Online marketing bureau Breda

Je bedrijf in en rondom Breda laten groeien? We laten je als online marketing bureau alle kansen zien met een gratis adviesgesprek! Vraag hem snel aan.

Online marketing in Breda

Je ziet op het gebied van online marketing kansen voor jouw bedrijf, maar hoe en waar begin je?… Het (goed) organiseren van je online marketing is best een aardige klus! Online marketing in Breda, Omedia helpt je hier graag bij. Je bent in ieder geval al op de juiste pagina terecht gekomen!

Ben je op zoek naar een resultaatgericht online marketing bureau in Breda? Wij hebben meerdere succesverhalen gecreëerd in verschillende branches. Deze resultaten kunnen van alles zijn. Van meer naamsbekendheid, een hogere ROAS of lagere CPA’s tot stijgende sales- en lead volumes. Door jouw branchekennis te combineren met onze kennis van online marketing is er maar een resultaat mogelijk, namelijk samen groeien!

We zijn zelf ondernemers, daarom weten we dat jouw tijd en geld kostbaar is. Net als die van ons! Daarom werken we graag slim en hard, écht resultaatgericht. We behandelen jouw online marketing budget namelijk net als ons eigen budget! We starten altijd met pilots op een kleine schaal, wanneer we een succesvolle pilot draaien schalen we de campagnes op en de niet succesvolle campagnes worden uitgezet. “Scale or kill”. 

Wij zijn gecertificeerde search specialisten

Online marketing uitbesteden in Breda

Hét online marketing bureau Breda, Omedia is als je gelezen hebt een no-nonsense bureau. Waarom zijn we een no-nonsense bureau geworden? Omdat we vinden dat jij als ondernemer de persoonlijke aandacht moet krijgen die jij verdient. Als ondernemer heb je het druk genoeg en moet je je kunnen focussen op je core-business, dan doen wij dat ook!

Ben je benieuwd wat je van een samenwerking met online marketing bureau Breda, Omedia kan verwachten? Je hebt hoogstwaarschijnlijk al gezien dat ons kantoor niet in Breda zit, dat klopt! Waarom we ons dan ‘toch’ profileren als online marketing bureau Breda? Omdat we willen dat heel Nederland kennis maakt met onze resultaatgerichte werkwijze en iedere ondernemer kan genieten van converterende online marketing campagnes.

We hebben benoemd dat Omedia graag resultaatgericht te werk gaan en we niet van mooipraterij houden, dit doen we door ook door onze opdrachtgevers selectief uit te kiezen. Dit betekent dus niet dat we klakkeloos iedere opdrachtgever aannemen. Hierdoor verdwijnt ook de drang voor mooipraterij ‘om maar iedere opdrachtgever aan te nemen’, die de meeste online marketing bureau’s wel hebben. We nemen alleen opdrachtgevers aan waarvan we zeker weten dat we hun organisatie ook daadwerkelijk verder kunnen helpen met onze diensten. Hebben wij het gevoel dat we dat kunnen? Dan doen we er alles aan om jouw doelen te behalen met online marketing.

Zoek je een online marketing bureau Breda en wil je door middel van resultaatgerichte online marketing campagnes je concullega nét een stapje voor blijven? Dan geven we je bij deze dé gouden tip: vraag de quickscan aan of neem direct contact met ons op. Je hebt naast 30 minuten van je tijd niets te verliezen, je gaat gegarandeerd met te-implementeren tips naar huis. Vraag de quickscan hier aan, dat vinden we allebei leuk!

Wat kan je van ons verwachten?

De persoonlijke aandacht die je verdient, geen blad voor de mond, harde en slimme werkers tegen een eerlijk tarief. Als online marketing bureau Breda houden we intensief contact met onze opdrachtgevers via de bekende, moderne communicatiemiddelen als: Zoom, Hangouts, E-Mail, Telefoon, Videocalls en WhatsApp. Hierdoor houden we de lijntjes tijdens onze samenwerking kort zodat iedereen constant op de hoogte is van wat er gebeurd en we altijd laagdrempelig en snel kunnen schakelen!

