Online marketing bureau Amersfoort

maak jij al optimaal gebruik van dit veelbelovende ‘ondernemers-klimaat’ vol kansen? “Tijd voor Amersfoort” luidt het slogan van de stad, maar heb jij ook tijd voor online marketing?

Online marketing in Amersfoort

Als online marketing bureau Amersfoort zijn we bij Omedia gefocust op één aspect, namelijk resultaat. Amersfoort is economisch gezien een succesvolle regio in Nederland. Dit zijn gunstige omstandigheden voor ons als ondernemers, maar maak jij al optimaal gebruik van dit veelbelovende ‘ondernemers-klimaat’ vol kansen? “Tijd voor Amersfoort” luidt het slogan van de stad, maar heb jij ook tijd voor online marketing?

Omedia is hét no-nonsense online marketing bureau voor Amersfoort. Het groeien van onze opdrachtgevers met online marketing is onze passie. Wij beloven geen gouden bergen, maar zijn ervan overtuigd dat wij de kennis in huis hebben om een overgroot deel van ondernemend Amersfoort te laten groeien door middel van online marketing. Wil jij online groeien, meer naamsbekendheid, bestellingen of leads? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of vraag een gratis quickscan aan. Met onze quickscan laten we je graag alle kansen zien!

Wij zijn gecertificeerde search specialisten

Online marketing uitbesteden in Amersfoort

Online marketing bureau Amersfoort, Omedia is dus een no-nonsense bureau. Waarom no-nonsense? In de online marketingwereld kan je geen beloftes maken, omdat je nooit helemaal zeker weet hoe jouw doelgroep anticipeert op jouw advertenties. Je kan door middel van het gebruik van data, wel ontzettend gericht adverteren en een “benchmark” maken van het verwachtte resultaat. Deze zijn overigens vrij accuraat.

We beloven dus geen pot met goud aan het einde van de regenboog en houden geen mooie overbodige verkooppraatjes, daar hebben we allebei niets aan! Tijdens onze kennismaking scheppen we altijd een eerlijke prognose van het verwachte resultaat en onze scope of work. Aan de hand hiervan kan jij een weloverwogen keuze maken of wij een samenwerking kunnen starten! Door onze ervaring met online marketing binnen veel verschillende branches weten we hoe we jouw doelgroep moeten benaderen en zo jouw doelen te behalen. Deze doelen kunnen zijn: Meer leads, meer naamsbekendheid, toename in webtraffic, meer sales of doelen als tijdsbesparing!

Hoe doen we dit? We starten vaak met een gedegen vooronderzoek naar jouw website of webshop. In dit onderzoek nemen we de digitale aanwezigheid of lopende campagnes van jouw organisatie goed onder de loep. We bieden direct meerwaarde met onze gratis quickscan. Vraag je een quickscan aan? Dan wordt je binnen 1 werkdag teruggebeld om het doel van je aanvraag te bespreken. Zo kijken we naar de huidige situatie, de kansen, verbeterpunten en hoe we hier het beste op in kunnen spelen. Ben je het eens met ons advies? Dan ontvang je een vrijblijvende offerte. Je hebt niets te verliezen! Vraag hem hier aan, dat vinden we beide leuk.

Samenwerken aan jouw online marketing?

Bij Omedia zijn we fan van resultaat, hard (ook slim) werken, en transparantie. Hoe we deze resultaten met jou willen realiseren, dat hebben we al verteld. We informeren en adviseren je graag op online marketing gebied in en om Amersfoort.

We hebben eerder benoemd dat Omedia resultaatgericht te werk gaan en we niet van mooipraterij houden, dit doen we door ook in onze opdrachtgevers selectief te zijn. We nemen niet klakkeloos iedere opdrachtgever aan, hierdoor verdwijnt de drang voor mooipraterij ‘om maar iedere opdrachtgever aan te nemen’ ook. we nemen alleen opdrachtgevers aan waarvan we zeker weten dat we hun organisatie ook daadwerkelijk verder kunnen helpen met onze diensten. Hebben wij het gevoel dat we dat kunnen? Dan doen we er alles aan om jouw doelen te behalen met online marketing.

Ben jij in de omgeving Amersfoort op zoek naar een online marketing bureau die de website van jouw organisatie écht laat scoren? Zoek dan niet verder en mail of bel ons, dat vinden we beide leuk. Online marketing bureau Amersfoort Omedia werkt samen met zowel grote webshops, internationale spelers, het MKB en ondernemers uit de regio! We helpen je graag door samen je huidige marketingkanalen onder de loep te nemen en te verbeteren of op te zetten waar nodig. Heb jij behoefte aan extra advies op het gebied van online marketing? Dan maken we graag kennis met je en bekijken we samen of we iets voor je kunnen betekenen.

Hoe leren jullie mijn bedrijf kennen?

Omedia begint vaak met een quickscan en/of een kennismakingsgesprek. Omedia neemt namelijk niet iedere opdrachtgever “blind” aan. We gaan alleen in gesprek wanneer we écht potentieel zien in een samenwerking waarbij we jou daadwerkelijk kunnen helpen. Zien wij dit potentieel? Dan plannen we een kick-off meeting in, brengen we bedrijfsbezoekjes, hosten we (video)calls en verrichten we een markt en-concurrentie onderzoek.

We hebben ervaring binnen de meeste branches, maar met jouw inbreng versnellen we het resultaat en voorkomen we foute aannames.

Hoe weet ik of jullie aanpak werkt?

Tot op heden is iedere opdrachtgever met een looptijd langer dan 3 maanden zichtbaar gegroeid. Bekijk ons meest recente werk op deze pagina. Profiteer ook van onze ervaring met andere, snelgroeiende opdrachtgevers.

