logo omedia

Brigad

Brigad, ook bekend als de Franse en Engelse marktleider op het gebied van Hospitality Staffing & Recruitment. De in Frankrijk opgerichte #1 Startup Brigad is een Staffing & Recruitment Agency voor de hospitality Branche. Brigad is in 2015 opgericht en heeft sinds de succesvolle lancering en het winnen van #UberPITCH van UBER in 2016 ruim €12.5 Miljoen aan investeringen binnen weten te slepen. 

Brigad voorziet werkzoekende en hospitality ondernemers van werkgevers en werknemers voor zowel korte, middellang als lange termijn. Veel bedrijven vinden het lastig om ‘gekwalificeerd’  personeel voor zowel korte, middellang als lange termijn te vinden. Voornamelijk binnen de hospitality branche blijkt het een uitdaging te zijn om getraind en gekwaliiceerd personeel te vinden. 

Brigad heeft een platform ontwikkeld, waarbij hospitality ondernemingen gematcht worden met écht alleen het beste, ervaren personeel. Zodra een “shift” op het platform of in de App geplaatst wordt, matcht het algoritme van Brigad de eisen van de opdrachtgever aan de beste match van duizenden, door Brigad getrainde en gescreende ‘Brigaders’ (de freelancers) met een passie voor Hospitality. Brigad draagt zorg voor o.a. (gratis) personeelsverzekeringen, facturen en snelle salarisbetalingen.

De Uitdaging

 

Brigad is marktleider in zowel Frankrijk als de UK en hebben de ambitie om dit in de toekomst ook in Nederland te worden. SEA speelt voor Brigad een grote rol, hierdoor is de vraag bij Omedia neergelegd om in nauwe samenwerking met o.a. het Benelux management de launch van Nederland (in eerste instantie Amsterdam) te verzorgen. In samenwerking met Brigad hebben wij de beste SEA strategieën opgesteld. Nadat wij de tekentafel verlaten hadden was het tijd om de Google Ads (Search & Display) campagnes op de starten en rendabel te maken. 

Brigad was op zoek naar een online marketing bureau dat het maximale rendement kan realiseren, kort op de bal zit waar nodig, snel en interactief maandelijks kan rapporteren waarbij de strategie, performance en learnings besproken worden. Gedurende onze samenwerking hebben we maandelijks specifieke doelen en targets. Zo hebben we op zeer korte termijn een snel groeiend online marketing kanaal gecreëerd die Brigad toegestaan heeft een succesvolle lancering in Nederland neer te zetten. Tot op heden voorzien de SEA campagnes Brigad dagelijks van een stabiele, snelgroeiende lead-flow. Zowel B2B als B2C.

 

Het Resultaat 

Een succesvolle lancering in Nederland en creatie van SEA campagnes conform strategie. Doordat we altijd gewerkt hebben met de SEA strategie als referentiekader worden alle touchpoints binnen de customer journey aan elkaar verbonden. Dit resulteert in een dagelijkse, stabiele lead-flow welke maandelijks toeneemt. De campagne heeft een overzichtelijke structuur welke volledig ingericht is op conversies, ROAS, kostenefficiëntie en nationale schaalbaarheid en uitbreiding per stad/regio. Voor Brigad hebben we een betrouwbaar online marketing kanaal gecreëerd, zó zijn we samen een stap dichterbij om ook marktleider van Nederland te worden!  

Wil jij ook aan de slag met Google Ads Campagnes of heb je behoefte aan onze visie op jouw online marketing? Neem dan contact met ons op!

 

Gerelateerde Projecten

OPDRACHTGEVERS

Wordt jouw organisatie

Het volgende succes?