logo omedia

Online Marketing Bureau Breda

Je bedrijf in en rondom Breda laten groeien? We laten je als online marketing bureau Breda alle kansen zien met onze gratis Quickscan! Vraag hem snel aan.

Online Marketing Quickscan Breda

Online marketing bureau Breda Omedia

Je ziet op het gebied van online marketing kansen voor jouw bedrijf, maar hoe en waar begin je?… Het (goed) organiseren van je online marketing is best een aardige klus! Online marketing Breda, Omedia helpt je hier graag bij. Je bent in ieder geval al op de juiste pagina terecht gekomen!

Ben je op zoek naar een resultaatgericht online marketing bureau in Breda? Wij hebben meerdere succesverhalen gecreëerd in verschillende branches. Deze resultaten kunnen van alles zijn. Van meer naamsbekendheid, een hogere ROAS of lagere CPA’s tot stijgende sales- en lead volumes. Door jouw branchekennis te combineren met onze kennis van online marketing is er maar een resultaat mogelijk, namelijk samen groeien!

We zijn zelf ondernemers, daarom weten we dat jouw tijd en geld kostbaar is. Net als die van ons! Daarom werken we graag slim en hard, écht resultaatgericht. We behandelen jouw online marketing budget namelijk net als ons eigen budget! We starten altijd met pilots op een kleine schaal, wanneer we een succesvolle pilot draaien schalen we de campagnes op en de niet succesvolle campagnes worden uitgezet. “Scale or kill”. Met deze werkwijze hebben we ontzettend veel succesverhalen gecreëerd, we delen ze graag met je en wie weet wordt jij het volgende succesverhaal!  Neem direct contact met ons op of vraag een Quickscan aan, dan laten we je alle kansen zien.

Samenwerken met Omedia in Breda?

Als je op zoek bent naar een “traditioneel” marketing bureau in Breda, dan ben je op de verkeerde plek. Je mag ons zien als resultaat gedreven “bonus collega’s”. Wij geloven namelijk niet in marketing uitbesteden zonder omkijken. Uit ervaring weten wij dat échte online voortgang geboekt wordt als je samen met Omedia werkt aan je online marketing campagnes.

Samenwerken met Omedia 

Profiteer van onze ervaring met andere snelgroeiende organisaties
Omedia werkt data-driven en resultaatgericht
Geen verkeerde aannames door jouw input & branchekennis
Geen overbodige wurgcontracten

Hoe leren jullie mijn bedrijf kennen in Breda?

Omedia begint als Online Marketing Bureau Breda vaak met een quick-scan en/of een kennismakingsgesprek. Omedia neemt namelijk niet iedere opdrachtgever “blind” aan. We gaan alleen in gesprek wanneer we écht potentieel zien in een samenwerking waarbij we jou daadwerkelijk kunnen helpen. Zien wij dit potentieel? Dan plannen we een kick-off meeting in, brengen we bedrijfsbezoekjes, hosten we (video)calls en verrichten we een markt en-concurrentie onderzoek.

We hebben ervaring binnen de meeste branches, maar met jouw inbreng versnellen we het resultaat en voorkomen we foute aannames.

Hoe weet ik of jullie aanpak in Breda werkt?

Tot op heden is iedere opdrachtgever met een looptijd langer dan 3 maanden zichtbaar gegroeid. Bekijk ons meest recente werk op deze pagina. Profiteer ook van onze ervaring met andere, snelgroeiende opdrachtgevers.

Hoe vaak hebben we contact, online of in Breda?

Over het algemeen heeft Omedia wekelijks informeel contact met haar opdrachtgevers en ontvang je minimaal een keer per maand een rapportage. We plannen met regelmaat (video)calls en meetings in om bijvoorbeeld de maandelijkse performance door te spreken en de strategie aan te passen waar nodig.

Werken jullie met contracten?

Omedia werkt met haar opdrachtgevers op basis van een simpele, maandelijks opzegbare overeenkomst. Want wat is het nut van een wurgcontract als klanten ontevreden zijn? Omedia bouwt graag aan lange termijn relaties door het leveren van kwaliteit. Ons trouwe klantenbestand geeft ons bevestiging van de kwaliteit van onze diensten. Wanneer wij bedrijven niet kunnen helpen om te groeien door middel van online marketing, dan groeien we zelf ook niet. Wij weten namelijk hoe je je omzet kunt verhogen met Online Marketing.