Hoe vaak hebben we contact?

Over het algemeen heeft Omedia wekelijks informeel contact met haar opdrachtgevers en ontvang je minimaal een keer per maand een rapportage. We plannen met regelmaat (video)calls en meetings in om bijvoorbeeld de maandelijkse performance door te spreken en de strategie aan te passen waar nodig.

Werken jullie met contracten?

Omedia werkt met haar opdrachtgevers op basis van een simpele, maandelijks opzegbare overeenkomst. Want wat is het nut van een wurgcontract als klanten ontevreden zijn? Omedia bouwt graag aan lange termijn relaties door het leveren van kwaliteit. Ons trouwe klantenbestand geeft ons bevestiging van de kwaliteit van onze diensten. Wanneer wij bedrijven niet kunnen helpen om te groeien door middel van online marketing, dan groeien we zelf ook niet. Wij weten namelijk hoe je je omzet kunt verhogen met Online Marketing.

Dit doen wij het liefst zonder complexe contracten en met volledige transparantie, zodat jij altijd weet waar je aan toe bent. En die omzetverhoging? Die tonen we aan d.m.v. concrete data en KPI’s.

Hoe helpen jullie bedrijven met groeien?
Bij aanvang van onze samenwerking hebben we al een of meerdere afspraken gehad waarbij wij jouw doelstellingen vooraf in kaart gebracht hebben. Ons marketing team zorgt ervoor dat we deze doelstellingen behalen, meetbaar maken en de bijbehorende marketingkanalen dagelijks optimaliseren. De resultaten worden doormiddel van datatracking, dashboards en sheets bijgehouden. We rapporteren maandelijks en evalueren telefonisch of via een videocall.
Wat zijn de voordelen van een search specialisme?
Omedia is een online marketing bureau dat zich gespecialiseerd heeft in zoekmachine marketing. Dit heeft zijn voordelen. Omedia biedt organisaties het voordeel dat alle ervaring die wij opgedaan hebben (en doen) ook kunnen toepassen in jouw campagnes. Wij geloven namelijk sterk in de synergie van onze diensten. Onze developers bouwen betere, converterende websites door de samenwerking met onze SEO en E-Commerce specialisten. Zo presteren onze SEO specialisten beter door onze SEO tekstschrijvers die we in-house hebben. Zie je de synergie? Daarnaast zijn we ook al bekend met jouw organisatie als we eerder campagnes gedraaid hebben.

Betere performance is klaar voor jou, jij ook?

Hét online marketing bureau om het maximale

uit je marketingbudget te halen.

Wij willen op de juiste momenten aanwezig zijn in de betaalde zoekresultaten van Google middels Google Ads.

E-commerce rendement maximaliseren met Google Shopping voor bezoekers die klaar zijn om te kopen.

Organisch beter gevonden worden door potentiële klanten? Met SEO verhogen we jouw website traffic.
Informeer én activeer website bezoekers met converterende SEO Content die goed scoort in de zoekmachines.

Wil je een converterende website laten maken vanuit online marketing perspectief, gericht op jouw doelgroep?

Zoek je het plan achter het idee? Wij kijken vanuit helicopterview naar je (groei)kansen en mogelijke verbeterpunten.

Gratis adviesgesprek in Amersfoort?

Als je op zoek bent naar een “traditioneel” marketing bureau in Amersfoort, dan ben je op de verkeerde plek. Je mag ons zien als resultaat gedreven “bonus collega’s”. Wij geloven namelijk niet in marketing uitbesteden zonder omkijken. Uit ervaring weten wij dat échte online voortgang geboekt wordt als je samen met Omedia werkt aan je online marketing campagnes. Voor veel van onze opdrachtgevers is online marketing goed voor gemiddeld 70% van hun omzet. Google Ads is vaak de grootste inkomstenbron voor bedrijven. Het is van belang om de ROAS (return on ad spend) te bewaken, zodat je met jouw advertenties marge-technisch uitkomt.

Veel bedrijven zien de kosten van hun online marketing kanalen toenemen, en de resultaten teruglopen. Online marketing mag in onze ogen nooit een kostenpost zijn, maar juist een middel om meer omzet te realiseren! Met ons gratis advies gesprek krijg je antwoorden op vragen als:

Krijg antwoord op vragen als:

  • Zijn mijn Google Ads campagnes optimaal gestructureerd en ingericht en kan ik meer omzet genereren tegen dezelfde of lagere kosten?
  • Zijn mijn huidige KPI's als: ROAS, CPC, CTR, Cost/Conversie acceptabel binnen onze branche?
  • Hoe kan ik mijn website verbeteren voor meer conversies?
  • Kan ik mij beter focussen op het volledig optimaliseren van een kanaal of beter wedden op meerdere paarden?
  • Presteert mijn huidige online marketing bureau goed genoeg en krijg ik voldoende resultaat voor mijn investering?
  • Ik heb het gevoel dat de opbrengst van mijn campagnes stagneren of zelfs teruglopen, wat kan ik hier aan doen?
  • Hoe kan ik organisch beter vindbaar worden en wat kan ik doen om (nog) meer omzet en marktaandeel te realiseren?

Gratis adviesgesprek aanvragen

Wij werken trots samen met

nine logo
da logo
monsley logo
sherlocked logo
logo kledenonline
kiran badloe logo
brigad logo
van straaten logo
huisenthuis.nl logo
bam infra logo
mu coaching logo
shirt-discounter.nl logo
shirt-shirts.nl logo
huisenthuis.nl logo
barntools logo
nine logo
heijmans logo
jump logo

Betere performance is klaar voor jou – jij ook?