logo omedia

Online Marketing Bureau Rotterdam

Je bedrijf in en rondom Rotterdam laten groeien? We laten je als online marketing bureau Rotterdam alle kansen zien met onze gratis Quickscan! Vraag hem snel aan.

Online Marketing Quickscan Rotterdam

Online marketing bureau Rotterdam, Omedia

Omedia, Online marketing bureau Rotterdam is dé online marketing partner voor bedrijven die écht willen groeien. Wil jij je business duurzaam laten groeien en meer winst, omzet, nieuwe klanten en naamsbekendheid hebben door middel van online marketing? Als online marketing bureau Rotterdam laat Omedia je graag alle kansen zien met onze gratis quickscan! Onze quickscan is geen automatisch gegenereerd rapport, maar écht persoonlijk maatwerk. Iedere organisatie is uniek, dus hoe kunnen de online marketing efforts van alle aanvragers hetzelfde zijn? Inderdaad, dat kan niet! Wanneer het aankomt op online marketing in en rondom rotterdam, is Omedia een no-nonsense online marketing bureau. We zijn grote voorstanders van resultaatgericht, slim en hard werken met volledige transparantie.

We helpen meerdere opdrachtgevers door heel Nederland met het groeien van hun organisatie. We opereren op landelijk niveau en zijn als online marketing bureau ook werkzaam in populaire werkgebieden als Utrecht, Harderwijk, Amsterdam, Lelystad en Apeldoorn. Je kunt bij ons terecht voor SEO, SEA, Social Advertising en het laten maken van een website of webshop. Ben jij er aan toe om online groeien, meer naamsbekendheid, bestellingen of leads te genereren? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of vraag een gratis quickscan aan. Met onze quickscan laten we je graag alle kansen zien!

Samenwerken met Omedia in Rotterdam?

Als je op zoek bent naar een “traditioneel” marketing bureau in Rotterdam, dan ben je op de verkeerde plek. Je mag ons zien als resultaat gedreven “bonus collega’s”. Wij geloven namelijk niet in marketing uitbesteden zonder omkijken. Uit ervaring weten wij dat échte online voortgang geboekt wordt als je samen met Omedia werkt aan je online marketing campagnes.

Samenwerken met Omedia 

Profiteer van onze ervaring met andere snelgroeiende organisaties
Omedia werkt data-driven en resultaatgericht
Geen verkeerde aannames door jouw input & branchekennis
Geen overbodige wurgcontracten

Hoe leren jullie mijn bedrijf kennen in Rotterdam?

Omedia begint als Online Marketing Bureau Rotterdam vaak met een quick-scan en/of een kennismakingsgesprek. Omedia neemt namelijk niet iedere opdrachtgever “blind” aan. We gaan alleen in gesprek wanneer we écht potentieel zien in een samenwerking waarbij we jou daadwerkelijk kunnen helpen. Zien wij dit potentieel? Dan plannen we een kick-off meeting in, brengen we bedrijfsbezoekjes, hosten we (video)calls en verrichten we een markt en-concurrentie onderzoek.

We hebben ervaring binnen de meeste branches, maar met jouw inbreng versnellen we het resultaat en voorkomen we foute aannames.

Hoe weet ik of jullie aanpak in Rotterdam werkt?

Tot op heden is iedere opdrachtgever met een looptijd langer dan 3 maanden zichtbaar gegroeid. Bekijk ons meest recente werk op deze pagina. Profiteer ook van onze ervaring met andere, snelgroeiende opdrachtgevers.

Hoe vaak hebben we contact, online of in Rotterdam?

Over het algemeen heeft Omedia wekelijks informeel contact met haar opdrachtgevers en ontvang je minimaal een keer per maand een rapportage. We plannen met regelmaat (video)calls en meetings in om bijvoorbeeld de maandelijkse performance door te spreken en de strategie aan te passen waar nodig.

Werken jullie met contracten?

Omedia werkt met haar opdrachtgevers op basis van een simpele, maandelijks opzegbare overeenkomst. Want wat is het nut van een wurgcontract als klanten ontevreden zijn? Omedia bouwt graag aan lange termijn relaties door het leveren van kwaliteit. Ons trouwe klantenbestand geeft ons bevestiging van de kwaliteit van onze diensten. Wanneer wij bedrijven niet kunnen helpen om te groeien door middel van online marketing, dan groeien we zelf ook niet. Wij weten namelijk hoe je je omzet kunt verhogen met Online Marketing.

