logo omedia

Tweet.. Like.. Connect… Geen zorgen, wij weten er raad mee.

Mensen zitten gemiddeld 1,5 uur per dag op social media. De kans is groot dat jouw doelgroep ook actief is op social media, zelfs op meerdere kanalen. 

Gratis Social Media Quickscan

Social Media Marketing

Omedia adverteert op de drie belangrijkste social media kanalen voor een effectieve online marketing mix: Instagram, Facebook en LinkedIn. Zie jij dat jouw doelgroep tijd doorbrengt op social media, maar weet je niet goed waar en hoe je deze mensen effectief bereikt en triggert? Omedia helpt je graag bij het bereiken van jouw doelgroep op social media.

Social Media marketing kan je ook inzetten in combinatie met Google Ads of SEO. Leuk feitje: Deze 3 mediums versterken elkaar!

Social Media Management

Geen tijd voor social media? Wij kunnen het volledige beheer van je Social Media account(s) verzorgen om zo direct in te spelen op reacties en andere social media uitingen.

Adverteren Op LinkedIn

De zakelijke markt aanspreken? LinkedIn bevat een enorm zakelijk netwerk en is daarom zeer geschikt voor B2B advertising. Wij Helpen je hier graag bij!

Adverteren Op Facebook

Facebook is het grootste Social Media kanaal ter wereld met eindeloze mogelijkheden voor geconcentreerde, rendabele cold traffic & remarketing campagnes.

Adverteren Op Instagram

Instagram is een explosief groeiend medium waar met name de jongere generatie betrokken gebruik van maakt. Op Visueel gebied is dit kanaal superieur.

Heb jij hulp nodig met het effectief inzetten van social media marketing voor jouw bedrijf? Omedia helpt je graag. Vraag nu een Gratis Quickscan aan en ontdek direct waar jouw kansen en verbeterpunten liggen.

Waarom Social Media Marketing?

In het huidige digitale en enorm dynamische tijdperk kun je als bedrijf niet zonder Online Marketing. Veel bedrijven hebben te maken met gebrek aan kennis of tijd, waardoor ze niet of nauwelijks de gewenste resultaten behalen met Social Media Marketing.

Iedere opdrachtgever is uniek en daarom zijn onze diensten volledig afgestemd op jouw unieke wensen en behoeften. Omedia heeft ervaring met mooie successen behalen in samenwerking met onze opdrachtgevers door middel van social media marketing, mede doordat we op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen.

We helpen nadat we naar jou geluisterd hebben  met het neerzetten van de beste campagnes en conversies. Dit doen we door jouw verhaal te vertalen in een ijzersterk marketing plan, creatieve invullingen en de beste technische optimalisatie, want dat is waar het bij ons om draait: Knallende conversies en samen online successen behalen doormiddel van technologie gemixt met een dosis creativiteit!

Jouw doelen behalen met Social Media

Omedia kan jouw organisatie verder helpen op het gebied van social media. We kijken samen met jou naar de beste manier en het beste kanaal om op in te zetten. Hierbij houden wij altijd rekening met jouw (bedrijfs)campagne doelstellingen en voeren wij een uitgebreid onderzoek uit. Vergroot je online zichtbaarheid en breid je following van (potentiële) klanten uit!

Social media als middel om je doelen te behalen
Meer awareness, traffic en conversies
Wij zetten de campagnes voor je op
Toegewijde Accountmanager
Overzichtelijke Rapportages

Ruim 50+ Bedrijven groeien door Omedia

da logo
jump logo
monsley logo
logo kledenonline
nine logo
da logo
sherlocked logo
van straaten logo
barntools logo
bam infra logo
shirt-shirts.nl logo
mu coaching logo
shirt-discounter.nl logo
huisenthuis.nl logo
heijmans logo
brigad logo
kiran badloe logo
displaygigant logo

CASES

Bekijk onze recente projecten

Resultaat Gedreven.

Onze resultaat gedreven werkwijze is wat Omedia geliefd maakt. Als online marketing partner steken wij er een stokje voor om de doelstelling van onze opdrachtgever en haar organisatie in iedere beslissing voorop te stellen. Wij voelen de drang om samen met onze opdrachtgevers succesvol te zijn en verwachtingen in iedere campagne te overtreffen.

Wij begrijpen jouw behoeften.

Waar veel bureaus opdrachtgevers niet de aandacht geven die zij verdienen onderscheid Omedia zich door jou de aandacht te geven die jij verdiend door ons niet te focussen op hippe smoothie bars, overdadige bedrijfsuitjes en de binnentuin, maar door goed te luisteren naar jouw behoeften en hard te werken aan ijzersterke campagnes op maat.

Geef jouw online marketing een boost met onze Quickscan!

Benieuwd waar voor jouw organisatie kansen liggen? Neem contact met ons op, we brengen ze graag in kaart!