Dit doen wij het liefst zonder complexe contracten en met volledige transparantie, zodat jij altijd weet waar je aan toe bent. En die omzetverhoging? Die tonen we aan d.m.v. concrete data en KPI’s.

Hoe helpen jullie bedrijven met groeien?

Bij aanvang van onze samenwerking hebben we al een of meerdere afspraken gehad waarbij wij jouw doelstellingen vooraf in kaart gebracht hebben. Ons marketing team zorgt ervoor dat we deze doelstellingen behalen, meetbaar maken en de bijbehorende marketingkanalen dagelijks optimaliseren. De resultaten worden doormiddel van datatracking, dashboards en sheets bijgehouden. We rapporteren maandelijks en evalueren telefonisch of via een videocall. 

Wat zijn de voordelen van een full-service bureau?

Omedia is een (zo goed als) full-service online marketing bureau, dit heeft zijn voordelen. Omedia biedt organisaties het voordeel dat alle online marketing diensten onder een dak ondergebracht kunnen worden. Wij geloven namelijk sterk in de synergie van onze diensten. Onze developers bouwen betere, converterende websites door de samenwerking met onze SEO en E-Commerce specialisten. Zo presteren onze SEO specialisten beter door onze SEO tekstschrijvers die we in-house hebben. Zie je de synergie? Daarnaast zijn we ook al bekend met jouw organisatie.

Hier kan Omedia, Online marketing bureau Breda je bij helpen

Zoekmachine Optimalisatie

Beter vindbaar in de organische zoekresultaten, wordt beter gevonden door potentiële klanten die jou zoeken.

Google Shopping

Vergroot je zichtbaarheid voor klanten die klaar zijn om te kopen en genereer op korte termijn extra sales!

Google Ads

Wij helpen jouw organisatie om op de juiste momenten aanwezig te zijn op verschillende plekken.

Online Marketing Strategie

Het plan achter het idee: Hoe vertaal je het koopproces van je doelgroep op een naar een effectief systeem?

Website Ontwikkeling

Jouw website laten maken door web developers in samenwerking met online marketeers voor online succes.

Social Media Adverteren

Gebruik de kracht van social media om uit te groeien tot een autoriteit en een begrip in jouw branche.

OPDRACHTGEVERS

WE WERKEN SAMEN MET DEZE OPDRACHTGEVERS

da logo
jump logo
monsley logo
logo kledenonline
nine logo
da logo
sherlocked logo
van straaten logo
barntools logo
bam infra logo
shirt-shirts.nl logo
mu coaching logo
shirt-discounter.nl logo
huisenthuis.nl logo
heijmans logo
brigad logo
kiran badloe logo
displaygigant logo

Online marketing in Breda

Het maakt voor ons (meestal) niet uit in welke branche je bedrijf zich bevindt, hoe groot je bedrijf is en of je leads wilt genereren of juist meer sales via je webshop. Online marketing is voor ieder bedrijf essentieel geworden en wordt steeds belangrijker voor het succes van jouw bedrijf.  Het liefst werk je natuurlijk samen met een online marketing bureau uit Breda die in verschillende branches en voor zowel grote als kleine organisaties resultaten behaald heeft. Idealiter ook nog in verschillende steden als Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Almere of Lelystad. Op dit moment werken wij samen met zowel de regionale ondernemer, start-ups, het MKB als met grote webshops en corporates. Deze diversiteit is wat wij ontzettend leuk vinden, dit houd ons scherp in iedere branche en zo hebben we de benodigde ervaring om onze opdrachtgevers zo goed mogelijk te bedienen.

Wat je kan verwachten van Omedia als online marketing bureau Breda? 

De persoonlijke aandacht die je verdient, geen blad voor de mond, harde en slimme werkers tegen een eerlijk tarief. Als online marketing bureau Breda houden we intensief contact met onze opdrachtgevers via de bekende, moderne communicatiemiddelen als: Zoom, Hangouts, E-Mail, Telefoon, Videocalls en WhatsApp. Hierdoor houden we de lijntjes tijdens onze samenwerking kort zodat iedereen constant op de hoogte is van wat er gebeurd en we altijd laagdrempelig en snel kunnen schakelen!