Dit doen wij het liefst zonder complexe contracten en met volledige transparantie, zodat jij altijd weet waar je aan toe bent. En die omzetverhoging? Die tonen we aan d.m.v. concrete data en KPI’s.

Hoe helpen jullie bedrijven met groeien?

Bij aanvang van onze samenwerking hebben we al een of meerdere afspraken gehad waarbij wij jouw doelstellingen vooraf in kaart gebracht hebben. Ons marketing team zorgt ervoor dat we deze doelstellingen behalen, meetbaar maken en de bijbehorende marketingkanalen dagelijks optimaliseren. De resultaten worden doormiddel van datatracking, dashboards en sheets bijgehouden. We rapporteren maandelijks en evalueren telefonisch of via een videocall. 

Wat zijn de voordelen van een full-service bureau?

Omedia is een (zo goed als) full-service online marketing bureau, dit heeft zijn voordelen. Omedia biedt organisaties het voordeel dat alle online marketing diensten onder een dak ondergebracht kunnen worden. Wij geloven namelijk sterk in de synergie van onze diensten. Onze developers bouwen betere, converterende websites door de samenwerking met onze SEO en E-Commerce specialisten. Zo presteren onze SEO specialisten beter door onze SEO tekstschrijvers die we in-house hebben. Zie je de synergie? Daarnaast zijn we ook al bekend met jouw organisatie.

Hier kan Omedia, Online marketing bureau Rotterdam je bij helpen

Zoekmachine Optimalisatie

Beter vindbaar in de organische zoekresultaten, wordt beter gevonden door potentiële klanten die jou zoeken.

Google Shopping

Vergroot je zichtbaarheid voor klanten die klaar zijn om te kopen en genereer op korte termijn extra sales!

Google Ads

Wij helpen jouw organisatie om op de juiste momenten aanwezig te zijn op verschillende plekken.

Online Marketing Strategie

Het plan achter het idee: Hoe vertaal je het koopproces van je doelgroep op een naar een effectief systeem?

Website Ontwikkeling

Jouw website laten maken door web developers in samenwerking met online marketeers voor online succes.

Social Media Adverteren

Gebruik de kracht van social media om uit te groeien tot een autoriteit en een begrip in jouw branche.

OPDRACHTGEVERS

WE WERKEN SAMEN MET DEZE OPDRACHTGEVERS

da logo
jump logo
monsley logo
logo kledenonline
nine logo
da logo
sherlocked logo
van straaten logo
barntools logo
bam infra logo
shirt-shirts.nl logo
mu coaching logo
shirt-discounter.nl logo
huisenthuis.nl logo
heijmans logo
brigad logo
kiran badloe logo
displaygigant logo

De kansen met een online marketing bureau in Rotterdam

WIl je hoger komen in Google met ons online marketing bureau in Rotterdam? Bijna iedere klantreis of interesse begint tegenwoordig met een zoekopdracht. Zoekmachine optimalisatie (SEO) is een vorm van zoekmachinemarketing die ingezet wordt om websites en webshops hoger te positioneren binnen grote zoekmachines als Google. De verwachting is dat deze cijfers in de toekomst alleen nog maar toenemen, wat hoger scoren in Google zeer rendabel kan maken. Hoger komen in Google is door de grote concurrentie helaas geen kwestie (meer) van in je vingers kippen. Online marketing en goed vindbaar zijn is écht hard werken. Met Omedia als online marketing bureau Rotterdam, maak je het mogelijk om aan alle eisen te voldoen en beter te scoren in zoekmachines als Google.

Online marketing bureau Rotterdam als partner

‘Waar zitten jullie eigenlijk gevestigd in rotterdam?’ Heb je met je scherpe ondernemers blik al gezien dat Omedia niet gevestigd is in de Havenstad Rotterdam? Omedia komt uit Zeewolde, de polder! Zitten jullie echt daar tussen de koeien? Jep.. We do! Voor onze opdrachtgevers maakt het eigenlijk geen verschil wanneer we om de hoek zitten of in Nijkerk, Breda of Den Haag zitten. We houden als online marketing voor Rotterdam voornamelijk contact via alle hedendaagse communicatiemiddelen als Google Hangouts, Zoom, Telefoon, E-mail of zelfs WhatsApp. Doordat je samenwerking met Omedia laagdrempelig en effectief is schakelen we snel met korte lijnen. Zo ben je consistent op de hoogte van de werkzaamheden die we verrichten en hoor je het als er weer een mijlpaal bereikt is! 

