Online marketing bureau Rotterdam

Jouw website of webshop binnen -en buiten Rotterdam online laten groeien? We laten je graag jouw kansen zien met ons gratis adviesgesprek! Vraag hem snel aan.

Online marketing in Rotterdam

Omedia, Online marketing bureau Rotterdam is dé online marketing partner voor bedrijven die écht willen groeien. Wil jij je business duurzaam laten groeien en meer winst, omzet, nieuwe klanten en naamsbekendheid hebben door middel van online marketing? Als online marketing bureau Rotterdam laat Omedia je graag alle kansen zien met onze gratis quickscan!

Onze quickscan is geen automatisch gegenereerd rapport, maar écht persoonlijk maatwerk. Iedere organisatie is uniek, dus hoe kunnen de online marketing efforts van alle aanvragers hetzelfde zijn? Inderdaad, dat kan niet! Wanneer het aankomt op online marketing in en rondom rotterdam, is Omedia een no-nonsense online marketing bureau. We zijn grote voorstanders van resultaatgericht, slim en hard werken met volledige transparantie.

Wij zijn gecertificeerde search specialisten

Online marketing uitbesteden in Rotterdam

‘Waar zitten jullie eigenlijk gevestigd in rotterdam?’ Heb je met je scherpe ondernemers blik al gezien dat Omedia niet gevestigd is in de Havenstad Rotterdam? Omedia komt uit Zeewolde, de polder! Zitten jullie echt daar tussen de koeien? Jep.. We do! Voor onze opdrachtgevers maakt het eigenlijk geen verschil wanneer we om de hoek zitten of in Nijkerk, Breda of Den Haag zitten. We houden als online marketing voor Rotterdam voornamelijk contact via alle hedendaagse communicatiemiddelen als Google Hangouts, Zoom, Telefoon, E-mail of zelfs WhatsApp. Doordat je samenwerking met Omedia laagdrempelig en effectief is schakelen we snel met korte lijnen. Zo ben je consistent op de hoogte van de werkzaamheden die we verrichten en hoor je het als er weer een mijlpaal bereikt is!

Hoe gaat Omedia als online marketing bureau Rotterdam te werk? We starten eigenlijk altijd met een gedegen vooronderzoek naar jouw website of webshop als je deze al hebt. Tijdens dit onderzoek nemen we de volledige digitale aanwezigheid en lopende campagnes eens goed onder de loep. Hier kijken we bijvoorbeeld naar je Google Ads of Google Shopping campagnes. We investeren graag in onze samenwerking, hierdoor bied Omedia direct meerwaarde met haar gratis quickscan. Tijdens deze maatwerk quickscan hebben we persoonlijk contact en laten we jou (als er nieuwe kansen zijn) de kansen zien! Vraag je een quickscan aan? Dan wordt je binnen 1 werkdag teruggebeld om het doel van je aanvraag te bespreken. Zo kijken we naar de huidige situatie, de kansen, verbeterpunten en hoe we hier het beste op in kunnen spelen. Ben je het eens met ons advies? Dan ontvang je een vrijblijvende offerte. Je hebt dus niets te verliezen en ontvangt gratis advies! Vraag hem hier aan, dat vinden we beide leuk.

Hoe leren jullie mijn bedrijf kennen?

Omedia begint vaak met een quickscan en/of een kennismakingsgesprek. Omedia neemt namelijk niet iedere opdrachtgever “blind” aan. We gaan alleen in gesprek wanneer we écht potentieel zien in een samenwerking waarbij we jou daadwerkelijk kunnen helpen. Zien wij dit potentieel? Dan plannen we een kick-off meeting in, brengen we bedrijfsbezoekjes, hosten we (video)calls en verrichten we een markt en-concurrentie onderzoek.

We hebben ervaring binnen de meeste branches, maar met jouw inbreng versnellen we het resultaat en voorkomen we foute aannames.

Hoe weet ik of jullie aanpak werkt?

Tot op heden is iedere opdrachtgever met een looptijd langer dan 3 maanden zichtbaar gegroeid. Bekijk ons meest recente werk op deze pagina. Profiteer ook van onze ervaring met andere, snelgroeiende opdrachtgevers.