Hoe we die resultaten behalen? 

Door te starten met een onderzoek op maat van jouw website of webshop, beter bekend als onze geliefde Quickscan. Tijdens de online marketing quickscan nemen we de online marketing kanalen van jouw organisatie eens flink onder de loep, bijvoorbeeld hoe je SEO erbij staat en hoe je Google Ads en Google Shopping campagnes presteren. We bieden met onze quickscan direct meerwaarde. Het is namelijk geen automatisch gegenereerd document, want je spreekt hem gewoon persoonlijk met ons door! 

Vraag je een quickscan aan? Dan wordt je binnen 1 werkdag teruggebeld om het doel van je aanvraag te bespreken. Zo kijken we naar de huidige situatie, de kansen, verbeterpunten en hoe we hier het beste op in kunnen spelen. Ben je het eens met ons advies? Dan ontvang je een vrijblijvende offerte. Je hebt niets te verliezen! Vraag hem hier aan, dat vinden we beide leuk.

Omedia: Hét online marketing bureau Breda

Hét online marketing bureau Breda, Omedia is als je gelezen hebt een no-nonsense bureau. Waarom zijn we een no-nonsense bureau geworden? Omdat we vinden dat jij als ondernemer de persoonlijke aandacht moet krijgen die jij verdient. Als ondernemer heb je het druk genoeg en moet je je kunnen focussen op je core-business, dan doen wij dat ook! 

Ben je benieuwd wat je van een samenwerking met online marketing bureau Breda, Omedia kan verwachten? Je hebt hoogstwaarschijnlijk al gezien dat ons kantoor niet in Breda zit, dat klopt! Waarom we ons dan ‘toch’ profileren als online marketing bureau Breda? Omdat we willen dat heel Nederland kennis maakt met onze resultaatgerichte werkwijze en iedere ondernemer kan genieten van converterende online marketing campagnes. 

We hebben benoemd dat Omedia graag resultaatgericht te werk gaan en we niet van mooipraterij houden, dit doen we door ook door onze opdrachtgevers selectief uit te kiezen. Dit betekent dus niet dat we klakkeloos iedere opdrachtgever aannemen. Hierdoor verdwijnt ook de drang voor mooipraterij ‘om maar iedere opdrachtgever aan te nemen’, die de meeste online marketing bureau’s wel hebben. We nemen alleen opdrachtgevers aan waarvan we zeker weten dat we hun organisatie ook daadwerkelijk verder kunnen helpen met onze diensten. Hebben wij het gevoel dat we dat kunnen? Dan doen we er alles aan om jouw doelen te behalen met online marketing.

Zoek je een online marketing bureau Breda en wil je door middel van resultaatgerichte online marketing campagnes je concullega nét een stapje voor blijven? Dan geven we je bij deze dé gouden tip: vraag de quickscan aan of neem direct contact met ons op. Je hebt naast 30 minuten van je tijd niets te verliezen, je gaat gegarandeerd met te-implementeren tips naar huis. Vraag de quickscan hier aan, dat vinden we allebei leuk!

Waar kunnen we jou bij helpen?

 CASES

Bekijk onze recente projecten

Resultaat Gedreven.

Onze resultaat gedreven werkwijze is wat Omedia geliefd maakt. Als online marketing partner steken wij er een stokje voor om de doelstelling van onze opdrachtgever en haar organisatie in iedere beslissing voorop te stellen. Wij voelen de drang om samen met onze opdrachtgevers succesvol te zijn en verwachtingen in iedere campagne te overtreffen.

Wij begrijpen jouw behoeften.

Waar veel bureaus opdrachtgevers niet de aandacht geven die zij verdienen onderscheid Omedia zich door jou de aandacht te geven die jij verdiend door ons niet te focussen op hippe smoothie bars, overdadige bedrijfsuitjes en de binnentuin, maar door goed te luisteren naar jouw behoeften en hard te werken aan ijzersterke campagnes op maat.

Geef jouw online marketing een boost met onze Quickscan!

Benieuwd waar voor jouw organisatie kansen liggen? Neem contact met ons op, we brengen ze graag in kaart!