Door te starten met een onderzoek op maat van jouw website of webshop, beter bekend als onze geliefde Quickscan. Tijdens de online marketing quickscan nemen we de online marketing kanalen van jouw organisatie eens flink onder de loep, bijvoorbeeld hoe je SEO erbij staat en hoe je Google Ads en Google Shopping campagnes presteren. We bieden met onze quickscan direct meerwaarde. Het is namelijk geen automatisch gegenereerd document, want je spreekt hem gewoon persoonlijk met ons door!

Vraag je een quickscan aan? Dan wordt je binnen 1 werkdag teruggebeld om het doel van je aanvraag te bespreken. Zo kijken we naar de huidige situatie, de kansen, verbeterpunten en hoe we hier het beste op in kunnen spelen. Ben je het eens met ons advies? Dan ontvang je een vrijblijvende offerte. Je hebt niets te verliezen! Vraag hem hier aan, dat vinden we beide leuk.

Hoe leren jullie mijn bedrijf kennen?

Omedia begint vaak met een quickscan en/of een kennismakingsgesprek. Omedia neemt namelijk niet iedere opdrachtgever “blind” aan. We gaan alleen in gesprek wanneer we écht potentieel zien in een samenwerking waarbij we jou daadwerkelijk kunnen helpen. Zien wij dit potentieel? Dan plannen we een kick-off meeting in, brengen we bedrijfsbezoekjes, hosten we (video)calls en verrichten we een markt en-concurrentie onderzoek.

We hebben ervaring binnen de meeste branches, maar met jouw inbreng versnellen we het resultaat en voorkomen we foute aannames.

Hoe weet ik of jullie aanpak werkt?

Tot op heden is iedere opdrachtgever met een looptijd langer dan 3 maanden zichtbaar gegroeid. Bekijk ons meest recente werk op deze pagina. Profiteer ook van onze ervaring met andere, snelgroeiende opdrachtgevers.

Hoe vaak hebben we contact?

Over het algemeen heeft Omedia wekelijks informeel contact met haar opdrachtgevers en ontvang je minimaal een keer per maand een rapportage. We plannen met regelmaat (video)calls en meetings in om bijvoorbeeld de maandelijkse performance door te spreken en de strategie aan te passen waar nodig.

Werken jullie met contracten?

Omedia werkt met haar opdrachtgevers op basis van een simpele, maandelijks opzegbare overeenkomst. Want wat is het nut van een wurgcontract als klanten ontevreden zijn? Omedia bouwt graag aan lange termijn relaties door het leveren van kwaliteit. Ons trouwe klantenbestand geeft ons bevestiging van de kwaliteit van onze diensten. Wanneer wij bedrijven niet kunnen helpen om te groeien door middel van online marketing, dan groeien we zelf ook niet. Wij weten namelijk hoe je je omzet kunt verhogen met Online Marketing.

Dit doen wij het liefst zonder complexe contracten en met volledige transparantie, zodat jij altijd weet waar je aan toe bent. En die omzetverhoging? Die tonen we aan d.m.v. concrete data en KPI’s.