Hoe vaak hebben we contact?

Over het algemeen heeft Omedia wekelijks informeel contact met haar opdrachtgevers en ontvang je minimaal een keer per maand een rapportage. We plannen met regelmaat (video)calls en meetings in om bijvoorbeeld de maandelijkse performance door te spreken en de strategie aan te passen waar nodig.

Werken jullie met contracten?

Omedia werkt met haar opdrachtgevers op basis van een simpele, maandelijks opzegbare overeenkomst. Want wat is het nut van een wurgcontract als klanten ontevreden zijn? Omedia bouwt graag aan lange termijn relaties door het leveren van kwaliteit. Ons trouwe klantenbestand geeft ons bevestiging van de kwaliteit van onze diensten. Wanneer wij bedrijven niet kunnen helpen om te groeien door middel van online marketing, dan groeien we zelf ook niet. Wij weten namelijk hoe je je omzet kunt verhogen met Online Marketing.

Dit doen wij het liefst zonder complexe contracten en met volledige transparantie, zodat jij altijd weet waar je aan toe bent. En die omzetverhoging? Die tonen we aan d.m.v. concrete data en KPI’s.

Hoe helpen jullie bedrijven met groeien?
Bij aanvang van onze samenwerking hebben we al een of meerdere afspraken gehad waarbij wij jouw doelstellingen vooraf in kaart gebracht hebben. Ons marketing team zorgt ervoor dat we deze doelstellingen behalen, meetbaar maken en de bijbehorende marketingkanalen dagelijks optimaliseren. De resultaten worden doormiddel van datatracking, dashboards en sheets bijgehouden. We rapporteren maandelijks en evalueren telefonisch of via een videocall.
Wat zijn de voordelen van een search specialisme?
Omedia is een online marketing bureau dat zich gespecialiseerd heeft in zoekmachine marketing. Dit heeft zijn voordelen. Omedia biedt organisaties het voordeel dat alle ervaring die wij opgedaan hebben (en doen) ook kunnen toepassen in jouw campagnes. Wij geloven namelijk sterk in de synergie van onze diensten. Onze developers bouwen betere, converterende websites door de samenwerking met onze SEO en E-Commerce specialisten. Zo presteren onze SEO specialisten beter door onze SEO tekstschrijvers die we in-house hebben. Zie je de synergie? Daarnaast zijn we ook al bekend met jouw organisatie als we eerder campagnes gedraaid hebben.

Betere performance is klaar voor jou, jij ook?

Hét online marketing bureau om het maximale

uit je marketingbudget te halen.

Wij willen op de juiste momenten aanwezig zijn in de betaalde zoekresultaten van Google middels Google Ads.

E-commerce rendement maximaliseren met Google Shopping voor bezoekers die klaar zijn om te kopen.

Organisch beter gevonden worden door potentiële klanten? Met SEO verhogen we jouw website traffic.
Informeer én activeer website bezoekers met converterende SEO Content die goed scoort in de zoekmachines.

Wil je een converterende website laten maken vanuit online marketing perspectief, gericht op jouw doelgroep?

Zoek je het plan achter het idee? Wij kijken vanuit helicopterview naar je (groei)kansen en mogelijke verbeterpunten.

Wat kan je van ons verwachten?

Wat kan je eigenlijk verwachten van de samenwerking met Omedia als online marketing bureau Rotterdam? Je hebt bovenstaand gelezen dat we niet in de havenstad gevestigd zijn, maar in de polder. Wanneer je bekend bent met de polder, weet je dat we hier graag kneiter hard werken. We zetten dan ook graag ons ‘boerenverstand’ in om resultaatgerichte, slimme online marketing campagnes te realiseren. Je mag ons dan ook dagelijks zien als resultaat gedreven bonus-collega’s. Hier in de polder houden we ook niet van mooipraterij, overdadige bedrijfsuitjes en eindeloze ‘vage’ strategische consulten. Deze resultaatgedreven werkwijze wordt door onze opdrachtgevers in en buiten de polder ontzettend gewaardeerd. Wanneer je samen gaat werken met Omedia, beloven we je dus geen pot goud aan het einde van de regenboog. We voorzien je van persoonlijk, vakkundig eerlijk advies. Zo heb jij eerlijke verwachtingen voor het verwachtte resultaat. Wij zijn (bijna) altijd online, snel en goed bereikbaar en schakelen snel om ijzersterke resultaten te behalen.

