met ijzersterke online marketing campagnes.

Wil je online groeien, meer naamsbekendheid op doen of meer bestellingen genereren? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of vraag een gratis quickscan aan. Met onze quickscan laten we je graag alle kansen zien om van jouw onderneming in Den Haag een succesverhaal te maken!

Samenwerken met Omedia in Den Haag?

Als je op zoek bent naar een “traditioneel” marketing bureau in Den Haag, dan ben je op de verkeerde plek. Je mag ons zien als resultaat gedreven “bonus collega’s”. Wij geloven namelijk niet in marketing uitbesteden zonder omkijken. Uit ervaring weten wij dat échte online voortgang geboekt wordt als je samen met Omedia werkt aan je online marketing campagnes.

Samenwerken met Omedia 

Profiteer van onze ervaring met andere snelgroeiende organisaties
Omedia werkt data-driven en resultaatgericht
Geen verkeerde aannames door jouw input & branchekennis
Geen overbodige wurgcontracten

Hoe leren jullie mijn bedrijf kennen in Den Haag?

Omedia begint als Online Marketing Bureau Den Haag vaak met een quick-scan en/of een kennismakingsgesprek. Omedia neemt namelijk niet iedere opdrachtgever “blind” aan. We gaan alleen in gesprek wanneer we écht potentieel zien in een samenwerking waarbij we jou daadwerkelijk kunnen helpen. Zien wij dit potentieel? Dan plannen we een kick-off meeting in, brengen we bedrijfsbezoekjes, hosten we (video)calls en verrichten we een markt en-concurrentie onderzoek.

We hebben ervaring binnen de meeste branches, maar met jouw inbreng versnellen we het resultaat en voorkomen we foute aannames.

Hoe weet ik of jullie aanpak in Den Haag werkt?

Tot op heden is iedere opdrachtgever met een looptijd langer dan 3 maanden zichtbaar gegroeid. Bekijk ons meest recente werk op deze pagina. Profiteer ook van onze ervaring met andere, snelgroeiende opdrachtgevers.

Hoe vaak hebben we contact, online of in Den Haag?

Over het algemeen heeft Omedia wekelijks informeel contact met haar opdrachtgevers en ontvang je minimaal een keer per maand een rapportage. We plannen met regelmaat (video)calls en meetings in om bijvoorbeeld de maandelijkse performance door te spreken en de strategie aan te passen waar nodig.

Werken jullie met contracten?

Omedia werkt met haar opdrachtgevers op basis van een simpele, maandelijks opzegbare overeenkomst. Want wat is het nut van een wurgcontract als klanten ontevreden zijn? Omedia bouwt graag aan lange termijn relaties door het leveren van kwaliteit. Ons trouwe klantenbestand geeft ons bevestiging van de kwaliteit van onze diensten. Wanneer wij bedrijven niet kunnen helpen om te groeien door middel van online marketing, dan groeien we zelf ook niet. Wij weten namelijk hoe je je omzet kunt verhogen met Online Marketing.

Dit doen wij het liefst zonder complexe contracten en met volledige transparantie, zodat jij altijd weet waar je aan toe bent. En die omzetverhoging? Die tonen we aan d.m.v. concrete data en KPI’s.

Hoe helpen jullie bedrijven met groeien?

Bij aanvang van onze samenwerking hebben we al een of meerdere afspraken gehad waarbij wij jouw doelstellingen vooraf in kaart gebracht hebben. Ons marketing team zorgt ervoor dat we deze doelstellingen behalen, meetbaar maken en de bijbehorende marketingkanalen dagelijks optimaliseren. De resultaten worden doormiddel van datatracking, dashboards en sheets bijgehouden. We rapporteren maandelijks en evalueren telefonisch of via een videocall. 

Wat zijn de voordelen van een full-service bureau?