Hoe gaat Omedia als online marketing bureau Rotterdam te werk? We starten eigenlijk altijd met een gedegen vooronderzoek naar jouw website of webshop als je deze al hebt. Tijdens dit onderzoek nemen we de volledige digitale aanwezigheid en lopende campagnes eens goed onder de loep. Hier kijken we bijvoorbeeld naar je Google Ads of Google Shopping campagnes. We investeren graag in onze samenwerking, hierdoor bied Omedia direct meerwaarde met haar gratis quickscan. Tijdens deze maatwerk quickscan hebben we persoonlijk contact en laten we jou (als er nieuwe kansen zijn) de kansen zien! Vraag je een quickscan aan? Dan wordt je binnen 1 werkdag teruggebeld om het doel van je aanvraag te bespreken. Zo kijken we naar de huidige situatie, de kansen, verbeterpunten en hoe we hier het beste op in kunnen spelen. Ben je het eens met ons advies? Dan ontvang je een vrijblijvende offerte. Je hebt dus niets te verliezen en ontvangt gratis advies! Vraag hem hier aan, dat vinden we beide leuk.

Samenwerken met online marketing bureau Rotterdam, Omedia

Wat kan je eigenlijk verwachten van de samenwerking met Omedia als online marketing bureau Rotterdam? Je hebt bovenstaand gelezen dat we niet in de havenstad gevestigd zijn, maar in de polder. Wanneer je bekend bent met de polder, weet je dat we hier graag kneiter hard werken. We zetten dan ook graag ons ‘boerenverstand’ in om resultaatgerichte, slimme online marketing campagnes te realiseren. Je mag ons dan ook dagelijks zien als resultaat gedreven bonus-collega’s. Hier in de polder houden we ook niet van mooipraterij, overdadige bedrijfsuitjes en eindeloze ‘vage’ strategische consulten. Deze resultaatgedreven werkwijze wordt door onze opdrachtgevers in en buiten de polder ontzettend gewaardeerd. Wanneer je samen gaat werken met Omedia, beloven we je dus geen pot goud aan het einde van de regenboog. We voorzien je van persoonlijk, vakkundig eerlijk advies. Zo heb jij eerlijke verwachtingen voor het verwachtte resultaat. Wij zijn (bijna) altijd online, snel en goed bereikbaar en schakelen snel om ijzersterke resultaten te behalen. 

Dit is hoe we ons onderscheiden als online marketing bureau Rotterdam. Wil je meer weten over Omedia als online marketing bureau in Rotterdam, dan nodigen we je van harte uit om contact op te nemen of een quickscan aan te vragen. Mail of bel ons, dat vinden we beide leuk. 

Omedia werkt momenteel samen met zowel grote webshops, internationale spelers, het MKB en ondernemers uit de regio! We helpen je graag door samen je huidige marketingkanalen onder de loep te nemen en te verbeteren of op te zetten waar nodig. Heb jij behoefte aan extra advies op het gebied van online marketing? Dan maken we graag kennis met je en bekijken we samen of we iets voor je kunnen betekenen.

Waar kunnen we jou bij helpen?

 CASES

Bekijk onze recente projecten

Resultaat Gedreven.

Onze resultaat gedreven werkwijze is wat Omedia geliefd maakt. Als online marketing partner steken wij er een stokje voor om de doelstelling van onze opdrachtgever en haar organisatie in iedere beslissing voorop te stellen. Wij voelen de drang om samen met onze opdrachtgevers succesvol te zijn en verwachtingen in iedere campagne te overtreffen.

Wij begrijpen jouw behoeften.

Waar veel bureaus opdrachtgevers niet de aandacht geven die zij verdienen onderscheid Omedia zich door jou de aandacht te geven die jij verdiend door ons niet te focussen op hippe smoothie bars, overdadige bedrijfsuitjes en de binnentuin, maar door goed te luisteren naar jouw behoeften en hard te werken aan ijzersterke campagnes op maat.

Geef jouw online marketing een boost met onze Quickscan!

Benieuwd waar voor jouw organisatie kansen liggen? Neem contact met ons op, we brengen ze graag in kaart!