Dit is hoe we ons onderscheiden als online marketing bureau Rotterdam. Wil je meer weten over Omedia als online marketing bureau in Rotterdam, dan nodigen we je van harte uit om contact op te nemen of een quickscan aan te vragen. Mail of bel ons, dat vinden we beide leuk.

Omedia werkt momenteel samen met zowel grote webshops, internationale spelers, het MKB en ondernemers uit de regio! We helpen je graag door samen je huidige marketingkanalen onder de loep te nemen en te verbeteren of op te zetten waar nodig. Heb jij behoefte aan extra advies op het gebied van online marketing? Dan maken we graag kennis met je en bekijken we samen of we iets voor je kunnen betekenen.

We gaan voor resultaat.

WIl je hoger komen in Google met ons online marketing bureau in Rotterdam? Bijna iedere klantreis of interesse begint tegenwoordig met een zoekopdracht. Zoekmachine optimalisatie (SEO) is een vorm van zoekmachinemarketing die ingezet wordt om websites en webshops hoger te positioneren binnen grote zoekmachines als Google. De verwachting is dat deze cijfers in de toekomst alleen nog maar toenemen, wat hoger scoren in Google zeer rendabel kan maken. Hoger komen in Google is door de grote concurrentie helaas geen kwestie (meer) van in je vingers kippen. Online marketing en goed vindbaar zijn is écht hard werken. Met Omedia als online marketing bureau Rotterdam, maak je het mogelijk om aan alle eisen te voldoen en beter te scoren in zoekmachines als Google.

Wij werken trots samen met

nine logo
da logo
monsley logo
sherlocked logo
logo kledenonline
kiran badloe logo
brigad logo
van straaten logo
huisenthuis.nl logo
bam infra logo
mu coaching logo
shirt-discounter.nl logo
shirt-shirts.nl logo
huisenthuis.nl logo
barntools logo
nine logo
heijmans logo
jump logo

Gratis adviesgesprek in Rotterdam?

Als je op zoek bent naar een “traditioneel” marketing bureau in Rotterdam, dan ben je op de verkeerde plek. Je mag ons zien als resultaat gedreven “bonus collega’s”. Wij geloven namelijk niet in marketing uitbesteden zonder omkijken. Uit ervaring weten wij dat échte online voortgang geboekt wordt als je samen met Omedia werkt aan je online marketing campagnes. Voor veel van onze opdrachtgevers is online marketing goed voor gemiddeld 70% van hun omzet. Google Ads is vaak de grootste inkomstenbron voor bedrijven. Het is van belang om de ROAS (return on ad spend) te bewaken, zodat je met jouw advertenties marge-technisch uitkomt.

Veel bedrijven zien de kosten van hun online marketing kanalen toenemen, en de resultaten teruglopen. Online marketing mag in onze ogen nooit een kostenpost zijn, maar juist een middel om meer omzet te realiseren! Met ons gratis advies gesprek krijg je antwoorden op vragen als:

Krijg antwoord op vragen als:

  • Zijn mijn Google Ads campagnes optimaal gestructureerd en ingericht en kan ik meer omzet genereren tegen dezelfde of lagere kosten?
  • Zijn mijn huidige KPI's als: ROAS, CPC, CTR, Cost/Conversie acceptabel binnen onze branche?
  • Hoe kan ik mijn website verbeteren voor meer conversies?
  • Kan ik mij beter focussen op het volledig optimaliseren van een kanaal of beter wedden op meerdere paarden?
  • Presteert mijn huidige online marketing bureau goed genoeg en krijg ik voldoende resultaat voor mijn investering?
  • Ik heb het gevoel dat de opbrengst van mijn campagnes stagneren of zelfs teruglopen, wat kan ik hier aan doen?
  • Hoe kan ik organisch beter vindbaar worden en wat kan ik doen om (nog) meer omzet en marktaandeel te realiseren?

Gratis adviesgesprek aanvragen

Betere performance is klaar voor jou – jij ook?