Omedia is een (zo goed als) full-service online marketing bureau, dit heeft zijn voordelen. Omedia biedt organisaties het voordeel dat alle online marketing diensten onder een dak ondergebracht kunnen worden. Wij geloven namelijk sterk in de synergie van onze diensten. Onze developers bouwen betere, converterende websites door de samenwerking met onze SEO en E-Commerce specialisten. Zo presteren onze SEO specialisten beter door onze SEO tekstschrijvers die we in-house hebben. Zie je de synergie? Daarnaast zijn we ook al bekend met jouw organisatie.

Hier kan Omedia, Online marketing bureau Den Haag je bij helpen

Zoekmachine Optimalisatie

Beter vindbaar in de organische zoekresultaten, wordt beter gevonden door potentiële klanten die jou zoeken.

Google Shopping

Vergroot je zichtbaarheid voor klanten die klaar zijn om te kopen en genereer op korte termijn extra sales!

Google Ads

Wij helpen jouw organisatie om op de juiste momenten aanwezig te zijn op verschillende plekken.

Online Marketing Strategie

Het plan achter het idee: Hoe vertaal je het koopproces van je doelgroep op een naar een effectief systeem?

Website Ontwikkeling

Jouw website laten maken door web developers in samenwerking met online marketeers voor online succes.

Social Media Adverteren

Gebruik de kracht van social media om uit te groeien tot een autoriteit en een begrip in jouw branche.

OPDRACHTGEVERS

WE WERKEN SAMEN MET DEZE OPDRACHTGEVERS

da logo
jump logo
monsley logo
logo kledenonline
nine logo
da logo
sherlocked logo
van straaten logo
barntools logo
bam infra logo
shirt-shirts.nl logo
mu coaching logo
shirt-discounter.nl logo
huisenthuis.nl logo
heijmans logo
brigad logo
kiran badloe logo
displaygigant logo

Online marketing bureau Den Haag Omedia

Online marketing bureau Den Haag, Omedia is als je gelezen hebt een no-nonsense bureau. Waarom no-nonsense? Op het binnenhof houden ze van politiek correct en het maken van beloftes. Bij Omedia houden we van volledige transparantie vanaf dag 1, het liefst ook zonder wurgcontracten. We vinden als online marketing bureau Den Haag, dat we dit te weinig zien onder de online marketing bureaus. Anderzijds, is dit hoe we ons onderscheiden als online marketing bureau Den Haag en zien we dat onze resultaatgerichte werkwijze ontzettend gewaardeerd wordt door onze opdrachtgevers. Je kan van ons verwachten dat er dagelijks snel geschakeld wordt en we zaken niet mooier voordoen dan ze zijn. Als je target onrealistisch is, dan zullen we je dat eerlijk vertellen. Hier heb je uiteindelijk veel meer aan dan constant een topresultaat beloven maar dit nooit waar kunnen maken. 

In de online marketingwereld kan je geen beloftes maken, omdat je nooit helemaal zeker weet hoe jouw doelgroep anticipeert op je campagnes. Je kan door middel van het gebruik van data, wel ontzettend gericht adverteren en een “benchmark” maken van het verwachtte resultaat. Deze zijn overigens vrij accuraat. 

We beloven dus geen pot met goud aan het einde van de regenboog en houden geen mooie overbodige verkooppraatjes, want daar hebben we allebei niets aan! We voorzien je als online marketing bureau Den Haag wél van persoonlijk, vakkundig en eerlijk advies. Zo heb jij eerlijke verwachtingen van ons verwachtte resultaat. Wij zijn (bijna) altijd online, snel en goed bereikbaar en schakelen snel om ijzersterke resultaten te behalen. 

Samenwerken met online marketing bureau Den Haag, Omedia

Ben je benieuwd wat je van een samenwerking met online marketing bureau Den Haag, Omedia kan verwachten? Als eerst, kan je niet verwachten dat we ons gaan vestigen in Den Haag. Je vraagt je nu vast af waarom we ons als “online marketing bureau Den Haag” profileren? Omdat het voor onze opdrachtgevers geen verschil maakt of we gevestigd zijn in Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven of Almere. Als online marketing bureau voor Den Haag houden we namelijk intensief contact met onze opdrachtgevers via de telefoon, videocalls, WhatsApp, Slack en e-mail. Hierdoor houden we de samenwerking laagdrempelig en effectief en kunnen we met korte lijnen snel schakelen waar nodig zodat je constant op de hoogte bent van wat we doen. Natuurlijk nemen we ook contact op als we weer een nieuwe mijlpaal bereikt hebben!