Hoe helpen jullie bedrijven met groeien?
Bij aanvang van onze samenwerking hebben we al een of meerdere afspraken gehad waarbij wij jouw doelstellingen vooraf in kaart gebracht hebben. Ons marketing team zorgt ervoor dat we deze doelstellingen behalen, meetbaar maken en de bijbehorende marketingkanalen dagelijks optimaliseren. De resultaten worden doormiddel van datatracking, dashboards en sheets bijgehouden. We rapporteren maandelijks en evalueren telefonisch of via een videocall.
Wat zijn de voordelen van een search specialisme?
Omedia is een online marketing bureau dat zich gespecialiseerd heeft in zoekmachine marketing. Dit heeft zijn voordelen. Omedia biedt organisaties het voordeel dat alle ervaring die wij opgedaan hebben (en doen) ook kunnen toepassen in jouw campagnes. Wij geloven namelijk sterk in de synergie van onze diensten. Onze developers bouwen betere, converterende websites door de samenwerking met onze SEO en E-Commerce specialisten. Zo presteren onze SEO specialisten beter door onze SEO tekstschrijvers die we in-house hebben. Zie je de synergie? Daarnaast zijn we ook al bekend met jouw organisatie als we eerder campagnes gedraaid hebben.

Betere performance is klaar voor jou, jij ook?

Hét online marketing bureau om het maximale

uit je marketingbudget te halen.

Wij willen op de juiste momenten aanwezig zijn in de betaalde zoekresultaten van Google middels Google Ads.

E-commerce rendement maximaliseren met Google Shopping voor bezoekers die klaar zijn om te kopen.

Organisch beter gevonden worden door potentiële klanten? Met SEO verhogen we jouw website traffic.
Informeer én activeer website bezoekers met converterende SEO Content die goed scoort in de zoekmachines.

Wil je een converterende website laten maken vanuit online marketing perspectief, gericht op jouw doelgroep?

Zoek je het plan achter het idee? Wij kijken vanuit helicopterview naar je (groei)kansen en mogelijke verbeterpunten.

Gratis adviesgesprek in Breda?

Als je op zoek bent naar een “traditioneel” marketing bureau in Breda, dan ben je op de verkeerde plek. Je mag ons zien als resultaat gedreven “bonus collega’s”. Wij geloven namelijk niet in marketing uitbesteden zonder omkijken. Uit ervaring weten wij dat échte online voortgang geboekt wordt als je samen met Omedia werkt aan je online marketing campagnes. Voor veel van onze opdrachtgevers is online marketing goed voor gemiddeld 70% van hun omzet. Google Ads is vaak de grootste inkomstenbron voor bedrijven. Het is van belang om de ROAS (return on ad spend) te bewaken, zodat je met jouw advertenties marge-technisch uitkomt.

Veel bedrijven zien de kosten van hun online marketing kanalen toenemen, en de resultaten teruglopen. Online marketing mag in onze ogen nooit een kostenpost zijn, maar juist een middel om meer omzet te realiseren! Met ons gratis advies gesprek krijg je antwoorden op vragen als:

Krijg antwoord op vragen als:

  • Zijn mijn Google Ads campagnes optimaal gestructureerd en ingericht en kan ik meer omzet genereren tegen dezelfde of lagere kosten?
  • Zijn mijn huidige KPI's als: ROAS, CPC, CTR, Cost/Conversie acceptabel binnen onze branche?
  • Hoe kan ik mijn website verbeteren voor meer conversies?
  • Kan ik mij beter focussen op het volledig optimaliseren van een kanaal of beter wedden op meerdere paarden?
  • Presteert mijn huidige online marketing bureau goed genoeg en krijg ik voldoende resultaat voor mijn investering?
  • Ik heb het gevoel dat de opbrengst van mijn campagnes stagneren of zelfs teruglopen, wat kan ik hier aan doen?
  • Hoe kan ik organisch beter vindbaar worden en wat kan ik doen om (nog) meer omzet en marktaandeel te realiseren?

Gratis adviesgesprek aanvragen

Wij werken trots samen met

nine logo
da logo
monsley logo
sherlocked logo
logo kledenonline
kiran badloe logo
brigad logo
van straaten logo
huisenthuis.nl logo
bam infra logo
mu coaching logo
shirt-discounter.nl logo
shirt-shirts.nl logo
huisenthuis.nl logo
barntools logo
nine logo
heijmans logo
jump logo

Betere performance is klaar voor jou – jij ook?