Waar komen jullie dan wel vandaan? Uit de polder! Zeewolde om precies te zijn. Als je bekend bent met de polder, weet je dat we hier tussen de koeien dolgraag hard werken met ons ‘boerenverstand’. Gelukkig kunnen we naast hard werken hier ook slim werken om de beste resultaten te realiseren. Het voordeel van werken met een online marketing bureau uit de polder vóór Den Haag is dat je ons kan zien als resultaatgerichte bonus-collega’s. Bonus Collega’s die niet houden van mooipraterij, overdadige bedrijfsuitjes en eindeloze, nutteloze strategische meetings. Juist deze resultaatgerichtheid wordt door onze opdrachtgevers door heel Nederland ontzettend gewaardeerd, daar zijn we trots op.

Resultaatgericht online marketing bureau Den Haag

We hebben benoemd dat we bij Omedia graag resultaatgericht te werk gaan en we niet van mooipraterij houden, dit doen we ook door onze opdrachtgevers selectief uit te kiezen. Dit betekent dus niet dat we klakkeloos iedere opdrachtgever aannemen. Hierdoor verdwijnt ook direct de drang voor mooipraterij ‘om maar iedere opdrachtgever aan te nemen’, die de meeste online marketing bureau’s wel hebben. We nemen alleen opdrachtgevers aan waarvan we zeker weten dat we hun organisatie ook daadwerkelijk verder kunnen helpen met onze diensten. Hebben wij het gevoel dat we dat kunnen? Dan doen we er alles aan om jouw doelen te behalen met online marketing.

Hoe we die ijzersterke campagnes neer zetten? We starten vaak met een gedegen vooronderzoek naar jouw website of webshop. Tijdens dit onderzoek nemen we de digitale aanwezigheid of lopende campagnes van jouw onderneming in Den Haag eens goed onder de loep. We bieden direct meerwaarde met onze gratis quickscan. Vraag je een quickscan aan? Dan wordt je binnen 1 werkdag teruggebeld om het doel van je aanvraag te bespreken. Zo kijken we naar de huidige situatie, de kansen, verbeterpunten en hoe we hier het beste op in kunnen spelen. 

Ben je het eens met ons advies? Dan ontvang je een vrijblijvende offerte. Je hebt niets te verliezen! Vraag hem hier aan , dat vinden we beide leuk. Ben je al overtuigd en wil je direct aan de bak? Bel ons op 036-2340442 of mail naar info@omedia.nl!

Waar kunnen we jou bij helpen?

 CASES

Bekijk onze recente projecten

Resultaat Gedreven.

Onze resultaat gedreven werkwijze is wat Omedia geliefd maakt. Als online marketing partner steken wij er een stokje voor om de doelstelling van onze opdrachtgever en haar organisatie in iedere beslissing voorop te stellen. Wij voelen de drang om samen met onze opdrachtgevers succesvol te zijn en verwachtingen in iedere campagne te overtreffen.

Wij begrijpen jouw behoeften.

Waar veel bureaus opdrachtgevers niet de aandacht geven die zij verdienen onderscheid Omedia zich door jou de aandacht te geven die jij verdiend door ons niet te focussen op hippe smoothie bars, overdadige bedrijfsuitjes en de binnentuin, maar door goed te luisteren naar jouw behoeften en hard te werken aan ijzersterke campagnes op maat.

Geef jouw online marketing een boost met onze Quickscan!

Benieuwd waar voor jouw organisatie kansen liggen? Neem contact met ons op, we brengen ze graag in kaart!